skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 113251 až 113300) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
Vždyť to bylo focený mobilem takže kvalitka nic moc,jen prostě ležela a měla vystrčenej jazýček...jo a nárazník na erku je v cajku já jí vzal fabii :(
pitrs-84@ 20.10.08 21:37:08 napsal: -> tomo227-hladač kila: tak to kup a muzes si predalat NICK na MAJITEL KILA uz je to inak !!!

-> Matthes, záškodník z TechWebu: kde?

-> U-Geen:

-> tomo227-hladač kila: tak to kup a muzes si predalat NICK na MAJITEL KILA
-> pitrs-84@:
jezis.
-> U-Geen: Zas takova hyjena snad neni

-> U-Geen: Zas takova hyjena snad neni

-> Syny: umlat bilo cernou kocku lopatou a uvidisi,pokud mas dobrou predstavivost tak tak ji nemusis zabijet

-> Syny: přejeta kočka, jakou potkas na silnicich bohuzel pomerne casto, muzes si ji vyfotit a dat na plochu.
-> Syny: Nebylo drasticky. Jen cica ktera vypada ze spi.
Ja chci tu fotku videt. Proc je smazana? To to bylo tak drasticky?
-> FORM: sounhlas je to morbidni,kdyby to byl Vas mazel tak se tim nechlubite

zla nalada sa meni na dobru :)

-> tomo227-hladač kila: toto uz nie je normalne !!! co sa mi prave stalo... len tak z prce som dneska no... teraz nasiel kilo,po ktorom tak pasiem !!! vedel som,ze sa daco take stane !!! ked budem "mat ine kilo" co teraz ??? skoda-100.autobazar.eu/10
-id684879.html

-> venni: Chudák kočka, tu fotku by jsi mohl smazat.
-> Nwkt:
Kocek je dost... Narazniku malo 

-> Nwkt: ja viem ze ich je vela ale je mi ji luto
je to vrahoun
ale nie to je mensia chujovina odo mna viem ze to nebolo naschval
ale chuda aj erka no...

-> tomo227-hladač kila: Koček je dost, spíš chudák přední nárazník
-> venni: chuda macka

a to to ještě přibrždovalo až to nebude přibrždovat tak to bude ještě větší raketa

no taky jsem zase udělal něco na autě s pomocí Lukáše Prodla
-> zidlik: tak to ma byt 

tak sem dneska jel projet auto konečně po 4 měsícich práce a je to luxus akorát lehce přibržduje pravý zadní tak to dodělám a bude to masakr
lidi čuměly jak svině když je rapid předjížděl

samozrejme lestenku

-> tomo227-hladač kila: oh preboha omlouvam se -> AlBugnimu 

-> suri: chystam sa na to ale uz na buduci rok chcem rozobrat do srotu tu nasu "stovku" chuda
a poslat ju na vecny ...
a ete 105 do srotu a potom kupit kilo za 5000 Sk

-> tomo227-hladač kila: nj skús si rozobrať nejaký motor
MOLSO 20.10.08 18:57:30 napsal: -> AlBugni: diky Nech žije kilčo stodesinka

-> AlBugni: diky
Nech žije kilčo 

-> suri: no ja to prvy krat vidim...
a ja som nespadol z neba mudri tak nemam odkial to vediet co je duch a co neni...dost v blbych podmienkach vyrastam kde skodovka sa len povazuje za auto na dojazdenie,ci na rozbitie !!!

-> MOLSO: gratulujem, nech zije drakster
-> suri: ak to bude vyzerat na tom mojom motore nechcem ani vidiet

-> tomo227-hladač kila: na dosť motoroch to tak je
-> suri: som nevedel ze to takto hnusne vypada... no...
take zanesene .. je to normalne ? 

-> tomo227-hladač kila: normálny piest čo si videl ducha?
-> Luboš: cvo to je
kravo
kolko ma najazdene ten motor stary ???

-> Luboš: a pocítils změnu s tim ETZ?

o víkendu jsem rozebral starej motor, už se nedivím, že moc nejel 

-> pyroman: Tak pokud nejde o peníze, tak fakt nevidim problém... v tom případě bych byl na tom stejně, pokud bych studoval i vejšku...
-> David29: tak mě na nic přijde 80% cvik na který chodím, protože tam jen čekám na to, abych během 2 minut měl odkonzultovaný a podepsaný výkresy nebo výpočty, takže bych nějakou docházku neřešil, ale oni ji řeší...ale aspoň si člověk pokecá s lidma z kkruhu, který by jinak pomálu ani neviděl
-> Syny 20.10.08 12:07:47: každej to má jinak.... osobně si taky myslím, že kluk může být ve vztahu mladší, ale tam záleží, kdy si projde pubertou a jestli ve svém věku už dokáže mít vyhraněné názory na to, co od života vlastně chce
-> David29 20.10.08 12:07:55: neřekl bych, že jsou zastaralé, ale Syny má v něčem pravdu.... a to v tom, že pokud jsi ještě student, bez stálého a pravidelného příjmu, tak se o dívčinu "nedokážeš" postarat tak, jakk kdyby si byl "jen" pracující.. nejde jen o finanční zajištění, ale i o určitou vyspělost jak sem psal výše
-> Syny 20.10.08 12:07:47: každej to má jinak.... osobně si taky myslím, že kluk může být ve vztahu mladší, ale tam záleží, kdy si projde pubertou a jestli ve svém věku už dokáže mít vyhraněné názory na to, co od života vlastně chce
-> David29 20.10.08 12:07:55: neřekl bych, že jsou zastaralé, ale Syny má v něčem pravdu.... a to v tom, že pokud jsi ještě student, bez stálého a pravidelného příjmu, tak se o dívčinu "nedokážeš" postarat tak, jakk kdyby si byl "jen" pracující.. nejde jen o finanční zajištění, ale i o určitou vyspělost jak sem psal výše
-> Syny: Já ho chci, takže když budou podmínky, budu pro-)
-> vaclav785: Přesně tak.. a třeba administrátorce v práci je 29 a jejímu je 21...já si myslim že se na věk v tomhle nehraje - pokud to neni jemu 12 a jí 20
Ale tim bych to ukončil, zasíráme to tady...nebo bych šel jinam

Ale tim bych to ukončil, zasíráme to tady...nebo bych šel jinam