-> Turda: Já rád.. Když vidím že po 14dnech ti ji někdo obešel klíčema tak ti ji sem milerád šoupnu protože to jí tu nehrozí.. A kdyby tak si hodně rychle zjisitm kdo to byl a pak už mu patřičně ukážem co to je šáhnout na škodovku
-> Tampajs: bmw m3 e30, šedá met, skladem, prave prisla z japonska, najeto cca 120 tis, je to 88 nebo 89 rok, 195ps verze, velice dobry stav - par puchejrku nekde, ale nic co by neslo dat doporadku, interier jako novy, ma klimu. Cena 380tis kc
Dnes sem jel okolo jednoho autobazaru.. Když sem viděl co tam mají musel sem se vrátit a podívat se.. Je to nádhera... Škoda že nedostupná :( M3 rv 1988 dovoz Japonsko.. Tipujte cenovku
-> Klubko_: Myslím z jednoho, ale možná kecám...je to dost dlouho a dělal jsem toho tolik, že si každej kus plechu nepamatuju...každopádně se vždycky snažím takový díly dělat z jednoho kusu a až v nouzi sáhnu ke 2...kolikrát si díl různě posvářím mimo auto, zabrousím a vařím na auto až když tam sedí a jen si ho sem tam něčím přimáčknu, nebo přiklepnu...
-> Klubko_: Já to tam taky vyvařoval na mím pickupu...vyříznul si schnilej plech a postupně přitlačoval a přiklepával novej a bodoval...šlo to moc pěkně...bez bušení jak hluchej do vrat...sice tvoje řešení je funkční a pod kobercem to není vidět, ale já dělám poctivě i místa, který nikdy nikdo neuvidí, třeba pod zadním blatníkem na pickupu...pěkně zavařit, zabrousit a ošetřit karosářským tmelem...kovařinu neprovozuju