skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tomo: škoda laku
-> P@nis: ja umyvam afto kefou
handru mam na ruky

-> Klubko_: čoveče z tebe bude zachvilu nefalšovanej klempíra :-) .. že bych ti taky něco svěřil? 

-> Klubko_: ta cosi..ked mas okolo seba 45mm trubky a sedis v sedacke s 4 bodom s prilbou na hlave nemôzes mat strach... tu islo o to ze som prvykrat navigoval a neslo mi to
vela bolo casti kde bola sama sotolina a trat bola s pasok a gum..nevyznal som sa a rychlo som sa stratil

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jasný to neni problem , kdyby to teda vyšlo do konce prázdnin bylo by to dobrý protože potom s tim budu muset každej den jezdit do školy... a předevčírem mi to jeden borec zvednul na velkym zvedáku a jak se ten práh nák napružil tak v jednom místě ten tmel prdnul tak uvidíme co to udělá no kdyžtak se to bude muset na to mkusu obrat na plech a zase vytmelit něčim hrubšim.. no uvidíš sám
-> petr s: belkovice byly odjakziva (co ja pamatuju), ted uz je tam i cista voda
a v bohunovicich uz to mozna taky bude tak 7-8 let, co tam je krytej bazen i s toboganem
.
-> Gryzly: woe
touhle plachtou uz byl prikrytej noufuv sporak, strecha u mlade, moje felda, ale bazen este ee

-> Gryzly: woe

-> Gryzly: OBI bazény
-> Klubko_: On narážel na tu krycí plachtu na bazény.
-> Klubko_: Tak to se vzmáháte
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: chapu tě
přeju at se to vyřeší bez exekuce a jinejch takejch věcí 

-> petr s: venkovni koupaliste belkovice-lastany
pak je este krytej bazen v bohunovicich

-> petr s: V autě
-> Klubko_: Kde vy tam máte bazén?
-> gabo000000: verim, stacilo, kdyz sme jeli testovat s noufem neco na mym aute a jak byl nervozni, kdyz jen sedel na miste spolujezdce
Dnes sem se relaxoval na bazeeene, ale vcera nejakej ten lem
Zitra bude druhej

Dnes sem se relaxoval na bazeeene, ale vcera nejakej ten lem

-> petřík: omlouvám se ale jestli vydržíš tak budu radši
tunerlada: nechci to pitvat

tunerlada: nechci to pitvat
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: takhle sem to ale vubec nemyslel

-> Kaprof-Los Koramos: na vtipi fakt nemám náladu
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: je mi jasný že teď máš ted ajiný starosti ale myslíš že mám počítat v příštích dnech s tím lakem nebo ted budeš řešit ty věci okolo chalupy a dohodnem se na jindy ?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co se stalo že exekuce

-> aceboss: joj tak přece už jen ?
se musíš stavit nebo já se stavim až bude vrčet v autě

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hele s místama na díly mohu pomoci

já stěhuju věci a auta z chalupy,, kdyby někdo měl stodolu k pronájmu, nebo pár parkovacích míst, vřele uvítáme

-> Pipo26: krása

sice nie dnes ale v sobotu som si bol vyskusat navigovat...nikdy viac

-> MOLSO: wunderschon
-> MOLSO: peknaaaaaa

-> P@nis: Tak na to musí bejt člověk šikovnej
Když to uděláš šikovně, tak otrháš pár lístků a nijak to nepolámeš 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jinak to nechci jen na karosařinu ale aj na takove to domácí vaření jekly ......cca 5-8mm
-> Tomo: Nevím jak u Vás ale u nás v beskydech je to tím zakazane sbírat, aspon tak mi to říkal známy co pracuje v lese. Jezdili to tu tím sbírat i Poláci a tedka tu máme boruvniči do*ebane celkem dost a borůvek je taky poskromnu.
Že se hřebenem nic neodrbe? a ještě toho roste víc ?? nechtěj mě rozesmát :- ))
Auto myješ houbičkou nebo drátěnkou ? Ono je problem nasbírat těch par boruvek ručně..
Že se hřebenem nic neodrbe? a ještě toho roste víc ?? nechtěj mě rozesmát :- ))
Auto myješ houbičkou nebo drátěnkou ? Ono je problem nasbírat těch par boruvek ručně..
-> Tomo: Babča s tim sbírá borůvky už hooodně dlouho na zhruba stejnym místě a jejich tam pořád stejně... O tý pokutě ví, ale tam kde to sbírá jí to zaprví patří a za druhý tam neni nikdo kdo by ji nabonzoval
Ale mě to do ruky nechce nikdy pujčit, že bych prej ty keříky poničil

Nemáte někdo zkušenost s timhle strojem???
www.svarecky-obchod.cz/sv arecky-co2/567-maxistar-18 0-mec.htm
www.svarecky-obchod.cz/sv arecky-co2/567-maxistar-18 0-mec.htm
-> Tomo: na to ser dedek s jeho kamarádem toho vždycky přivezou z KRNApu taky moc

-> petr s: to je aj u nas v SR ? 

-> Tomo: To je jenom 10 000 pokuty
-> HavajskejBubeník: Na karosarinu by stacil asi i MIG 150, ale nezapomen este na bombu, kuklu... to nafoukne rozpocet.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pravě, nejdřív sem myslel něco tak za 7pap ale zjištuju že to se neviplaci šetrit.
-> HavajskejBubeník: Abys pak nelitoval...
-> P@nis: neviem o tom ze je to zakazane ... a nedodrbem tym kricky ... je to dost setrne ... kuk sem toto je kazdy rok zbierane ... a nic sa tomu nedeje ...je toho tam praveze viac ...
nic sa tym nedodrbe :)
neviem ci to bude vidiet ... z takej malej fotky ...

neviem ci to bude vidiet ... z takej malej fotky ...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Taky sem už na něj koukal ale 10 papouchu je strop vic nejdu, pač chci ještě papíry na 'E

-> Tomo: Proč to sbírate "česačema" pokud se nepletu je to tím zakazane a celkem dojebete boruvničí na další roky...
-> aceboss: Zvažoval jsem to dost dlouho jestli si ji nemám raději koupit, ale nějakou pochybné kvality co zastavím kouskem plechu už nechci. Navíc mám čtyři nevyužité motory a z toho jsou dva nepoužité, tak je aspoň využiju.
-> HavajskejBubeník: Iskravar MIG 163 

Servus všici, tak dneska sem rozbil prasátko a udělal rozhodnutí koupit Ceočko a tak už tu sedim 3 hodiny a studuju tu na virtu aj na svarinfu a jsem stoho docela tumpachovej

-> Kaprof-Los Koramos: tych cuciek som sa asik vela najedol alebo dakej muchotravky .... 

-> Tomo:

-> Kaprof-Los Koramos: tak ja to radsej mazem

-> Tomo: tys to nepochopil ale

twado tady je to dneska samej sběr ovoce doufam že kamoška nemá jahodovej tejden

Dnes jsem si dopoledne zajel pro nový motor
a odpoledne jsem jel trhat merunky
Ted už jsem doma a odpočívám.

Ted už jsem doma a odpočívám.