skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
dneska som si po robote dával volant LR na moju škodovečku a poviem vám ako keby to oživilo celí interier 

-> Kaprof: když sem viděl toho psa tak sem myslel že si ho ukrad mojí sestře

Dneska jsem se byl podivat na jednu stodvacu kastle nevyvarovana akorat vytazeny zadni lemi a predni blatniky z uzovky o tu mi nejde ale je tam udelana komplet vlecka jeste nejety novy bubny , ramena ,vyztuzena, novy loziska, silentbloky, pretesnena prevodovka starter z felicie a predni
novej hreben , novy kotouce a zrepasovany ctyr pistky chce za ni 8000 kčš tak premyslim
novej hreben , novy kotouce a zrepasovany ctyr pistky chce za ni 8000 kčš tak premyslim
napsal vsem servisum co znam mejl o pracovni misto.. a poslal zivotopis :)

-> petr s:
víš co ona se strašně boji kompresoru ne jak rve ale když foukneš tak zdrha když jsem to fotil tak se přišla ukázat:o))

-> Kaprof: ten pes tam sedí jak nějaká modelka
-> David29: ve svych 25ti uz jsem mesic u "dospelacke" doktorky 

-> David29: já sem se chodil přepsat rok a půl
ale jinak v phodě, dětská mi psala omluvenky stále

-> 105: Já už mám bejt skoro 2 roky jinde-)
-> David29: ja se prepsal po pul roku 

Chtěl jsem se přepsat na dospělýho doktora, ale bylo tam moc lidí tak jsem šel pryč 

-> MOLSO: No vidis to!!Ja uz som chcel zalozit inzerat!Nic nebude!Raciol pojde do tlmicov a LiquiMoly do hranoliek

-> dominique: nechaj si do tlmičov 

-> MOLSO: Dneska budem robit hranolky mam odlozit??

-> MOLSO: Rád pomužu kolego

-> Borin - Král tuzerů:
dakujem za ponuku

-> MOLSO: Jestli chceš tak ti přenechám sud oleje...vyjetýho

-> Gemini: budu aj sudove balenia ? 

-> Pavel P..: já zdroj na oleje mám, mě to nepálí 

-> Gemini: tak to sa tesime

-> Borin - Král tuzerů: a tobě dvojnásobně, chamradi jedna

-> Gemini: sleva ??? já bych se na tu chamraď nenažranou vysral a pořádně jim to napálil

-> Gemini: Hezky pekne.....

teste sa, budem distributor olejov LiquiMoly, TOTAL, Valvoline, ELF, Shell a Castrol, a vedzte ze bude pre Virtakov zlava

já ted jel 130km se zamrzlym chladičem

-> U-Geen: Já měl v autě taky rozsypané přední sklo a střípky vysávám i dva roky poté....skoro se toho nejde zbavit
-> radekp: tak nejak. 2-3 hodiny prace s luxovanim, sklo nevim kolik bude kamos chtit atd.
-> U-Geen: Blbý doplněk a okno a starosti stojí mnohem víc(nervů, času, peněz), co? Mladá bydlí na ulici, která vede k fotbalovému stadionu....dál popisovat netřeba
-> Borin - Král tuzerů: sry, jen to nechci vsude cpat no :) na virtu sem to asi nepsal
-> U-Geen: NJN já nesleduju všechny témata, jinak bych se tak blbě neptal 

-> fido06: ulicka pod kostelem, kdyz projedes kolem vjezdu na parkoviste na Rudaku.
-> U-Geen: a kde přesně v Jablonci se Ti to stalo?
-> MOLSO: kus lemu tam je, ale rovnakého :-) dnes už skôr záleží len na tom, ako sa komu podarí druhovýroba :)
-> minno: nie nie je rovnaké je tam kus lemu
-> Borin - Král tuzerů: uz sem to psal skoro vsude... v Jablonci mi vymlatil nekdo okno, ukrad digiteplomer/voltmetr za cca 160Kc, kterej lezel na sedacce
-> U-Geen: bouračka, nebo ti tam měkdo lezl ?
dnesk vymena vymlacenyho skla PP dveri, snad to chvilku vydrzi.
P.S. dik Maxovi za okno :)
P.S. dik Maxovi za okno :)
-> MOLSO: to ukončenie lemu dole na úrovni prahu ja snáď rovnaké
minno 07.02.10 22:03:41 napsal:
→ MOLSO: si si taký istý že máš M prah, akokeby sa dalo
vybrať v obchode či chceš M alebo úžovkové prahy a aj tam predavači
vedeli o rozdiele
na zadnom konci začína Mkový lem takže to bude emkový prah
→ MOLSO: si si taký istý že máš M prah, akokeby sa dalo
vybrať v obchode či chceš M alebo úžovkové prahy a aj tam predavači
vedeli o rozdiele

-> Honza120L: Slyšel jsem, ale to už není můj problém...jak někde něco vyleze tak ho tady s tím nechci vidět...

-> minno: Já se jen divím, že to auto vypadá jak vypadá, když sem dával fotky jak to klempíř vyřezával a dělal to tak, že šel okolo auta a to co bylo schnilý tak hned uříznul...divím se. že se to nezlomilo...

-> Borin - Král tuzerů: a opet to chyta lisaje :-))
-> Nwkt: jo ale už to je dávno spravený...

-> Borin - Král tuzerů: Si to rozbil
-> Mil@n: ale vyzerá, že to máš vyvarené fakt luxusne, čo je to za varič? Ja o takej parádnej práci môžem len snívať.
-> MOLSO: si si taký istý že máš M prah, akokeby sa dalo vybrať v obchode či chceš M alebo úžovkové prahy a aj tam predavači vedeli o rozdiele