stacilo uz ,bo nas tu zase zjebkaju za to … no joo asi tak ..ale
neviem preco ked je to forum ..ale co uz ked veduci povedia
treba respekt bo ta zjebkaju za to ze to si dneska neurobil a nepatri to tu ... a ze aby si si urobil forum kde budes davat svoje "dristy" ... asi tak ....
-> techgen: jo tak s rapidom nas na D1 fotili korejci ked som sa nechcel pustit oktavie v 160, asi to bola ta vyvozna 1.4ka pac to slo hodne zdechle a typek vypadal ze by aj rad siel rychlejsie ked som mu dychal na krk
-> techgen: no ja som na rovine dal oktavku z blondinkou ... ale ta sla nastastie len 60 km/hod ... inak by som mal problem a dost velky ... keby pritala tomu ...
-> darklord: no tak jj keby sla...... ..mi ked sme isli 5 v nej ...v pohdze dala 150hm/h ..a furt v lavom pruhu len sem tam sme sa zaradili s5 do praveho ked isiel nejaky Medak alebo Bmw :D....a ty co sme ich obehovali len tak cucali
-> techgen: tak to my sme raz na 120ke (HTP) mali problem predbehnut kombajn co siel 50kmh, sedeli sme v nej 4+1 (4x chalan + 1x sud s pivom). keby sla na 4 valce tak by to mozno slo...
-> MOLSO: -> darklord: mal zatiahnutu rucnu brzdu ... to preto bol sudruh MOLSO rychlejsi ... alebo sa mu nedalo zaradit dvojku ... ako ked som ja pretekal s audinou ... na kile pako ... a ja ze preco tak tazko mi to ide a to rucka zatiahnuta ...
Maxx 22.10.09 18:46:36 napsal: → ZbyŠek: aha ja jenom ze tam sedi a co ty v praci?to jo sedi, no a ja v praci dobry, akorat muj traktor dojezdil - nejako se zkurvil nejdrive zacala prevodovka ale to rikali ze je jeste dobry a ze do zimy to musi vydrzet a najednou cvaka v motoru myslisi ze ventil, no ale kdo vi - snad to pude rychle......
poskládal jsem si zimní motor, to se dělo asi tak, že se vyblembnul moutr z libovolný fazole, dala se tam 280° vačka, nový rozvody, lehkej setrvák a závodní hlava, teď budu sledovat jak to dlouho vydrží (jedna zima je cíl:)))
Dnes som si dal šprint s pevným štartom s kolegom z práce (LADA 1500) a na 500 m som ho dal o 4 dlžky možnože v tom motore nakoniec predsalen nejaký ten výkon ostal
dneska jsem půjčil passata memfisovi....a vypadá že už mi ho nevrátí....měl jsem ho 4 roky ...moje první a poslední auto jiné značky než škoda...o víkendu ho budu muset zapít,byl to dělník...100000km si s náma prožil
-> MATTESS: No kdyz uz auto jede tak dejme tomu, ale rozjezd bez plynu je dle me akorat trapeni motoru. Ja vetsinou couvam s plynem. Kdyz potrebuju pmaleji, tak se spis rozjedu s plynem, vyradim a couvam na volnobeh :) Ale taky sem tam couvam na volnobeh, ale nemam to rad...
-> jerzy: a odjebat ju ? to je kktina ako voda v kosi , je to len o tom vyrovnavani otacok co robi RJ ale inak sa naucia hovno iba si zafixuju somarinu a sadnu do normalneho auta a zrazu zdochnu destkrat kym vyjdu z radu aut