skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> afro100: jj
-> Borin - Král tuzerů: to ty máš vždycky... ty seš prostě nejlepší

-> RON:
jasne ze videl
jeden z najlepsich filmou...
tam mali E38 750iL
ja mam E34 535i s manualom...
jasne ze videl

jeden z najlepsich filmou...
tam mali E38 750iL
ja mam E34 535i s manualom...
-> ZbyŠek: Zase jsem měl pravdu

-> matoo 25.11.09 22:11:48: Tomo ?
-> ZbyŠek: hm trubka se skoro střihla jo pletenec je nutnej ( v tomhle případě )
Maxx 25.11.09 22:11:31 napsal: → ZbyŠek: to je dost konečně sis nechal poradit…
jasne

-> ZbyŠek: to je dost konečně sis nechal poradit...

Ne dnes , ale tohle mám od soboty v atelieru , 850kg to má mrcha 
Jo a dneska sme rozjeli nový stranky www.renovacehm.cz :)

Jo a dneska sme rozjeli nový stranky www.renovacehm.cz :)
-> RON:
Zajímavej mafiánskej film 

-> Hurdis: -> myschaak AZNP K.Hora: Chlapy teď mě napadlo, když se v tom motáte...ukecal jsem šéfíky aby mi do půjčovny koupily minibagr...nevíte o něčem jetým ??? rok nad 2000 a váha do těch 1700Kg, aby se to balo vozit na sprinteru 

-> cobra11: videl jsi film Bavorak1? ta fotka je jak vystrizena z toho filmu (tam akorat meli novejsi sedmicku nemylim-li se)
havlik 25.11.09 21:29:27 napsal:
pokus o HDR
Moc pěkný 
pokus o HDR

-> Pavel P..: to vzal papirem vod sekany

-> havlik: no vidíš... už se ti to konečně leskne

-> havlik: nahodou celkem pekny

-> cobra11:
co to?proliít kolem tunerlada s rápem a jel aspoň 160kmh???

-> kovinko: jedine, ze bys na tech letnakach pak furt hrabal.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: JJ startuje se klikou

-> Hurdis: Tak jo no, to ste dobry, tady je to tragedie. Kdyz uz teda neco asfaltujou, tak daj 5cm asfaltu na hlinu a za dva mesice to zas rozkopou...

-> Borin - Král tuzerů: Triodinu s parnim pohonem vid

-> Borin - Král tuzerů: Triodinu s parnim pohonem vid

-> mb136gl: a zdvihne sa spotreba ked mam v takomto pocasi letne gumy?
-> poldy: keď som ti napísal ten príspevok pozrel som sa nato, normálne su zimné pneu povinné keď je súvisla vrstva snehu alebo ľadu, zmena je len v tom, že musia mať min. 3mm dezén
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já ? nemám a nikdy sem neměl...mám jen triodinu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Všude komplet nová skladba ABS 50, ABVH 70, KSC 150, ŠD 350. Jestli si ještě správně pamatuju, prostě naddimenzované jako kráva. Ale neustále se všechno hlídalo, zkoušelo a měřilo. Ani se to nedalo ojebat.
-> mb136gl: nebola teraz nejaka zmena vo vyhlaske o tom ? niekto hovoril ze vozidlo musi byt vybavene zimnimy pneumatikami od 15. novemba do 31.marca aspon na jednej naprave
-> Fén: Borin ma CO 

-> Borin - Král tuzerů: Najít někoho s COčkem je problém. :o))
-> Hurdis: A je tam nejaky podlozi? Nebo az prijede postak s transitem, tak tam budou 10cm koleje?
Jako to bejva tady zvykem 

-> Fén: Chtělo by to někoho s COčkem, kdo by ti to udělal co ???

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nemohla, nevešla by se do hranic pozemku.
Jinak jsme tam po stavbě vyasfaltovali kolem 12000 m2, to bych šetřením nenazýval.
Jinak jsme tam po stavbě vyasfaltovali kolem 12000 m2, to bych šetřením nenazýval.
-> poldy: keď nasneží
NEVIE NIEKTO KEDY JE POVINNE MAT ZIMNE GUMY NA SR ?
-> Hurdis: To setrej? Ta silnicka mohla byt sirsi :-)
-> Borin - Král tuzerů: Náznaky přírodní odlehčovací kůry tam jsou, ale postupně se odstraňují. I když blbě, protože si nemůžu dovolit to mět moc dlouho nepojizdné.
-> Hurdis:

-> havlik: Už končíme, zakládat raději nic nebudeme, kvůli trafficu, svých podobných fotek mám kolem 6000.
-> myschaak AZNP K.Hora 25.11.09 19:11:54: Takový mít u nás jamky, tak snad začnu ten golf taky hrát.

-> myschaak AZNP K.Hora 25.11.09 19:11:54: Takový mít u nás jamky, tak snad začnu ten golf taky hrát.

-> havlik: ok,poslední....
-> Hurdis: a jako třešničku před odjezdem likvidace starý tříkomorový senkrovny....tam jsem strávil snad tři tejdny....míchal jsem sračky s vodou aby mohli sosat a vozit na čističku....
-> Hurdis: a jako třešničku před odjezdem likvidace starý tříkomorový senkrovny....tam jsem strávil snad tři tejdny....míchal jsem sračky s vodou aby mohli sosat a vozit na čističku....
-> Fén: Tak to tě přežije, pokud neschnije

pak ještě vyhrábnout panu majitelovi sklárny jezírko....ale dostal jsem luxus sadu broušenejch skleniček do výbavy

-> Hurdis: ted! tak si udělejte kluci vlastni forum s fotkama ze staveb