skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124255 příspěvků (zobrazeno 101351 až 101400) od 06.12.2007 do 29.05.2025, založil/a iDawe
->gabo000000: díky díky těším se až takhle vyleštim Apolla

-> Bohyn: dobra praca..fesny je
Syny 13.06.09 15:38:00 napsal:
→ David29: To mi pripomina cviceni co bylo nedavno tady
v Plzni. Nakej gympl. A pres mesto letelo asi 6 zachranek. A nevim kolik
hasicckejch aut. Udelali v provozu tkaovej zmatek, ze to sem uz dlouho
nevidel. A kdyz sem se pak vedel, ze to bylo kvuli cviceni, tak sme mel sto
chuti tu skolu fakt podpalit, aby teda uz aspon neco delali, kdyz se tam hnali
jak posuci…fakt jsi borec
kdyby hořelo u tebe,tak mluvíš jinak vid.........
→ David29: To mi pripomina cviceni co bylo nedavno tady
v Plzni. Nakej gympl. A pres mesto letelo asi 6 zachranek. A nevim kolik
hasicckejch aut. Udelali v provozu tkaovej zmatek, ze to sem uz dlouho
nevidel. A kdyz sem se pak vedel, ze to bylo kvuli cviceni, tak sme mel sto
chuti tu skolu fakt podpalit, aby teda uz aspon neco delali, kdyz se tam hnali
jak posuci…fakt jsi borec

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nás bylo jenom dvě družstva-)
-> Syny: My jsme nehoukali celou cestu, jenom od místa srazu, což bylo maximálně 300 metrů..
-> Syny: paradoxně na cvičení jich jede víc jak na ostrej zásah... holt aby si jich to co nejvíc procvičilo, od toho to je... u nás bylo nedávno kousek za městem cvičení na srážku autobusu v motorákem na přejezdu, taky tam letělo asi 5 záchranek a hasičů nepočítaně... mě bylo divný proč jede i jako záchranka takovej ten starej hranatej Mercedes kterej už je spíš veterán... a ono cvičení 

-> dna69: 013 a pak ještě 190 jak páčim kapotu - tam vidět nejsem no 

-> David29 13.06.09 15:35:43: no dobrej odkaz
a číslo fotky to je jáký, abych si ji moh najít vetší? 

-> David29: To mi pripomina cviceni co bylo nedavno tady v Plzni. Nakej gympl. A pres mesto letelo asi 6 zachranek. A nevim kolik hasicckejch aut. Udelali v provozu tkaovej zmatek, ze to sem uz dlouho nevidel. A kdyz sem se pak vedel, ze to bylo kvuli cviceni, tak sme mel sto chuti tu skolu fakt podpalit, aby teda uz aspon neco delali, kdyz se tam hnali jak posuci...
-> dna69: Je to malý, ale najdi si ji v těch velkejch...
Ale sere mě, že tam neni jedna libová akční fotka
Spíš to Leoš nevyfotil... v budově jsem nalezli pár dětí, a já jedno nesu v náručí, a na tváři má vyváděcí masku.. to mě štve 
Ale sere mě, že tam neni jedna libová akční fotka

-> David29: a na který fotce seš ty?? 

kurva !! odesla mi vibracka a este k tomu pujcena:( komutator sem prorezal a vrci jak dementni

-> David29: vem si výjezdovej čas jednotky a můj dojezdovej čas k vaší hasičárně
Jo to s těma hadicema do paneláku je to dobrej nápad... ale my nemáme ještě ani ty dejcháky, akorát se o nich mluví
Ale můžete vy přijet k nám, tahat hadice můžete až na střechu 

Jo to s těma hadicema do paneláku je to dobrej nápad... ale my nemáme ještě ani ty dejcháky, akorát se o nich mluví

-> dna69: A ještě tě naseru
Tady jsou další fotky... docela se mi líbí-)
www.praha11.cz/redakce/in dex.php?lanG=cs&am...

www.praha11.cz/redakce/in dex.php?lanG=cs&am...
-> dna69: Tak se přidej k nám
Ale ono se dá spousta aktivit dělat "na nečisto". Podle mě by se dalo v nouzi třeba si vzít dejchák a zkusit si cvičně tahat hadice do paneláku.. Je to o domluvě s majiteli...

Ale ono se dá spousta aktivit dělat "na nečisto". Podle mě by se dalo v nouzi třeba si vzít dejchák a zkusit si cvičně tahat hadice do paneláku.. Je to o domluvě s majiteli...
-> David29: já chci taky takový cvičení
na nás město prdí... 

