skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124285 příspěvků (zobrazeno 100551 až 100600) od 06.12.2007 do 06.06.2025, založil/a iDawe
-> Tomo: veru zlate kila
no som zvedavy čo najdem

-> stovkar: pockaj ked das dole asfalt ...
P:S ale podla mna kilova ,tisickova kasna je jednoduchsia ... a nenachadza sa tam tolko dutin ... a tolko tvarov ...ked sa kunem od spodu na kilo,tak sama rovina ... a ked na emko tak vela ohybov hlavne vzadu ...pri nadrzi ...

P:S ale podla mna kilova ,tisickova kasna je jednoduchsia ... a nenachadza sa tam tolko dutin ... a tolko tvarov ...ked sa kunem od spodu na kilo,tak sama rovina ... a ked na emko tak vela ohybov hlavne vzadu ...pri nadrzi ...
-> Tomo: aj mna to tiež čaká
ale našťastie čo som kukal iba 2 dierky
a sa čudujem že si nevypadol cez podlahu

-> doly120-ten třetí:o): taky som ja :) pravdu povedat JA SA NA TO NEVYSEREM !!! MNA SKODOVKY BAVIA A MAM ICH RAD !!! A AUTO KTORE MAM V RODINE ,BUDE ZDY V MOJEJ OBLUBE :) najradsej uz mat svoje :) zdrave, cacane podla mna pekne kilko :)
-> Pavel P..: to mas pravdu ... ale nie je to moje auto a KAZDi Z VAS VIE ,ZE CO JA CHCEM ZA AUTO,keby to malo byt na mne ,emko by bolo ale nie v takomto stave !!! ale ine s ktorym sa da daco robit ... a mat konecne SVOJE KILKO

-> Pavel P..: to mas pravdu ... ale nie je to moje auto a KAZDi Z VAS VIE ,ZE CO JA CHCEM ZA AUTO,keby to malo byt na mne ,emko by bolo ale nie v takomto stave !!! ale ine s ktorym sa da daco robit ... a mat konecne SVOJE KILKO

-> škodík: Podlaha nevypadá nejhůř...
-> Pavel P..: Tak tak,at veme číslo kastle a převaří to do nějaké jiné
-> Pavel P..: Tak tak,at veme číslo kastle a převaří to do nějaké jiné

-> 105: v podstate dobre :) ak mas zvaracku :) a na druhej strane je to na chuja bo obiavis to co je pod nim a vacsinou je tam to co tam nechces mat ! kukni moju podlahu den po oskrabani a je to nic moc ... a ked tam bol asfalt,tak to bolo ako tak pekne a nevidel si to co si nechcel vidiet !!!

já dneska začal škrabat gumosfalt pak začalo chcát tak jsem přikryl auto a než jsem došel nahoru do pokoje tak přestalo

-> Tomo: vyvař to a zbav se toho..... pěknejch škodovek je ještě dost, nemá cenu se trápit s takovou hujdou..

-> Tomo: No mě to baví taky,a je to můj obor:) Ale jestli ej to nějaká paštika tak se na to vyser
I když.. já bych se na to asi taky nevysral

ja vam nevim je vubec dobre kdyz se ten asfalt skrabe dolu ?

-> doly120-ten třetí:o): prve ,to som ja :D
aspon troska ale tak mozem povedat ze ma to bavi
len keby som to robil sam a mal viac casu ...
a to druhe ?! no,neviem neviem, :D

-> Tomo: To hod nějakýmu karosáři a máš to
A nebo to hod ze skály

-> škodík: to je kurva robota ... sorac za vyraz ...
keby bolo viac casu ... to by bolo hned lepsie a veselsie :)

-> Kaprof-Los Koramos: aha :) tak to mas dobre :) 

-> Tomo: taky mě to čeká
-> Tomo: ne na mojí neni ani dubka
ale u bejvaly tisícovky to bylo podobny jako tady u tebe

-> Kaprof-Los Koramos: takze tvoja podlaha tiez nie je zazrak ?
ked tam bol ten asfalt tak to bolo este pekne :)
ale ked sa to dalo dole,tak je to take ako vidime vsetci ...
skratka hnus ...

