skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124172 příspěvků (zobrazeno 115651 až 115700) od 06.12.2007 do 09.05.2025, založil/a iDawe
-> Maxx: 800? To ses docela projel ne?
-> myschaak - rádce+dvorní šáša: ktore?
-> suri: krásný!taky by se mi šikly takový věcičky...

-> minno: teda ty jedeš . paráda:)
-> petr s: ne, jen mi blbne explorer, už jsem to smazal.
-> FORM: Dvojitá radost?
Jen tak pro radost jsem si udělal poctivou generálku jednoho altíku.
-> minno: jj...keby som ich tam radsej nechal boha

-> rolls: chýbajú ti tam okapničky

-> Nwkt: hej brúsilo sa to desne blbo, ale už je to nakoniec za mnou

já dnes a tátovím autě vyměnil vsechny stare eskapásky za nové skoro na celém autě kromně topení a na svém sem odrbal podlahu zevnitř
mě a tátovy se povedlo toto
ženská měla zelenou šipku začla zrychlovat aby jsí stihla a ta náhle zhasla (naprosto normální) i přesto že je tam časová prodleva snad přes půl minuty rozhodla se zabrzdit sice zastavila až za semaforáma ale hlavně že to "dobrzdila" a škodovka na mokru neměla šanci
takže čelo v háji světlo v háji hrnec v háji dálky v háji chladič v háji kapota pomačkaná a hnuto s blatníkama
samozdřejmě to přišili nám že jsme nedodrželi bezpečnou vzdálenost...

-> minno 30.08.08 22:40:11: Takhle se to brousí děsně blbě co, to chci hodit na bok a obrousit, bude tam lepší přístup
Přejel jsem z Brna, přes Piešťany do Liptovského Hrádku na dovolenou ....

Rabbit 30.08.08 16:48:17 napsal:
maca:
Nebylo to auto světle hnědý? Nebo to je nějaký jiný?
to je jiné,bylo tu v inzerci
maca:
to je jiné,bylo tu v inzerci

Já dneska umyl Soptíka a matčino Fávo co sem ji sehnal 

-> maca: to je co za rapo?
-> Rabbit: Koupil jinýho 

maca:
uz mi z toho tmelenia hrabe

MATTESS 30.08.08 13:09:34 napsal:
-> maca: to už jsi dal zadní světla?
ano již tam jsou
ano již tam jsou

nasel dobrej tachometr, kterej po obede vymenim
ten co tam mam ted tak dela takovej randal, ze ve 100km/h neni slyset vlastniho slova

nasel a zlikvidoval hnizdo mravencu v mym pokoji,nemile prekvapeni 

prvy krat v zivote som uz dnes stihol tuknuit ine auto...v podstate islo o to ze som bol na dize na parkovisku a chel som odist...typek zaparkoval po mojel lavyici zamna feldu a ja som bol na takom menso kopceku takze som anstartoval a pomalicky sa gulala...kedze mam tie super blsacke najtmavsie folie ani P som nevidel a zrazu tuuk...pocit brutalny..este aj teraz ma boli brucho..fakt..skoro som dostal infarkt ale nastastie apsolutne bez skrabanca..ale fakt som sa tazko prelakol...+ robil som dnes uz aj ine veci ale o tom potom:D
Já uspěšně vstal do práce 

-> Syny: uz to omrkavam 

-> Klubko_: mas tam muj skromny prispevek :)
vymenil sem kotouce a desky, ale mam ted nejak moc dlouhej krok pedalu. Kdybyste meli nejaky navrhy, co s tim, sem s nima: skoda-virt.cz/cz/.../9224
1-dlouhy-chod-pedalu-brzdy
-> Rabbit: Dobre si spravil, ja kvoli zahrdzavenemu odlomenemu srobiku uz asi 5 rokov nemam na Erke susplech.....
-> Rabbit: Tak já se ti vždycky připomenu 

alchstuip - (Zdravime statocnych partizanov):
Ah tak. Mno původně sem jí chtěl vyndavat spodem, ale v tom mi zabránil hodně utaženej a zrezlej šroub na šusplechu. Tak sem hold musel horem. Ale naštěstí to šlo dobře s nástrčkovym šroubovákem na gola oříšky.
Mirek Dušín:
Mno ukázal si, že víš co má kde bejt (nejspíš). Takž máš můj obdiv po dobu následujících pěti minut. Pak na to stejně zapomenu

Ah tak. Mno původně sem jí chtěl vyndavat spodem, ale v tom mi zabránil hodně utaženej a zrezlej šroub na šusplechu. Tak sem hold musel horem. Ale naštěstí to šlo dobře s nástrčkovym šroubovákem na gola oříšky.
Mirek Dušín:
Mno ukázal si, že víš co má kde bejt (nejspíš). Takž máš můj obdiv po dobu následujících pěti minut. Pak na to stejně zapomenu

-> RON: pěkný...ještě by to chtělo černý pásy..aspon...