skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomo: čoveče tak to nevím

-> Mr_Kubas:

Našel jsem jeden zajímavej článek, přiznejte se kdo to byl, viz třetí a čtvrtý odstavec 
Oops zapomněl jsem na odkaz
www.novinky.cz/krimi/1752 60-mlady-ridic-za-jizdy-pr eskocil-na-zadni-sedadlo-a -delal-ze-auto-neridil.htm l

Oops zapomněl jsem na odkaz

www.novinky.cz/krimi/1752 60-mlady-ridic-za-jizdy-pr eskocil-na-zadni-sedadlo-a -delal-ze-auto-neridil.htm l
-> Hurdis: je to ten nejlevnější šit, co jde sehnat a hodí se tak akorát na tohle. Kdo si to dá do auta, je u mě blázen...prodává se jako FK, ultrasport a další značky
-> Rapid05: dneska už tolik stojí nová, pač přichází G27 (to samé, jen víc tlačítek na volantu), ale já jí koupil tak půl roku zpátky jetou za ty prachy
-> Rapid05: dneska už tolik stojí nová, pač přichází G27 (to samé, jen víc tlačítek na volantu), ale já jí koupil tak půl roku zpátky jetou za ty prachy
-> Crestik: Tu G25 závidim :) tos pořídil novou za ty prachy?
-> Crestik: co je to za sesli, že je pod 2k?
-> petr s: vím o dvou lidech, co s náma jezdí, co používaj i pásy :-)
Jinak pro představu, že by tu byla podobná guma, tak rozpočet:
PC dle možností
Logitech G25, 3 pedály, H-shift - 4500
hliníková konstrukce - 1800
sedačka - 1800
...kdyby někdo chtěl, mám tu ještě dvě konstrukce, včetně šrouboviny a záslepek na profily
Jinak pro představu, že by tu byla podobná guma, tak rozpočet:
PC dle možností
Logitech G25, 3 pedály, H-shift - 4500
hliníková konstrukce - 1800
sedačka - 1800
...kdyby někdo chtěl, mám tu ještě dvě konstrukce, včetně šrouboviny a záslepek na profily
-> Kaprof-Los Koramos: povedz mi ,co je tu normalne ???

-> Crestik: tý jo všechna čest
já zkoušel před pár měsícama dát na spodek kolečkový židle sedačku z rapida ale převažovalo se mi to jak sviňa

-> maca: nadhera
jedna otazocka :) kolko takychto tatosov este jazdi po cestach ? ci to nik nevie ? 

-> Crestik: to už není normální

-> Crestik: Chybí ti tam pásy
-> Crestik:
..to chcem aj ja

-> beastyLA - ten první: Datum a čas pořízení: 2007:12:14 14:04:36
-> Syny: ale nějak zataženo... tady svítí sluníčko celý den o 106%

dneska půlku obejváku a kuchyň....hold je malá míchačka a hroznej hic
-> Tom.t: přijelo 21 kousků

-> maca: tak to je krásný, kolik kousku tam bylo k videni ?
-> Borin - Král tuzerů:

Syny 01.08.09 12:16:21 napsal:
→ Kaprof-Los Koramos: Mame ale krasnej panelak co?
tfuj panelák...nemohl bych bydlet v králíkárně

→ Kaprof-Los Koramos: Mame ale krasnej panelak co?

-> Gryzly: taky dobrý no
to je jasný že to kontrolujou..ale já u něj původně nejezdil ale bylo to domluvený že začnu jako přivídělek a voni mě to u něj takhle zkurvěj

-> Kaprof-Los Koramos: ani ne

-> Mantrabeach: tak to je v pohodě stačí místní mančaft fotbalovej

-> Syny: jasný,najmu si lidi na to aby všechny auta jely na sraz

-> Kaprof-Los Koramos: Jj jednicka je Plzen :)
-> David29:
ty toho nevíš...

-> Kaprof-Los Koramos: Řepy jsou Praha? Aha, to jsem nevěděl 

-> Syny: jenom jednička dvojka je točena u nevlastní baby v praze u panelaku v Řepích
-> MOLSO: Ne, ale Discopribeh je tocenej v Plzni :) A tusim, ze ten panelak z toho filmu je z tenkrat rozestavenyho Lochotina... Jojo, to byly casy :)
-> Kaprof-Los Koramos: teraz som padol zo stolicky

-> MOLSO: mno ..ten co tam meje to kilo
-> Syny: sry

-> Syny: sry

-> Kaprof-Los Koramos: to je akoze syny ?

-> Syny: co je to za Plzenskej panelák když tam není na streše modrej nápis "ŠKODA DO CELÉHO SVĚTA" ?
http://www.youtube.com/wa tch?v=724CfMcEmOk

http://www.youtube.com/wa tch?v=724CfMcEmOk

-> David29:
a kde sem rekl něco o šedívý fasádě? rekl jsem že maš z panelu i šedou kůru mozkovou ta se snad nemění podle fasády

-> Kaprof-Los Koramos: Tak za prvý - to je hnědá, a za druhý - dost baráků má novou fasádu...
-> zidlik: A když tě ten chlap bral, tak nekontroloval jestli máš řidičák?
Kamarád má firmu s Barvama a měl řidiče a po pul roce přišli naněj jakto že ho zaměstnává jako řidiče když on nemá řidičák. nakonec se přišlo na to že týpek při nástupu do firmy řidičák měl, pak o něj přišel a ve firmě to nikomu neřekl a s dodávkou jezdil dál.
Kamarád má firmu s Barvama a měl řidiče a po pul roce přišli naněj jakto že ho zaměstnává jako řidiče když on nemá řidičák. nakonec se přišlo na to že týpek při nástupu do firmy řidičák měl, pak o něj přišel a ve firmě to nikomu neřekl a s dodávkou jezdil dál.
suri 31.07.09 22:18:25 napsal:
→ Placko: tak vidíš že to nie je len tak ako si myslel
tomo hop na kozu a bude tela resp. obliat zeleno ciernov a mam 120smas pravdu ja som si fakt nemyslel ze to tolkoto stoji ... ked si dal ceny tak ono ma to hned preslo ... a v tych 16 sa fakt neda :(pokial ta nepodporuje rodina ... nemas sancu ... este ze si aspon dako privyrabas ...
ale tak,daka ta kasna by mohla byt,aj tie napravy ... nie ? ked som pozeral tak robis ich .... to by si mal uz dve polozky

→ Placko: tak vidíš že to nie je len tak ako si myslel
tomo hop na kozu a bude tela resp. obliat zeleno ciernov a mam 120smas pravdu ja som si fakt nemyslel ze to tolkoto stoji ... ked si dal ceny tak ono ma to hned preslo ... a v tych 16 sa fakt neda :(pokial ta nepodporuje rodina ... nemas sancu ... este ze si aspon dako privyrabas ...

-> Mantrabeach: Tak alespon ze tak... A koukej je pak vsechny dovezt na sraz 

-> petr s: jj asi budu to je jako na pěst tohle co si kde pouštěj hubu když vo tom nic nevěděj ale voni to sou důchodci a voni maj vždycky pravdu
-> zidlik: ja bych radsi zabil dedu

-> Gryzly 01.08.09 08:19:15: ty kráso taky hezky pěkně.

-> zidlik: Žádej náhradu škody
-> Kaprof-Los Koramos: no ty vole tak to je bomba von dedek stou svoji picou jeste rekli jednomu chlapoj u kteryho sem delal ze nemam ridicak na nakladak a von si sehnal nekoho jinyho pritom ho mam...sem kuli nim prisel vo peknou brigadu za 120kc za hodinu...ja je zabiju