-> Petrson: prase sem ještě netrefil ale minulej tejden sem sejmul dvakrát bažanta jednou po cestě do práce a podruhý po cestě zpráce pokaždý ten samej se válel mrtvej na silnici a já ho vždycky posunul čílkem..
-> zidlik: ten červík se ti vyklepal protože to furt držíš ve vysokých otáčkách tak těma vibracema. Mě se vyšroubil jehlovej ventil a nechtělo to jet na benzín. Zrovna v době když mi nešel tacho a já nevěděl kolik jsem najel na LPg nádrž.
já dneska byl s kámošem zazávodit a na to že má seriovej motor z favorita tak se docela držel..začal se mě ztrácet až tak ve 150km/h pak mě to po cestě začlo chcípat začal sem se vtom vrtat a co to nevidim vypadnul mě červik vod volnoběžný trysky ja to kua nechápu proč se mě furt povolujou...rano sem byl u kamose pro vohejbacku trubek abych si navohejbal trubky na svody a vona umi prumer jenom 25mm takze me je knicemu takze stejne nakonec po vsem tom vymejsleni koupim svody vod hriciny a zkoušel sem jentak přibodnout novej vejfuk a bude to dělat kravál jako svině přidám plyn a jak ho pustim tak to začne střílet a lítaj plameny z vejfuku