skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> suri: všechno jde treba pomaluale jak maš jednou brouka v hlavě jdeš si za tim hlava nehlava:)
-> suri: a preco sa ti to nedari??hm......a vlastne mas tu id kartu ci nie??
-> Kaprof-Los Koramos: jaj tak drzim palce...

-> Placko: psotavit škodu 120Sr
-> Placko: ale v pohodě ja založní taky dělam aby spolehlivě sloužila ikdyž s inovacema třeba zrovna ted ji chystam na Stk pravě

-> suri: preco??hm.....aky mas vlastne ty plaan??...
-> Placko: díky ale mne to asi nepomože beztak nemam sancu .
-> suri: dik ..a aj ja tebe drzim palce

-> Kaprof-Los Koramos: dik ..mozno je to komicke ale tak ..akoze ...na nejak tvrdy tunning nie som :)...a Shade neni az v takom zlom stave ako mozno na foto vyzera ..to ze je zhnita??..to sa vyvari..to ze ma skaredy lak??..da sa novy.. to ze mi kazdy vravi vykasli sa na to auto nam veis kde,...v piiici
....kadzy vravi ze o dve roky nebude co tankovat ....kes skodovky jazdia aj dnes a to este v celkom peknom mnozste tak budu aj o dve roky

-> Placko: tak to máš omnoho jednoduchšie ako ja , držím palce
ja idem spravit daco strelene a sialene a dufam ze to vyjde...za asi 2hodiny napisem ako sa to podarilo!
-> Placko: tomu rikam perfektni plán

-> suri: aby som o dve roky presiel s mojou Shade bez porblemon cez STK aj EK ..

-> Placko: a ty chceš čo dosiahnut?
-> suri: no ved to ....

-> Placko: ale že sa mi to raz podarí je nereálne
-> suri: no vidis 

-> Placko: jj je za 15 000 mám nápravu za 350 tis továrenské auto na origo lajstroch
-> suri: no lezne 15000 tisic a 350000 je rozdiel

-> Placko: ja si stále myslím že keby mi niekto dal 350 000 tsk. tak ju do dvoch mesiacov postavím
-> suri: ale na 120SR stavat nechcem

-> Placko: aj ja som mal peniaze v ruke a myslel som si že škodovka je malina že za 15tis . postavím 120SR a až teraz viacmenej viem že za 15 000 mám len prednú nápravu
-> suri: nooo tiez vravim
..ale nie nejake peniaze maam :)...ale hned co bdue daka prigada ta neodmietnem
....a ianc velku vdaku davam moju otcovi ..fakt ma podporuje....a mamca taky

-> Placko: tak v 16 su peniaze velky problem
-> suri: presne.....zatial mi na to neide este moja vyplata ale ocova ale aj tak
....IM SA TO VSETKO RAZ VRATI

zaplatpanbuh naši mě plně podporujou všechna čest kor otci (tak ten je ma taky v srdcu mno:) ale z někerejch lidí mi je na blití škodovka je uplně na pí*u ale pak mi ten blb rekne že škrtící klapka je ventil 

-> Placko: najhorší sú posmievači aj ked majú síce pravdu ale nevedia rešpektovat ze tebe je to jedno či nato dáš výplatu alebo nie
-> Kaprof-Los Koramos:

-> Tomo: presne......kazdy mi vravi oplati si dat do toho penize??a ja vravim neide o tom ze ci sa opalti ale o to ako to pre mna vela znamena :).....a ked su to raz zadubenci tak mi s tym nic neurobime...iba ich ignorujme 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale hlavně chci mít hondu Ccavik Ví-tek v plny palbě ne tu tvoji šchade schnilou todle mi rekl jeden exot na dilně a nějak nemohl popadnout dech potom...čim to..

Kaprof-Los Koramos 31.07.09 21:15:15 napsal:
→ zidlik: twe lopatou nebo stabilizatorem pres palici… to
už slycham ze všech stran kup si něco „lepšího“ favorita nebo felinu
to si radši koupim skládačku ty vole
skladacku
to je dobre
samozrejme to same doma pocuvam ... ved to hrdzavie... ved si naspor a kup lesie ... "ja som sa na stovke narobil ako kon "... vyvaral.... a nic z toho ....
skratka,ludia nepochopia ze nam sa to vydi mame o to zaujem sa stym srat :) a starat sa o to ako len vieme
P:S niektori ludia su fakt zadubeny ....
neaju pochopenie
→ zidlik: twe lopatou nebo stabilizatorem pres palici… to
už slycham ze všech stran kup si něco „lepšího“ favorita nebo felinu
to si radši koupim skládačku ty vole

skratka,ludia nepochopia ze nam sa to vydi mame o to zaujem sa stym srat :) a starat sa o to ako len vieme

P:S niektori ludia su fakt zadubeny ....

Dybych mel 200 litru tak si koupim focuse 2.0TDCi ale abych kupoval hyjenu misto skodovky, to je blbost...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Svata pravda

-> Kaprof-Los Koramos: Nojo to sou proste lidi ktery sou uplny dementi 

-> Kaprof-Los Koramos: jj ...ja to maam to istee.....nech sa staraju o seba

-> zidlik: twe lopatou nebo stabilizatorem pres palici... to už slycham ze všech stran kup si něco "lepšího" favorita nebo felinu to si radši koupim skládačku ty vole

-> zidlik:

-> Borin - Král tuzerů: tyjo, uz sem si rikal to samy, ale 1400
ale fungujou 
-> Vojťas, Placko:
ja ne, to je kamosovo rapo 
-> 105: toz jak to chces udelat...mam to na kozickach hezky rovne, tak to prahy musi podrzet
-> zidlik: bych se vy*** kvuli nekomu palit gumy

-> Vojťas, Placko:

-> 105: toz jak to chces udelat...mam to na kozickach hezky rovne, tak to prahy musi podrzet
-> zidlik: bych se vy*** kvuli nekomu palit gumy

-> zidlik:

hoši tak já se zase nasral dneska ta dědkova stará je taková píča že bych se ztoho posral nejdřiv na dědka začne řvát di doprdeléééé pak sem se s dědkem něco bavil vo řízení a vona na mě zase di doprdelééé co řešíš stejně nákladák nemůžeš řídit když ti není 21
tak mě je 19 a řidičák na nákladák mám i profesák mám a podle ní to nemůžu řídit
já ji nesnášim i dědka ta pizda hrozně změnila a je uplně jinej taky na pěst jak vona..a vsichni si voni myslej to samy ja to zejtra dedkoj reknu jak me mrda...prej ze nemam za volantem co delat ze sem mladej a ze vona je ta prava protoze uz ridi 50 let akorat se 40let prestavkou
(to jo ta je ta prava)
tak sem se nasral a kdyz sem vodjizdel tak sem prednima tak spalil gumy ze ta pica malem spadla z kola
to me taky rikala ze by to moje auto mely zakazat ze to je starej kram hlavne ze vona ma feldu bez podlahy lemu a prahu

→ Klubko_: se nabojaš ze se ta kastle zkrouti?

-> Placko: Jo díky 

-> Mr_Kubas: Gratulujem :)

Abych nezapomněl, tak dneska jsem zvítězil nad STK 

-> Klubko_: joo diira jako do sveta

-> Klubko_: hele, mas tam diru 

-> Klubko_: Šmarja to je slepenina
S tímhle bych dělat nechchtěl...plechařinu lepíš pořád tak by sis za odměnu mohl koupit kvalitní...

a se stromkem sme potunili sikovky na falcovacky