-> Max: já měl pestrý minulý týden,přivezl jsem sousedovi traktor a pak jsem byl pro nějaký GTI od peugeota někde za čáslaví.pro dříví jedu v pondělí-teda pro 15 balíků palubek na podbití...dvoutaktům zdar:-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no tak pokial to v tom aute neni od vyroby tak to tam proste nepatri a bodka. alebo ti poslem papiere a das mi zapisat celohlinik?
-> Max: Jojo... víme, známe... mohu jen souhlasit, dříč co nic jiného než benzín a trochu údržby jednou za rok nic víc nechce... je to až s podivem na tak staré auto...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a to ja mu to necham na zitra, dneska je v praci tak cekam ze zitra rano bude budicek motorovkou, v sousedstvi kaceli strom tak sem neco pobral
mna sa vcera vyhadzovac na diskoteke pytal pri vstupe ze ci som policajt, lebo som vosiel dnu sposobom ze som sa nesral stym ze tam stoji a isiel rovno dalej
-> Pavel P..: Na dve auta prej 10cm od predniho narazniku a 10 od zadniho Jeste k tomu sem mel zamlzeny okna a byl sem linej se tem kvrdlat Projeli kolem me auta? Projeli, tak nasrat