Tak mi měli zase další cvičení... zase evakuace školy. Tentokrát to bylo fajn, žáci nic něvěděli-) A pak požár automobilu, smrdim tim kouřem snad ještě ted 

-> U-Geen: ne že by to nebylo vidět, právě že vypadaj skoro jak nový
sem myslel postup

sem myslel postup

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jako ze neni nic videt? :-)) prebrousit smirglem 400-600-1500 a pak vylestit (silichrom a tempo na tohle asi staci)
-> U-Geen: co jsi s tím konkrétně dělal??
U-Geen 13.06.09 11:14:38 napsal:
→ maca: znacka?V-maxx
→ maca: znacka?V-maxx
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: kam ted rapid putoval?to si ho koupil od svobodaka?
pokud o odzazloutnuti svetel, ve skutecnosti je rozdil trochu vetsi
-> stika87: hp, spax, kw a nebo jiny. i ty nejlevnejsi jsou zluty.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo tááááááááák
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sorry

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: sorry

-> 105: Cti poradne.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Nez by se ten rapid daroval radsi jede na srot ?
a pk znovu, ale přesun z místa A do B, no luplo mi v zádech

ranní rozcvička, do teplejch a na podval a směr kovošrot
-> Gryzly: přes červenohorský sedlo nejezdíme

Syny 13.06.09 00:16:28 napsal: → Klubko_: Jako me uz na vrakaci nikdo neuvidi :) Ani na skodovackym ani na seatackym :) Ceny leckydy i vyssi nez za novy dily, uroven prodavajicich je tak nedochozena zakladka a podobne. To si radsi priplatim a koupim novej, nez mezy takovy dementy co kulaty budiky s prasklym stitem a nefunkcnim tachacem na ktery uz naje patek chcalo chtej 400… : mockrát jsem nebyl na vrakáči ale jinak zkušenost jak píšeš no... :-/ takže taky tak...vrakáč nikdy :-D
-> U-Geen: prukukuje tam zluta tak to budou zabaci ne ?
-> maca: znacka?
vyndal jsem tlumič na oktě,pujde na reklamaci...vydržel celé 4 měsíce

-> p.b.: Bezpečnostní klec motoru, jako mají rally auta. Je vidět že to překládal translátorem.
-> p.b.: Já jsem to ani nečetl, Novinky nejsou zrovna seriózní internetovej zpravodaj
Jen jsem viděl ten nadpis, tak jsem si řikal, že by si to tu možná někdo rád přečetl 

-> zidlik: Kdybys měl za červenohorským sedlem problém, tak se ozvi
-> p.b.: hlavne to, ze ma motor vlastni klec, jako motory automobilu, ktere jezdi rally ze?

-> Mr_Kubas: To je správnej blábol ten článek 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : sem si řikal jak to je ted s novim motorem spolehlivý a já to zkurvim ted zase abych vopravoval ale nejdřiv musim dojet z jeseníku do hradce a začli tam ztoho jít nák blbě kvalty
-> Klubko_: Jako me uz na vrakaci nikdo neuvidi :) Ani na skodovackym ani na seatackym :) Ceny leckydy i vyssi nez za novy dily, uroven prodavajicich je tak nedochozena zakladka a podobne. To si radsi priplatim a koupim novej, nez mezy takovy dementy co kulaty budiky s prasklym stitem a nefunkcnim tachacem na ktery uz naje patek chcalo chtej 400...
dnes sem byl na vrakacu a uvidel tam toto
neco sem pochopitelne nakoupil
ovsem kdyz sem sel platit 2 pary prednich a 1 par zadnich kyvkovejch pruzin, tak na me vybafl 400kc
rikam mam 150 nebo tisicovku
tak dostanes 700 nazpatek. Tak sem to nakonec sel zaridit pres znamyho. Kdyby rekl 100kc, tak nereknu anu bu, ale 400?
Takovy prachy za par kilo zeleza, to trochu prehnali kdybych to vezl ja do srotu, dostanu tak 20 a pudu dom. Chtel sem si je trochu otukat, tak sem to rovnou neresil pres toho znamyho.
pak sme s kamosem dostavali do sade komplet mechanismus steracu z felicie-bohuzel se tam celej nevejde
skoncili sme jen u prehozeni motoru s prevodama. A vysledek? No, zadnej rozdil nepozoruju
mozna je motor silnejsi a pujde to poznat ve vyssich rychlostech, ale na prvni vyzkouseni to stira stejne.

pak sme s kamosem dostavali do sade komplet mechanismus steracu z felicie-bohuzel se tam celej nevejde

To jsem našel na Novinkách
Možná to bude někoho zajímat 
www.novinky.cz/koktejl/17 1080-muz-upravil-golf-z-vr akoviste-porazi-v-zavodech -i-bugatti-veyron.html

www.novinky.cz/koktejl/17 1080-muz-upravil-golf-z-vr akoviste-porazi-v-zavodech -i-bugatti-veyron.html
-> zidlik 12.06.09 19:10:04: to je průser... i mě to mrzí, vím jaký to je když do něčeho investuješ čas a peníze a pak je to ve vteřině pryč... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 12.06.09 19:38:47: Tomaso už to Fávo rozsekal před nějakou dobou...
Já jsem se dneska konečně po tejdnu marození zberchal a ponořil se zase do naší potvory.
Člověk by neřekl,kolik práce dá u tohodle drobka blbá výměna čidla oleje (půlka předku pryč
) Ještě jsem částečně nasadil novej vejfuk a vyměnil zad.motorek stěračů,pokračování zejtra
Člověk by neřekl,kolik práce dá u tohodle drobka blbá výměna čidla oleje (půlka předku pryč