-> Tomo: neco takovyho škoda že nemam ted fotak neska sem odkryl svou podlahu

-> Kaprof-Los Koramos: co je pastouška ??? prepac ale neviem ... (paseka) ???

-> doly120-ten třetí:o): rovno cele auto by som vimenil ...

-> Tomo:
taková pastouška před opravou

-> Tomo: Tak to bych si vyhodil pedály a vyměnil skoro celý kus:)
-> doly120-ten třetí:o): no caka ma este cast pod pedalmi, rohy ( predne podbehy ) kufor,zadne podbehy ,a prava strana ...
este toto ....
-> Borin - Král tuzerů: nemam to ako zdvyhnut ... za co ...
este toto ....
-> Borin - Král tuzerů: nemam to ako zdvyhnut ... za co ...

ja vcera dokoncil brusenie a tmelenie blatnikou a prednej kapototy a dnes odniesol do lakovne 

Tak tátové auto už jezdí konečně a jede to dobře s mým motorem .
sem vymenil spojkovy lanko na spotrebaku (p205)
prírastok do rodiny- na darovanom cinkulári z roku pána 3 máme namontovaný elektromotor značky škoda
asi mu založím kartu

-> Syny: Mrtě borky ty myšky
, to jen tak nikdo doma nema myšky kterejm chutná special 

-> Tomo: Já vyvařoval schnilý lundry a nikdy sem kolíbku nepotřeboval, jen sem si to pořádně zvednul...

-> Tomo: Máš 24hodin,a co ještě budeš měnit?

-> Syny: že by se tam ty myši dostaly až ted po roce ježdění

-> doly120-ten třetí:o): hroza !!!
ale tak keby bola koliska a viac casu tak je to v pohode ...

mam na to este tri dni na vyvarenie celeho auta ... :-/ takze casu malo a uz len 24 hodin ... :(

mam na to este tri dni na vyvarenie celeho auta ... :-/ takze casu malo a uz len 24 hodin ... :(
-> Tomo: Karosařina je zábava co?

nie je sa cim chvalit ... strasna robota !!! ked nemate kolisku ...
-> Syny:
ropáci

-> doly120-ten třetí:o): Nabumbali se specialu no :)
-> Syny: To měli hnusnou smrt

-> HavajskejBubeník: Se nesmej :) To sem jednou takovouhle story slysel :) Ze si nekdo dal na shade novou nadrz koupenou jeste tenkrat v mototechne a porad mu to nejelo pac mel sitka zasrany chlupama... No a kdyz odendal plovak, tak tam byly 3 utopeny mysi i s hnizdeckem 

-> Gemini: ja som sa zobudil az teraz

prave som sa zobudil......hezkyyyyy

-> HavajskejBubeník: asi jo

Že by myši v nádrži ???a pelichaj
tak sem dneska vzal benzín a pak jedu do školy zistit známky a najednou chci jet ze školy domu a začlo to škubat jako svině a vubec to nejelo akorát se sytičem tak sem se vtom hrabal a vindám sejtko na karburátoru a to bylo totál zasviněný nákejma vlasama nebo co to bylo tak sem to vyčistil a už to zase jede to by mě zajímalo co to bylo za sračky vtom benálu
Tak dneska som ostal zase doma

Sem dnes uděal zase kuloví pač venku furt něco padá mi za limec 

ja som dnes 13 hodin pracoval v robote a momentalne som 18 hodin bez spanku cipana mam dost...vcera vecer som spal asi 4 hodiny..dnes asi o polhodku pôjdem spat a uz rano o 6 vstavam..a ked sa chem velmi znicit mozno aj zajtra pdotiahnem nejaku 12ku :D cipana uz len nech je vyplata:D
Udělal sem pravej držák motoru na fabii.. A rozebral sem zadek kvuli demontáži motoru.. Zítra ho jen vycuknu na fabku nandam spojku a šup zpět..