-> darklord: proto sem v tescu nedělal a dělal sem v makru...a pokud potřebovali tak volali... v krámě mě nikdy neodchytli abych šel za kasu i když tam bylo narváno
-> Syny: tak neviem ako globus, ale tu v brne som tam nikdy problem nevidel. ale to ja som raz dosiel v nedelu na nakup, hned ma tam odchytila provozni a za pol hodky uz smo sedel na kase pac bolo malo ludi. ale uz som mudrejsi, v tescu nerobim a na pracovisko alebo do blizkeho okolia chodim len ked idem do prace...
hned ked som zvadal tecuci olej pri pravom drziaku som videl ze nieco nie je OK...a aha...este aj s prs povypadavali srubky..a istotne som ich tam daval ked som dorabal silenty ani nie pred 2 tyzdnami..nove sruby boli na drziakoch motoru
ja som dnes takmer zinfarktoval....sme boli zas kusa trenovat a cim dalej tym viac mi to vyhadzovalo kvalty...uz som sa nasral a ked sme dosli domov po umyti auta som prehliadol ulozenie motoru a prevodovky...a aha...
-> hymla: no prave o to ide ze nasady do ohybacky su bud 32 alebo 42..vonkajsi priemer.a. priruba ma ked sa nemylim 32 vnutorny...aj ja chcem neico take srpavit ale neviem ako na to..42 uz bude priserne hrube