-> 105: v podstate dobre :) ak mas zvaracku :) a na druhej strane je to na chuja bo obiavis to co je pod nim a vacsinou je tam to co tam nechces mat ! kukni moju podlahu den po oskrabani a je to nic moc ... a ked tam bol asfalt,tak to bolo ako tak pekne a nevidel si to co si nechcel vidiet !!!
-> doly120-ten třetí:o): prve ,to som ja :D aspon troska ale tak mozem povedat ze ma to bavi len keby som to robil sam a mal viac casu ... a to druhe ?! no,neviem neviem, :D
-> Kaprof-Los Koramos: takze tvoja podlaha tiez nie je zazrak ? ked tam bol ten asfalt tak to bolo este pekne :) ale ked sa to dalo dole,tak je to take ako vidime vsetci ... skratka hnus ...
-> HavajskejBubeník: Se nesmej :) To sem jednou takovouhle story slysel :) Ze si nekdo dal na shade novou nadrz koupenou jeste tenkrat v mototechne a porad mu to nejelo pac mel sitka zasrany chlupama... No a kdyz odendal plovak, tak tam byly 3 utopeny mysi i s hnizdeckem
tak sem dneska vzal benzín a pak jedu do školy zistit známky a najednou chci jet ze školy domu a začlo to škubat jako svině a vubec to nejelo akorát se sytičem tak sem se vtom hrabal a vindám sejtko na karburátoru a to bylo totál zasviněný nákejma vlasama nebo co to bylo tak sem to vyčistil a už to zase jede to by mě zajímalo co to bylo za sračky vtom benálu
ja som dnes 13 hodin pracoval v robote a momentalne som 18 hodin bez spanku cipana mam dost...vcera vecer som spal asi 4 hodiny..dnes asi o polhodku pôjdem spat a uz rano o 6 vstavam..a ked sa chem velmi znicit mozno aj zajtra pdotiahnem nejaku 12ku :D cipana uz len nech je vyplata:D