skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/5103_2008-09-01_
21-52-21_23.jpg ja to mam prave ze takhle ale nevim jestli je to tak origo nebo ne
já nwchci kecat ale hliníkový lišty byly imho na čele s výdechem a čela bez výdechu pak měly tu černou lištu néé? 

ja mam na 120L 82 hlinikovou ale casto vidam i cerny a nevim co je puvodni
-> doly120-ten třetí:o): vím že první do r 1980 měli jen ty nerezový....pak dávali na novější(nevim od kdy a na jakou výbavu)ten černej kryt bez děr-hliník nebo plech....občas se objeví i něco samodomorobo....plastová teď nevim,neznám
-> myschaak AZNP K.Hora: Já mám doma dvě čela,na jednom je chrom mřížka a na tom druhém ?plastová?...
-> doly120-ten třetí:o): jak u kterejch modelů,snad na ls a určo na gls byly....klasický 105s,120 neměli...120l nejsem si jistej
-> myschaak AZNP K.Hora: Na to čelo by měla být ještě taková ta chrom mřížka?
-> Syny: njn,stane se
-> petr s: to se taky stává...škoooda
-> petr s: to se taky stává...škoooda

-> Syny: A já jsem věděl o 3 nových potom šli do šrotu
-> myschaak AZNP K.Hora: To celo sem moch mit v luxus stavu za 300 a nevzal sem ho
Ted mi to sere...

-> Johny Crash: to by tadyx rádo více lidí

-> Péďa17: Ty hele, neprijde te malinko, ze tady trochu zasiras temata? Prijdou te ty tvoje fotky jako NEHODY SKODOVEK?
Sakra, ty je škoda... Bral bych to zadní čelo a ten volant
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
no je tam nieco vidiet ale ako vravis ...tak to zamrazilo aj mňa

dnes sem potkal toto, na fotce je to blbě vidět, ale je, nebo spíš bylo to fago.... omotaný střechou o strom tak že se předek potkal se zadkem, no pěkně mi z toho zamrazilo

-> Pavel P..: lool ten blatnik z facka ve fabce

-> Luky.: se vsadím, že na tý řidičový sedačce ve fávu našli pěkný hovno...

www.novinky.cz/krimi/1865
81-autoklouzacka-na-plzens
ku-vedla-k-hromadne-nehode
.html
fáčko je slušně na sračku...
fáčko je slušně na sračku...
www.novinky.cz/krimi/1866
34-kamion-zustal-po-srazce
-s-favoritem-v-prikope.htm
l
Člobrďa z favíka se dneska asi docela vožere
Být o nějakou tu vteřinku rychlejší, tak měl asi smůlu... 
Člobrďa z favíka se dneska asi docela vožere

-> Borin - Král tuzerů: Jj. Tomík je borec. Tome, jestli to čteš, napiš SZ, zajdeme na pivko, když jsme skoro sousedi, co?
Aha, hehe, to jsou věci... 

-> Luky.: žďár moje rodná vesnice. v 15 ti na školu v Brně a nějak jsem tu zatim zůstal.. www.mapy.cz/
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Jakto že to tam znáš? Pochopil bych to u sebe, když bydlim tak 3 km vedle, ale jakto že to tam zná nějakej brňááák? 

-> Hurdis: JJ má v rukách sílu

-> Borin - Král tuzerů: Ale Tomík ti ten blatník pěkně skřípnul mezi prsty.
tak 4 oko to ma, vyplne jsou taky naky nadstandartni, takze to bude neco co rikate... Naraznik asi taky bude prepreg, takze asi jo :)
-> Hurdis: nejsem znalec, měl jsem jinou prvotní představu o mezittypu.
Taky se přídám...2 roky zpět...srážka s motorkou HD www.tuningxcars.com/fotky
/.../foto042.jpg
www.tuningxcars.com/fotky /.../foto057.jpg
www.tuningxcars.com/fotky /.../foto057.jpg
-> spartra: Však ano, tyhle ročníky mě neberou, ale hádám GLS mezityp cca 82. s prepregy a 4 okem. Třba mě znalci utřou.
-> Hurdis: sem tipoval užovku, šel do toho po hlavě
není to nějká gls podle dveřní výplně

není to nějká gls podle dveřní výplně
-> 1560: tam to znam....brrrr
-> spartra: To vypadá na mezityp. Shnilý byl řekněme přiměřeně a stejně se podběh odtrhl od skeltu po celém obvodu. Bus ale při nárazu asi najel přes blatník nad ponton a řidiče zamáčknul. Ošklivé. RIP.
Asi 7:45, dálnice hopstrasse D1, cca 3km směr Brno.
Fabie na střeše asi 4m v poli
Fabie na střeše asi 4m v poli

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hele ted to je kratky jak to facko na elektriku :-D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Asi fakt jo, je tam nějak moc oken. No tim líp, aspoň byla delší deformační zóna. Působí to na mě tak že forman odbočoval doleva (stál tedy na prostředku a dával přednost) a kamioňák zrovna koukal na televizi, vařil si kávu a četl noviny 

-> David29: Já nevim
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to vypadá na formana......
-> Luky.: 39km to byl?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Chvíli jsem si myslel že na novinkách pomotali fotky a titulky z různých nehod a tohle je ta noční z D1 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu