Nakonec jsme koupili jinou televizi. Ta stará 81 cm už začala zlobit. Resp. jí občas vadí obě obsazená HDMI, prohazování a caplování s kabely není úplně nejpohodlnější činnost a sem tam tam zůstávalo viset i nějaké menu, musela se kvůli tomu zapnout a vypnout. Jednou se mi přepla i do rozlišení, které vlastně ani nemá a než se vzpamatovala, tak jsem čuměl na z PC všem známé vodorovné proužky a vpravo dole v rámečku vyobrazené rozlišení 3840 x 2160.

A samozřejmě dalším problémem byla i skutečnost, že když jsem na Playstationu střílel skopčáky, tak jim občas nebyly vidět palice, když se důkladně schovávali. Už to bylo prostě ze sedačky malý. A k posrání bylo, když jste u nějaké hry likvidovali nějakého final bosse a v nejlepším vám zmizel obraz a napsalo to "no signal". Člověk se začal s rozvrtaným břichem těžce zvedat z gauče, odložil ovladač a v tu chvíli obraz zase naskočil. To se prostě už nedalo.
Ale co jsem se chtěl zeptat. Asi to nevyužijeme, protože Youtube a další aplikace jsou přístupné přes UPC i na starších TV, i tak jsem ji při instalaci připojil do sítě kvůli google službám atd. po staru kabelem místo wifi. Connect box od UPS máme jen kousíček od TV, takže šlo v podstatě o kratičký kabel. Je to z vašeho pohledu lepší řešení než wifi? Např. stolní PC a nordbůchy máme přes WIFI, stejně jako kamery apod., páč tam to jinak díky umístění řešit nešlo.