skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
Ještě jsem si vzpomněl, že v Prostějově byl docela libovej Olcit, kdyby někdo něco potřeboval, pár dílů, zejména zevnitř, by posloužilo
stana1 10.01.12 14:09:14 napsal:
dneska jsem zajel do sousedního města na vrakáč, hledal jsem nějaké
věci na fáčko a našel jsem tohle: měla najeto 78 tis.to by bylo něco pro Alex41 :-)
dneska jsem zajel do sousedního města na vrakáč, hledal jsem nějaké
věci na fáčko a našel jsem tohle: měla najeto 78 tis.to by bylo něco pro Alex41 :-)
-> stana1: slušnej lowrider
dneska jsem zajel do sousedního města na vrakáč, hledal jsem nějaké věci na fáčko a našel jsem tohle: měla najeto 78 tis.
-> Don_pepe:
Tu oktávku jsem nezkoumal, nebylo tam nic (interiér vybrakovanej, zbytek shnilej a slisovanej), možná leda ten motor, ale kdo ví... Troska byla na LPG.
Tu oktávku jsem nezkoumal, nebylo tam nic (interiér vybrakovanej, zbytek shnilej a slisovanej), možná leda ten motor, ale kdo ví... Troska byla na LPG.
-> 1560: Tam jsem zachránil jeden motor 742.136.
Vidíš tu přední kapotu ta tom autobuse? Zachraň ji. Kde kdo ji shání kvůli mřížce. 

-> J3STER:
Jo, u Khýra.
Jo, u Khýra.
-> 1560: To je v Prostějově?
Ještě pro tuningáře se tam povaluje maska z Karosy
-> 1560: No sakra! Motor z 1203 nebo z té oktávky by se hodil...
A jinak nic zajímavýho... Jen tahle maska, ale prasklá.
-> Jawák 02.01.12 16:35:28: V úplně tý samý barvě stojí jedno Rápo i u nás na mělníku
, jen v něm je interiér (tapeci, koberec, stropnice) potáhnutej nějakým vínovým kobercem
-> afro100 04.01.12 17:29:53:

Lidová náhrada "skákacího" podvozku, to by Portorikánci v Miami čuměli
.

MiMa17 05.01.12 00:55:42 napsal:
Jawák 02.01.12 16:35:28 napsal:
A krásny Rapid
nebol tuknutý zozadu nahodou???
Nie,nebol
A krásny Rapid

Nie,nebol
pap 02.01.12 14:42:10 napsal:
vcera pri prejazde cez Prievidzu som videl na vrakaci vedla mosta nejake
skodule, ale hlavne tisicku, model do 68, urcite by sa dalo z nej nieco zhodit,
bezte tam kym je! (Neviem ako sa to tam vola, ale zasvateny budu vediet.)
tam je toho straaaaaaaasne veeeeľa
vcera pri prejazde cez Prievidzu som videl na vrakaci vedla mosta nejake
skodule, ale hlavne tisicku, model do 68, urcite by sa dalo z nej nieco zhodit,
bezte tam kym je! (Neviem ako sa to tam vola, ale zasvateny budu vediet.)
tam je toho straaaaaaaasne veeeeľa
A krásny Rapid
A krásny Rapid

-> afro100: krásně vystředěno

-> afro100: -> Tomaso435:

-> afro100:

-> castrol: aj to može bit
-> 4FELDA4: skor prasacina
-> Tomaso435: to je tuning proste

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: teraz už asi nič,ale mal si ju vidiet ked ju tam doviezli
-> Nwkt: s čoho je? som si ho ani nevšimol

A krásny Rapid
a čo je na ňom tak krásneho ?
A krásny Rapid

-> Tomaso435: ked ju tam doviezli tak boli ako nove

-> Jawák: Rozeber, vem voalnt
jinak nevim proč tam někdo cpal L palubku

-> Jawák: takhle krásně tvarovaný dveře . . .to mi připomíná hlášku " si na ten hadr nějak moc tlačil ne?" . . "ale motor je dobrej....motor" :-D
vcera pri prejazde cez Prievidzu som videl na vrakaci vedla mosta nejake skodule, ale hlavne tisicku, model do 68, urcite by sa dalo z nej nieco zhodit, bezte tam kym je! (Neviem ako sa to tam vola, ale zasvateny budu vediet.)
je realita je zla hezka se šrotuji a nejvyhrkanějši a neodježděnějši potvory jezdi dal :/
-> šípka 120 l: old alebo fece
je isto je..videl som jednu bielu .
v zadu.

-> šípka 120 l: nejaka felcka tam nieje
-> mafes:
Já tam odtud taky vytáhl feldu, mají tam dvě sekce, aut která prodávají ale ten rapid je zrovna jenom pro ty kteří mají eko likvidaci.. do tý se ty auta dostanou pokud nemají nebo mají pozměněný inentifikační údaje nebo s nima byla páchána trestná činnost. Takovýhle auta vykoupí většinou šroťáky v okolí(jeden je přímo vedle) a co se dá rozprodají a zbytek jde do pece.. nevím jestli prodávají něco ze škodovek.. berou třeba 10-20 aut měsíčně tak nevim.. jinak je to dost o štěstí tam odtud něco vytáhnout.. ale kolikrát když to tam vidím bych brečel..
Já tam odtud taky vytáhl feldu, mají tam dvě sekce, aut která prodávají ale ten rapid je zrovna jenom pro ty kteří mají eko likvidaci.. do tý se ty auta dostanou pokud nemají nebo mají pozměněný inentifikační údaje nebo s nima byla páchána trestná činnost. Takovýhle auta vykoupí většinou šroťáky v okolí(jeden je přímo vedle) a co se dá rozprodají a zbytek jde do pece.. nevím jestli prodávají něco ze škodovek.. berou třeba 10-20 aut měsíčně tak nevim.. jinak je to dost o štěstí tam odtud něco vytáhnout.. ale kolikrát když to tam vidím bych brečel..
-> mafes: jo tu sem mel ja

Ale někdo odtamtud vytáhl auto ne? Nějaká červená tu byla z toho odstaváku pokud si dobře pamatuju.