-> zidlik: no vidis a se mnou zas jezdi na koleje 2 holky vzadu a prave kvuli tomu co poslal Matthes, záškodník z TechWebu tam ty pasy mam a myslis, ze se za cely 2 roky co jezdime jednou pripoutaly? ale jinak ty zabahneny a shrnuty koberecky chapu. To taky nesnasim.
včera to byla noc já nesnášim lidi co se mě musej vzadu v rapidoj poutat mě to uplně sere protože se vždycky musej vytahovat ty pásy co mám schovaný za sedadlama a kámoš samozřejmě se musí připoutat..pak si tam vopucoval boty vod bahna vo koberec a ještě ktomu ho celej schrnul...udělal tam bordel buh vi zčeho a polil sedadlo pivem...prostě na zabití,pak nám došel benzin a aby se to celý završilo tak mladá začla prudit a když sme to potom rozpohybovali jak došel benál tak mladá řekla že dal nejede že mám jet já 500metrů vod baráku na železničnim přejezdu a já to musel vodřídit...si vubec neuvědomuje že bych kuli ní moh přijít vo řidičák když sem měl asi 7 piv předtim...to je tak když jednou nechám řídit ženskou abych si moh dát konečně pivo a vona je pak nervní a jenom prudí kdy už pojedem
-> Hurdis: Nooo, tak to ti nezávidim... Tátovi se tu furt taky válej různý papíry tak sem tam šmíruju a je to samej certifikát apod Tak to Ti s tim držim palce, chce to asi nervy
Tak základ jsou geodetické zaměření, projekt skutečného provedení, certifikáty výrobků, protokoly o zkouškách (kamerové, tlakové, hutnící, hladinové .....atd.), zkoušky betonů, doklady různých měření, provozní řády, předání dotčených pozemků, pasportizace silnic a objektů, doklady o vytyčení a předání ostatních sítí, technické zprávy a posudky hdyrogeologů, geologů, archeologů, povodí, hasičů, revize zařízení, doklady o nakládání s odpady atd. atd...
-> doly120-ten třetí:o): Já vim, že jsme před několika lety vezli s kámošem do sběru čtyři celkem velký vozejky do sběru a měli z nás radost Ale dostali jsme za každej vozejk cca 1000,- Už si nevzpomenu kolik kilo, ale bylo toho opravdu dost...
-> Hurdis: Taťka dělá taky stavbyvedoucího, ale nikdy jsem u něj neviděl tolik papírů Vždycky má pár tady těch desek, ale ne takhle tlustý... Je fakt, že staví nebo rekonstruuje restaurace, hotely, jednou dělal i halu v Brně na okruhu, Fotolab apod
To jsou doklady k mé práci za posledních 19 měsíců. Holt trošku větší stavba. Kolegové jsou na tom podobně s dalšími třemi stejnými částmi akce. Mazec.
Doskládal dokumentaci k předání stavby. Už jen pár hodin přes svátky, sem tam něco doplnit a bude hotovo. Miluju evropskou legislativu. Lepší je to postavit než pak zpapírovat.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): no to ti neviem, ale taketo kusy nebere hocikto, na to musis mat strojovu kalacku, rucne sa to robit neda preto to skoro nikto neberie, nam to bolo jedno a lesnici boli radi ze sa aspon casti zbavili