já dnes trošku polochtal COčkem Heduš finalně zítra začne odstrojování, kitování...Pak sem na kole vyrazil na 3 ks píva na soutok s kámoškou vrátil dom a navštívil matkou dovezené klobásky z madarska a už na auto dneska se*u
povybeal som z nej nejake vecičky … molsiku to mas uz ktoru ? druhu ? ved v tej predoslej si uz davno vybral prevodouku s motorom ... bola aj fotka toho ... a aj s petom si to v garazi vytrieskal z nej von ....
-> myschaak AZNP K.Hora: Co na tom chceš brzdit? To má tak krátký kvalty, že když dáš nohu z plynu, tak stojíš, jak ti to zastaví motor... Ale tahle je v tom stavu. Čerstvě po technický a prošla s pochvalou...
-> Dave - ten pátý: multikára supr stroj....jel jsem s tím jednou,akorát mi zapomněli říct že to brzdí (spíš přibržďuje) až na třetí šlápnutí ještě že nebyl provoz
-> Hurdis: ajo tyjo, ja tady asi ryhcle ctu a pak mi unikaj slova ci co uz vcera sem blbe precetl prispevek od myschaak AZNP K.Hora. Asi se vyseru na cteni a pudju delat neco na aute
-> Bedřich: jojo, ten čo robí u Foosa, Mike sa volá (stále má šiltovku, aj ksicht ma po plastike, horel ci co pri autonehode tušíim) robil najprv u Boyda ale vyhodil ho že robil dačo bokom pre Foosa....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: netvrdim ze ich robi, len som vravel ze Boyd je cosi ako Foose, ale obaja robia pekne auta, aj ked mne osobne sa viac pacia od Foosa
-> minno: ale chip foose je upravca a konstrukter automobilov, s discovery channel spolupracuje na tvorbe programu Overhaulin` kde ide o to ze typkovi ukradnu auto a tvaria sa ze zmizlo a zatial mu ho prestavaju:)
a boyd bol upravca aut na objednavku, a robil zvacsa take klasicke americke upravy, americka klasika s gigantickym motorom a jeho specialitkou bolo ze vzdy pred tym nez to auto isli prerabat totalne spalil zadne gumy:))