-> vhml: nahodou 3 roky jazdim MRC a v tom, je vsetko...ja sa nespecializujemlen na jeden druh pretekov..tak je to jednoduche len kôli nedostatocnym financiam som kopce nevedel jazdit..na zjazdenioch debicach a zo zvarosforom by to slo asi blbo
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ee toe jen tak blbe vyfocený -> doly120-ten třetí:o): no právě že némám sere me to ptz tenhle je ete ten co tam byl původne a je prasklej mezi všema budíkama a zamaskovat se mi to nedaří
-> TTomas: Mě nechal 2 výpalky Fifa,ale tak jak sem vyzved balíček na poště,tak mi doma zatim leží....takže sem je nezkoušel,ale myslim,že půjdou v pohodě naohýbat na tu GAZí míru..
Poprvý sem na to taky ale koukal a ptal se kde udělali angláni chybu :-)
já neska doskládal palubku,zpravil zámky a otvírání,našel místo kam upevnim motorky od centrálu a přečalounil zadní tapece do černé kůže.Ty budíky se mi moc líbí a jak to krásně teď svítí
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hotový nejsou....zejtra se musej dovíst cihly...dělali jsme jen z toho co dovezli....možná zejtra nějakej doděláme tak to blejsknu....ale jinak to bude zasypaný....
-> myschaak AZNP K.Hora: nemáš fotku hotovýho? bych chtěl vidět jak to je celkem vysoký to vypadá fakt zajímavě... jak dlouho to tam bude takhle stát než to dorovnaj?? aby to dřív nesfouknul vítr...
-> Klubko_: jj,když mi to doma udělali tak jsem na to čuměl jak z jara....dvě cihly ztracenýho zakopaný v hlíně,základ žádnej...na tom tohle na pěnu-jen jednoduchej,když jsem k tomu dal vodováhu tak na obě strany jim to letělo o 2-3cm,jedna cihla budníku jim rupla...tak to pěnou slepili...a cena? 44000kč za 3 metry dlouhou přípojku s tímhle malým budníkem....měli to za den hotový ve dvou/třech....
-> vaclav785: jj,to se zasype....jinak takhle se to asi dělá normálně...jelikož gasko mi na kaňku udělali budník na plyn stejným způsobem....všechno na pěnu....
dneska jsme dostavěli šest budníků na plyn/elektro....dobrá práce ale jelikož šéf zkurvil vejšky tak se místama musej metr podkládat ...vypadá to zajímavě...nejhorší to je srovnat do roviny
-> Tuner#2: Nic jiného mě nenapadá, já se pokoušel roztáhnout originál misku na české tlumiče a ta vždy dřív praskne, než se jí podaří roztáhnout ...Je fajn, že zde máme v oboru zběhlé a ochotné členy
-> Tuner#2: Já vím, je to divné. Myslíš, že dělali i jiné úchyty? Na fotkách se zdají být původní. Na škodovácké tlumiče jsou dva rozměry těch misek, ale oba malé...
-> havlik: Tam uz jsem hledal, ale fotka drzaku tam neni. Obavam se, ze ten den co to fotil je dole asi ani nemel chycene:) Proto ta orizla fotografie, ale mozna se pletu.