ja mam 1/4colovu sadu tona czech republic, 1/2colovu racnu - nejaku no name cr-v - taku s pretlacacim stredom, neprepina sa na nej smer otacania, ale sa orech nasadi na racnu z druhej strany... stala ma 7 kil a vydrzala nemozne... akurat plastova rucka praskla... orechy mam od tony, niektore czech republic, ine czechoslovakia, v pevnosti medzi nimi podla mna rozdiel neni, akurat tie cs maju lepsi tvar, lepsie sa s nimi dostava na nedostupne miesta... (holt bratia cesi to uz bez nas nevedia robit :DDD ) imbusy a torxy fortum (dozivotna zaruka)... akurat kedze som to kupoval po kusoch tak to mam nahadzane v base, kufor samotny zohnat neviem...
kluce vidlicove a ockove tona, + ockove vraj z vybavy wehrmachtu (asi o polovicu tensie nez klasicke, ale vydrzia hodne)
vrtacku mam 40 rocnu z NDR, nedavno som dal presustruzit komutator a vymenil som loziska, uhliky a podobne kraviny, a zasa fici jak svajciarske hodinky... akurat nema regulaciu otacok a smeru chodu, cize si asi kupim nejaku modernejsiu...
flexu som mal black&decker, lenze kamarat mi ju pokazil, tak zatial za 400 z tesca, po tretej reklamacii

...