-> haso: ja som bol v decembri az na letisku vo viedni, to bola pre rakusanov normalne atrakcia, take cosi este asi nevideli, hlavne cestou domov ked bolo plne auta a vzadu paradne A-cka, vsteci kukali
-> suri: budeš strašit na techwebu... se nedivim že smazaL kartu, když všude kde něco napíše seš hned ty kde ho zjebeš co napsal, co dělá, proč to dělá a že to je všechno špatně....
aj ja by som zmazal kartu keb nejaku mám a aj registráciu ale takú radosť už viac nikomu neurobím a budem tu strašiť ešte dlho ale pomaly ale iste sa poberem na susedné forum
-> haso: kedysi, teda pred februarom bolo na dialnici v obci 80 a na bratislavskom obchvate davali v lete v noci 100. Od februara podla noveho zakona ja na dialnici v obci 90 a uz to teraz v noci nemenia. A v sitine je 80 furt, lebo ten tunel je stavany na 80ku, ani Coulthard s formulou tam nemohol ist rychlejsie
Slovaci mam na vas otazku...jakou rychlostou sa jazdi na dialnici v meste /konkretne cesta petrzalka dubravka cez sitinu/ ak je tolko hodin co teraz? prave som isiel, nikde ziadna tabula ze akou rychlostou, kamiony isli 110...tak som nevedel jak rychlo sa ma ist ???
David29 18.11.09 21:28:52 napsal: → maca: Já ted tady dumám, jakej je rozdíl mezi chladičem vzduchu a intercoolerem ja myslim, ze jen v nazvu, co ostatni reknou?
-> maca: Ja myslim ze se nepta co to je intercooler, ale jesi to je opravdu intercooler. Alespon tak sem to pochopil, ale taky jsem uvazoval nad tim, jesi se nepta co to znamena