-> m8rinek: neni zrovnak mani zadna na rozrezani . jinak uz by tam byla jen pulka se starterem. Takhle to ma ale zase dobrou stabilitu. On podle me nastartovany motor kdyz se protoci, tak ma chut se cely naklanet.
dneska sme s kamosem hodili auto do plnice, zaclo se v 17:00 rozebiranim a zkoncili sme v 22:00 temer slozeno. A to mezitim kdyz sem odstrojoval kamos jeste dodelaval karu co mel dodelat. akorat ja blbec sem se pri nasazovani zadnich dveri oprel o blanik tak sem to trosku pocochnil, nastesti je to jen plnic, troska redidla na stetci to opravila, zbytek se dobrousi. A pak jizda bez narazniku a pr.cela nocni prahou, este ze to byly jen 2km... uz hezky stoji v podzemkach, snad nebudou remcat kdyz je misto psany na tatovo auto.
-> gabo000000: na prvni beh nebo prvni 2h behu to musi stacit. Doladeni motoru je samozrejme nutne v aute. Ono pokud by to nekde bralo vodu nebo klepalo tak to strkat do auta a zase ven je zbytecna prace.
-> gabo000000: rám sme zvarili za tri hodiny a za dve mal hotové chladenie , vrtulu , prstrojový panel kde bol tlak teplota oleja a otáčky , bol v rozrezanom obale prevodovky ktorý služil na upevnenie a na štartér , spínačka a štartovacie tlaíčtko , a ver že je to dobrá vec , zabehnes si natom drahý motor laboruješ s predstihom a pod .
Tak brzdy na autě a jak se mě tu lidi ptali - tak to BRZDÍ ÚPLNĚ ÚŽASNĚ!!! Jsem moc spokojený. Oproti tomu, co tam bylo před tím a co teď - to vše ATE destičky + ATE Powerdisc kotouče.
-> Dušan: no....na to to mozno bude dobre...ja si myslim ze menej problemov mas zaôlozit ten motor do auta ako vyrabat takyto ram ale v tvojom pripade to mozno zmysel ma:)
-> gabo000000: mame vic motoru co nechceme davat porad do auta. Po slozeni se motor necha bezet nekolik hodin v ramu a pak bude jistota ze to funguje. Navic kdyz mas auto naboku celou zimu tak si motor moc nevyzkousis
jeden karbik som dal tak ako som ho dal dole z fiata...bohovsky krutak od spodu...normalne TDicko sa môze skrit:D ledva som tocil do 5000...strasne s ami to pacilo..pripadal som si akoby som mal skladanu prevodovku lebo som radil jednu ryhclost za druhou....
pak som vycistil aj druhy karb ale podarilo sa mi celkom nahodne vynechat 2 suciastky..viz foto...a nechapal som tomu co som na vastne oci videl...od 1000 ot plynule po 6500 ale tak brutalne ako nikdy predtym...a to nehovoriac o tom ze mam vyfuk ktory brutalne ubera...