Tak já dnes udělal konečně něco co jsem chtěl udělat už dávno,tady je mám hezky vypáskovaný pěkně u sebe,plnej dvůr k prasknutí ale vešlo se,další dvě auta stojej venku
-> Kaprof-Los Koramos: určite ale radšej by som mal peniaze teraz ked diely kupit idu a nie ked nebudu predsa to nieje taka klasicka 120tka na ktoru su diely vsade
-> Kaprof-Los Koramos: dik ..mozno je to komicke ale tak ..akoze ...na nejak tvrdy tunning nie som :)...a Shade neni az v takom zlom stave ako mozno na foto vyzera ..to ze je zhnita??..to sa vyvari..to ze ma skaredy lak??..da sa novy.. to ze mi kazdy vravi vykasli sa na to auto nam veis kde,...v piiici ....kadzy vravi ze o dve roky nebude co tankovat ....kes skodovky jazdia aj dnes a to este v celkom peknom mnozste tak budu aj o dve roky
-> Placko: aj ja som mal peniaze v ruke a myslel som si že škodovka je malina že za 15tis . postavím 120SR a až teraz viacmenej viem že za 15 000 mám len prednú nápravu
-> suri: nooo tiez vravim ..ale nie nejake peniaze maam :)...ale hned co bdue daka prigada ta neodmietnem....a ianc velku vdaku davam moju otcovi ..fakt ma podporuje....a mamca taky