skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Kaprof-Los Koramos: tak nesed ted u virtu a di montovat at se na hrosarne muzem pokochat :)
-> stika87: děkuji nechci ja se zrodil pro dílnu

-> Kaprof-Los Koramos: studuj na vejsce a budes mit taky 

-> doly120-ten třetí:o): si me dostal tim ze to ma skaredy tak menim :) tak podvozek je zaklad s brzdama :)
-> stika87: chtěl bych mít tvoje starosti

-> HavajskejBubeník: uvidim na slalomu ;-) ale ve predu jsou asi unaveny pera ale novy sportovni uz sou doma :)
-> Kaprof-Los Koramos: je to ted hrozne tvrdy ten zadek a to tam jeste nema pruziny co uz sou doma
asi jdu montovat 

-> stika87: Když sem zacal chodit na štřední (to už nákej pátek bude),tak jednomu zjevanovi z vedlejší vesnice uhnilo uložení předních tlumiču, sem dicky rači spolikal platičko kinedrilu jinak bych cestu dom nejspíš s plnym žaludkem nezvlád...

-> stika87: zažadej si vo protézu zubní až ty vypadaj zuby

-> stika87: Ty voe.. ty stoho děláš závodní auto
-> doly120-ten třetí:o): na silnici sedej paradne ale kdy se o ne oprukdyz stojim tak se jako tak zhoupne :) no uvidime :D jinak prsili pritvrzeny pera hulaaaa 

-> HavajskejBubeník: aspon ke me nesedni nikdo kdo ma morskou nemoc :D
ja houby neumim poznavat vubec,,,zmazenice ode me bybyla pozledni

-> Pavel P..: Ja zbíram jen ty s proužkama takže se nemam čeho bát

-> HavajskejBubeník: pokud si nesbíral podpapírníky tak je to OK.... všechny houby jsou jedlé........ některé teda jen jednou nooo

Tak sem si udělal přímo mňamozní smaženici z hub co jsem rano našel v dubovym haji, jen doufam že byly všechny jedlí
pac mě nějak bolí břicho

-> petr s: ja vim je to hruza
-> stika87: Co se ti na nich nezdá?
-> 105: Kup si už tu klávesnici
-> 105: by si ty dveře měli přetřít štetkou a napsat si tam buzerovat a kasírovat

jak jinak nez octavu IIgenerace....rekli me ze nechteli zaztavit me ale ezcorta za mnou (ale taky ho zaztavily) ja mam auto po vyvareni takze flekaty... blatniky kataforeza ,prahy zakladovkou a tak... on to na tym ezcortovi mel tak zhnily te to auto vzadu capelo znad na dorazech a ezte tam mel 3lidi
policajt ho nechal ešte v klidku odjet .. tak zem ze ho zeptal jeztli bude mit čizty zvedomí .. no a uz zacala hadka. jak zem dotal flaztr hrabacka (byl tam hladouckej azfalt) a dom
a vcera ze me ptali ze proc nemuzu zaplatit 1000 korun na mizte.,.. a ja na ne .. protoze ze mi v tuto chvily vylet do zlína prodrazil (vezl zem mamku do nove prace zem z kromerize)
a ze zu ztudent. (ztavela me policajtka)
tak me vyztavily šek..a jak zem ze loucil tak zem jim podekoval ze mi pomohly a zeptal ze jezttli me ezte necou ochranit ze bych ze pripravil ze bych to uz azi neprezil

a vcera ze me ptali ze proc nemuzu zaplatit 1000 korun na mizte.,.. a ja na ne .. protoze ze mi v tuto chvily vylet do zlína prodrazil (vezl zem mamku do nove prace zem z kromerize)
a ze zu ztudent. (ztavela me policajtka)
tak me vyztavily šek..a jak zem ze loucil tak zem jim podekoval ze mi pomohly a zeptal ze jezttli me ezte necou ochranit ze bych ze pripravil ze bych to uz azi neprezil

-> stika87: Bez tlumicu je to lepší
Skoro jako na lodi...

