skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124241 příspěvků (zobrazeno 101201 až 101250) od 06.12.2007 do 29.05.2025, založil/a iDawe
Mě dneska šéf v práci zdělil, že od 1. července můžu nastoupit na HPP jako řidič 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tezko rict, zem je hycmo.
-> Tuner#2: no pořád to není tak úplně rovně...

joke

joke

Ja sem vyfoukal kompresorem prach z pocitace. To zas byl humus, se nedivim ze se mi v tom vedru obcas seknul Half Life 2
Chudak hlavne vetracek CPU, ten asi mel maximalni otacky porad, ted to o dost ztichlo pri stejne teplote. Doufam ze ten prach neni zas tolik toxickej jak mi rikali 

Včera jsem umyl kola a byl jsem taky něco nafotit. Více fotek u mě.
-> Matt-110Rten druhej: Mohl si to taky umýt

-> Tomo - DK: Za tři týdny 

-> Matt-110Rten druhej: takze,kedy sa pustis do prace ?

Dneska jsem vytahl eRko
to že po roce chytne na poprvé jsem nečekal motor táhne krásně jen nebrzdilo tak jsem musel dobrždovat ručkou
pak jsem brousil zkoumal a řezal podlahu a není to jak to vypadalo jen dírka o proměru cc 5cm a pak jsou ohnilé pupky na sedačky když byla vevnitř voda takže super

pak jsem brousil zkoumal a řezal podlahu a není to jak to vypadalo jen dírka o proměru cc 5cm a pak jsou ohnilé pupky na sedačky když byla vevnitř voda takže super
az budu mit naladu tak udelam presne to co rikate ;-) vsechno mam pripraveny ;-) ale me se to zatim libi takhle a Auto si prece mame stavet podle sebe ;-) ale diky za rady ;-)
-> Mr_Kubas: kridlo zatim nechavam ;-)
-> Kaprof-Los Koramos: blikry sou takhle ok ;-)
-> Syny: masku ma doma v garazi ;-) novou ;-) origo. ale zatim se mi tadle libi ;-)
-> David29: az bude kapota udelana pujdou hned mracitka do kose ;-)
pyroman 14.06.09 22:45:26 napsal:
→ stika87: kdo fotil??? ségra a nebo přítelkyně??? btw
pošli mě ty fotky co dělala ségra
-> stika87: hlavně ty fotky přítelkyně 
→ stika87: kdo fotil??? ségra a nebo přítelkyně??? btw
pošli mě ty fotky co dělala ségra

-> stika87: A křídlo
Když si rejpli oni tak já taky 

-> Syny: a blinkry

-> stika87: ..... a dej cernou masku :)
-> stika87: Fuj, dej ty mračítka dolu 

-> stika87: ok... mail mám v id 

-> pyroman: bohuzel pritelkyne se sprtala na zkousku a sestra je v praze ;-) takze sem byl s kamosem ;-) ok hodim ale jedna asi 7 MB 

-> stika87: kdo fotil??? ségra a nebo přítelkyně??? btw pošli mě ty fotky co dělala ségra 

jeste jedna z foceni vice nahazim k sobe ;-)
jinak natreni filtr, umyti motoru, natreni pumpy,cerpadla,altiku
byl jsme fotit takze predtim umejval a lestil ;-)
profi leštičkou vyblejskat swobodákovi rapida, uff, není nad klidný víkend
ráno opšt rozcvička, naházet suť na v3sku, pak výlet pro cočko do budějic, a pak zalepit a nastříkat tatrapida do plniče.... a pak....
Konecne sme sese znamym pustili do vyvarovani, ale nebylo moc casu tak to je zatim jen vyrezany a spasovany pecka a podbehy v tydnu se to dovari, a taky mi sikula dovaril drzak na chrom naraznik co byl urvanej. Cekal sem ze to dopadne mnohem hur, ze se odloupne chrom, ale je to v cajku, a dolesti se to silichromem.
-> Nwkt: Tak když se budeš nudit, tak se na to mrkni, myslim si, že by to ocenilo hoooodně studentů 

-> Syny: Za rok
tohle je jenom semestrálka

-> Nwkt: To uz delas bakuli jo? 

-> Mr_Kubas: Mam bakalářku na BT komunikace
v Javě neni problém, v .NET CF něco dělat s BT je hroznej porod, ale už to máme vykoumaný 

-> Nwkt: To pda běží na windows CE? Jaký je problém s tím programováním, potřeboval bych udělat malý webový servřík, který by ale mohl ze stránky přistupovat na porty.
-> Nwkt: Tak se ukaž
I když možná by bylo lepší to udělat v Javě, aby to šlo i mladý 

-> Mr_Kubas: Co neni může být 

-> Nwkt: Huuustě
Škoda, že neděláš v Symbianu
Lodě na symbian mam, ale lepší by byly po BT 

Zatim zpatvořil hru lodě na PDA, ještě udělat hraní po modrym zubu
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo z feldy ..ale do tacha a točkomeru sem je musel zkratit
sehnal sem je ze sem dostal od kamose budiky s tockomerem tak sem kuchl a vzal si ty rucicky ale ted nekdo v inzerci prodava myslim ze holda v ''pro kazdeho neco '' 

já dnes umyl erkouše,po včerejším zapadnutí byl jak prase
-> 105: hele to jsou ručičky z Felicie?? kde jsi je sehnal, tohle jsem chtěl taky ale nesehnal jsem ručičky

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo to mám schválně abych moh jezdit i do stran

-> zidlik: Ty mas kulata kola? Jako myslim kulata podle vsech 3 os? 

-> myschaak AZNP K.Hora: neo Sršeň

-> zidlik: hotovej Mucha

-> zidlik: jj to von stejně ale naopak ve škarpě
měl štestí že zavoral předek jinak šel na bok..

-> zidlik:
jj kamarodovi se povedlo něco podobnýho v zimě

-> Kaprof-Los Koramos: no nic strašnýho.. strašný spíš bylo jak sme vyseli vtom příkopu a čekali že se to převrátí na bok