skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Peťa Klíč: preco si do tej jednosmerky nenacuval?
juj, dík za super ohlasy, červenám se
no a ještě jsem odvezl letitou sbírku kanystrů od oleje, filtrů a vyjeťáku do sběru. jen pro představu, v jaký prdeli to žiju, dávám plánek cesty:
no a ještě jsem odvezl letitou sbírku kanystrů od oleje, filtrů a vyjeťáku do sběru. jen pro představu, v jaký prdeli to žiju, dávám plánek cesty:
-> Peťa Klíč: keby osm si kupil rapida tak zadok vyzerá rovnako
mlask

-> Peťa Klíč: parada!
-> Placko: ja vim, upa brutal 

-> Peťa Klíč: ved mu to sekne

-> Tomo: ked je toto Rapid :D..tak ja som paapež :D..aj ked je to VT... tak podla mna to rapid neni

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty asi hodně chceš, aby tě chytli revizoři co? 

Páni, ja som dneska toho moc nespravil len toto cudo nasiel na PC v skole ... neviete nahodou o co ide ? podla foto asi daky VT .Zevraj RAPID.Vdaka
P:S nechcel som vytvarat forumzbytocnostami ...

P:S nechcel som vytvarat forumzbytocnostami ...

-> Gemini: pěkně to vyzerá!
-> U-Geen: Já taky...vybrousim, vyleštim ty čelní části a stříknu bezbarvym lakem.
-> Baghira: ja budu asi lestit, tak jak jsou origo
-> Vojťas: Aha, tak tu jsem přehlídl 

-> Mr_Kubas: nadsazka? 

-> U-Geen: Taky musim ty leťáky dát trochu dohromady, znovu nalakovat a tak.
-> Baghira: resp. zemáky (zimní kola) ... letní bude ještě potřeba poladit (ale stejnej typ)
-> U-Geen: Je máš podobně jako já leťáky :-).
-> U-Geen: me se to libi, pak dej foto az budou na aute
-> Vojťas: Aha takže podle tebe každej, kdo si vzhledově upravuje auto, jenom tuzinguje. Zajímavá teze

-> U-Geen: veľmi pekné .
-> Petrson: nejsou to kola na BMW.
-> Mr_Kubas: ano a prave proto ze to jenom hezky vypada tak tuzing ne? nebo to ma nejaky prinos na fci?
-> U-Geen: nejsou to kola na Bmw??
-> Mr_Kubas:
Tak vyndej přístrojovku a dej žárovičky. Já když to na nějaký feldě vyndavám tak dám ty 4 na osvětlení a pak dvě na kontrolky a je klid
-> suri: Akorát. Zatím jsem na tom najezdil cca 30 000 km

-> suri: Akorát. Zatím jsem na tom najezdil cca 30 000 km
-> U-Geen: Proč tuzingovou? Vypadá to docela hezky 

-> tunerlada: tak mi šli postup, rači SZ
-> Gemini: krasna prace
-> afro100: ete kousek zbyl..ten si dám zítra ve škole
-> Borin - Král tuzerů: voe
nahodou je to moc dobry
taky sem tomu nevěřil ale když se to povede je to moc dobrý na netu najdeš recept
-> Petrson: chyba chyba udělej je to za pul hodky hotový 

Dnes sem se lečil, páč sme včera na praxích pěkně zmokli(grok) :)
-> Gemini: To se těšim na test...
-> Gemini: no krása 

-> Gemini: no jeste tomu par veci chybi ne :o)
-> tunerlada: už sem to taky slyšel ale nikdy neviděl ani nejet,

-> tunerlada: Tfuj...co to je za humáč ???
-> tunerlada: sem s ňou

já udělal bramborovou pizzu na večeřů pro rodinku

-> Jindas: tak to je dobrý ještě 2500kc...to se divim že ti ten papírek dal....to je vždycky tohle to nejde tohle máte špatně-dalšíííí

-> Ad@m: hold je to tak no...

-> Klubko_: tak já vidím ty chyby stejně jak on ale to bych tu byl za debila kdybych každému všechno opravoval, každopádně u Matthesa jsem si to neodpustil 

-> Ad@m: heeezkys ho nachytal
njn, i mystr tesar se nekdy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: když tady všem opravuješ chyby tak se píše holt 

Klubko_ 04.11.09 11:39:52 napsal:
→ MOLSO: no, no, prave. I kdyz bufika
to by pridal
mrte kilo, ktery predtim usetril vyndanim topeni.Já mám benzinovího bufíka a ten má cca 3 - 5kilo
→ MOLSO: no, no, prave. I kdyz bufika

mrte kilo, ktery predtim usetril vyndanim topeni.Já mám benzinovího bufíka a ten má cca 3 - 5kilo

-> tunerlada: To bylo ctvrt hodiny abych nemusel cekat na zastavce na bus jak trubka pul hodiny
Byl to muj davny sen, tohle bylo podruhy :-D

Matthes, záškodník z TechWebu 04.11.09 14:34:15 napsal: Dneska sem mel nadbytek casu tak sem si projel trojuhelnik Mustek Muzeum Florenc
taky bych tel mit tolik casu

-> Gemini: zatim jen cistim z venku nez vyrobim neakej kloudnej pripravek a dam je ven 

-> David29: Ja kazdy den :-) Hold chudy student musi sockou.