Došel jsem si pro autí které jsem včéra večer musel odvést před povodní...
Tak jsem dneska prehodil i predni tlumice. No uvidem za jizdy co to bude delat. ted s emi moc nezdaj :/
-> 105: tak to bych je poslal nekam šuliny nadavat me budis ale autu, a co meli oni za plečku?
-> HavajskejBubeník: človek ze dre jak píčuz nekolik hodin (delam brigadne v kauflande ) a to ezte kdyz ti zavolaj ze potrebujez pomoct a prozte prijdez behem 5 minut o pulku co ziz vydelal..navic predtim zem jel z olomouce a od pritelkyne protoze byla v nemocnici ... pichl zem .. a mel zem zjetou rezervu.. chytl zem 500 flaztr a ezte nadavku at to hodim do šrotu :(
-> Klubko_: Prej za 78 v obci a to mi jestě stodola chcipala, takže mě museli švestky roztlačet
( kostřil se mi kabel od otáčkoměru prevít jeden)...

-> HavajskejBubeník: a to za co?

-> 105: prěd rokem sem jel z brigady a taky me chytli dostal sem 2500 a 3 bodiky jako bonus a prej sem mohl bejt rad ze me nesebral jeste obcanku i s rodnym listem

-> HavajskejBubeník: mam vzechny (ta klavveznice me uz zere) ..
ale jako zrovna zem mel z brigady vyplatu 2000 a chtek zem zi nechat vyztuzit napravu a navarit lem a a koupit špric ted ze muzu jit klouzat
ale jako zrovna zem mel z brigady vyplatu 2000 a chtek zem zi nechat vyztuzit napravu a navarit lem a a koupit špric ted ze muzu jit klouzat
-> 105: ber to stý lepěí stránky alespon ti nechali body, teda jestli naky ještě maš 

-> Klubko_: jel sem se spotrebakem a prekrocil sem rychlost o 13km/h
-> 105: za co?
-> David29: ja sem vcera prave doztal pokutu ve zline
mel zem to za 1000

-> 105: Ta rychlost a předjíždění bylo na sebrání papírů... ale až by mi řekli, že mi naměřily 150km/h, tak jim jenom řeknu - Blázníte? Dyt je to škodovka 

-> zidlik: On někdo řiká 20tkč, někdo 40tkč.. tak jsem to střelil mezi 

-> David29: já myslim že bude stát něco kolem 40tis
-> David29: oni ti to zpocitaj

Dneska jsem byl poprvý v práci na HPP, pak jsem sháněl dárek a pak mi pískly výjezd... zase jsem jel po magistrále jak dobytek 

-> tunerlada: to jsi kup ja jsem s ni spokojeny.....

-> venni: ja vim no E do profesaku uz davaji automaticky.....
-> Syny: Od 10. září stojí profesák asi o 30 000Kč víc...
-> ZbyŠek: jůů tak to si udělám radost a tu houkačku si taky koupím 

-> petr s: mno to se to hezly seslo budu hadat ja a havlik a tuner... nebo ete nekdo?
-> ZbyŠek: hm asi jí rufnu a ještě jednou se jí zeptam.
Hlavně další mazec je to že v řidičáku máš jen C a v profesáku C+E,kamarád to má taky takhle a Ečko nemá,to jsou stavy v tomhle státě...
Hlavně další mazec je to že v řidičáku máš jen C a v profesáku C+E,kamarád to má taky takhle a Ečko nemá,to jsou stavy v tomhle státě...
-> venni: no prave to me na tom taky mate...... zase traktor neni nakladak a kdyz mas A1 tak je to motorka a jestli je to AM ci A1 tak je to proste motorka jen jinej obsah, ale traktor a nakladak to zase nejde dohromady.....
-> ZbyŠek: no v tom případě nemužu řídit ani pijoníra když mam zapsanou jen A1.
Jinak prej teď kdybych si udělal Dčko tak dostanu D+E automaticky :)
Jinak prej teď kdybych si udělal Dčko tak dostanu D+E automaticky :)
-> venni: ja bych rekl ze ne kdyz ho nemas napsane.....ale na 100% to nevim....
Jestli znate autoskola Peml v Prelouci tak samostatny E stoji 59OOkc a kdyz se dela toho vice tak to vijde lacinejc, me by melo vyjit E a A na 8000kc...... Jinak ostatni ridicaky jsem me uplne zadarmo (jen toho doktora cca 250kc)