skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124199 příspěvků (zobrazeno 113151 až 113200) od 06.12.2007 do 10.05.2025, založil/a iDawe
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no, v lampe chyba neni
-> David29: Ja ne to ta lampa 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty si děsnej 

-> krup: Hod tam i tu blbou lampu 

-> tomo-epigoncvok :): ale zas, este ma napadlo, ber to tak ze lepsie ked napchas peniaze do auta nez keby si ich prepil

.. a včera ve volné chvilce dorozebral šecky dveže ze žluťáka a zitra je čeká náš milovaný .. kovošrot 

dodělal brzdy, vyměnil palivovej fitr, dotahl ložistka, vypusoval a tradá dělat obrázky 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): :o))
-> tomo-epigoncvok :): ježišmarja kde?

-> tomo-epigoncvok :): ježišmarja kde?

Pavel P.. 21.10.08 19:43:21 napsal: -> disco_punk: pěkně... já taky v neděli sbíral, ale né houby to tam je jezis ???
-> Pavel P..: jj, pravdu dis, devnko 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ono toho co zajímá archeology moc neni..mincí z 18st. je všude jak nasr..no a nějakej odznak z první rep. má hodnotu železa v tomhle stavu.... se mrkni co na tý fotce těch krámů má nějakou cenu, pro mě ano že jsem je našel a vyčistil si je ale hodnotu to nemá žádnou.

-> Pavel P..: Jasne, ak kopes na vlastnom alebo tam, kde to nemate zakazane... a to ze by si nalez ohlasil, ti sluzi ku cti, vela ludi by sa snazilo co najlepsie predat sukromnikom... a to sa mi moc ako historikovi nepaci....
-> tomo-epigoncvok :): napriklad mne teraz treba odvzdusnit este raz brzdy preventivne, vycistit kostru ku pristrojovke lebo mi blbnu stierace a budik teploty, potom mi nejak zateka do auta z niekade okolo dveri, taktiez mi minule pocas jazdy zahaprovala kostra zadnych svetiel a z 5minut cesty som 20minut opravoval a nadaval
a taaak to su drobnosti ktore naseru...predtym mi zas za jazdy odisli brzdy a tak...pokial to komplet vsetko nepomenis tak to nebude 100% a ja ako student na to komplet menenie nemam, ale zacinam uz skovavat penazky, a oco povedal ze ak chcem nech to rozrobim ale aby som to pak aj poskladal

-> haso: jasne ... rozumiem
ale to patri ku tomu uz...

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): jo trestný to je pokud hledáš na cizim pozemku ale to by tě musel majitel nabonzovat že mu vstupuješ na jeho pozemek a nebo pokud kopeš v archeologickym nalezišti a nebo třeba v chráněnym uzemí.. ale to je stejný jako kdybys tam kopal třeba studnu nebo voral traktorem... takže v lese nebo na louce který patřej státu mi každej může políbit prdel a kdybych našel něco vzácnýho tak to odnesu do muzea rovnou... a stejně by tě musel někdo přistihnout při kopání aby mohl něco prokázat

-> tomo-epigoncvok :): no ja ti len vravim vlastnu skusenost...minulu zimu som pocas snezenia vyberal asi 5x von starter, jednoducho obcas to je o nervy a pocet poruch na pocet kilometrov nieje (aspon u mna) maly, ono su to sice len drobnosti ale to ti zabera dost casu a znechuti ta to obcas...ale vravim ked to slape je to skvele a aj poruchy sa daju prezit ak to nieje tvoje jedine auto na ktore si odkazany

-> Pavel P..: Prave cez vikend som o om hovoril s kamosom pamiatkarom, u nas ak ti to dokazu, je sadzba 2 - 5 rokov.... A ak nieco najdes aj na vlastnom pozemku (historicky cenne), musis to hlasit.... ja mam napriklad na zahrade nalezisko asi od doby bronzovej po sucasnost, trvale osidlenie.... nahlasene na Archeologickm ustave SAV.... ale seru na to.... budem to musiet preskumat sam 

haso 21.10.08 21:17:00 napsal: -> tomo-epigoncvok :): ja poradim presny opak, vyser sa na skodovku a kup si radsej daco ine, pretoze to sa furt sere, stale do toho cpes prachy a stale sa to sere a nejede to ja som od poruchy brzd po poruchu startera spravil 250km, proste o nervy, aby clovek kazdy mesiac daco na tom riesil...ale zas, ked to slape je to skvele ako keby som teraz pocul mojho oca !!! niesi moj oco nahodou ???

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): začátečník.... co bych to neukázal vždyť je to šrot
a zakázaný to neni

-> Pavel P.. 21.10.08 19:43:21: Detektorista? A nebojis sa to takto verejne priznavat? Nieje to v CR zakazane?
-> tomo-epigoncvok :): ja poradim presny opak, vyser sa na skodovku a kup si radsej daco ine, pretoze to sa furt sere, stale do toho cpes prachy a stale sa to sere a nejede to
ja som od poruchy brzd po poruchu startera spravil 250km, proste o nervy, aby clovek kazdy mesiac daco na tom riesil...ale zas, ked to slape je to skvele

-> tomo227-epigon :): tak sa naňho vyser dones ju a hotovo a povieš že ak ot nemôžu zniesť tak že odchádzaš ---si dohodneš nejakého kamaráta kde aj s autom prespíš a uvidíš že sa začnú strachovať a dolezú sami
-> suri: problem je len oco zvysok rodiny by ju uvitali :-) tu co som ti poslal ...

-> tomo227-epigon :): keby to urobíš ako som ti napísal nejaký kamarát sa nájde aa rodičia sa spametajú že si majú viacej teba vážiť keď týždeň neprídeš
-> tomo227-epigon :): takže ju bereš a nestaras sa co tvoj otec na to ? 

ale u koho budem byvat ??? 

Dnes sem se definitivně rozhodl..
Nechce někdo 105ku? Má to technickou do 11měsíce je v relativně dobrym stavu jen lehký našupinování v podbězích.. Mám ji v ID..
Radši bez TP pro někoho na ND ale TP nejni problem dohnat
Nechce někdo 105ku? Má to technickou do 11měsíce je v relativně dobrym stavu jen lehký našupinování v podbězích.. Mám ji v ID..
Radši bez TP pro někoho na ND ale TP nejni problem dohnat
-> MOLSO: uz mam nabudeneho ducha !!! ked dojdem dom... tak to bude kriku ...

-> kuko: veru tak .. 

-> FORM: políčko za chatou
ale toho šrotu tam, dobrejch 20kg jsem vykopal, ale kdo by se s tim tahal.

-> tomo227-koniec !!!:
moja skusenost je taka, ze dovtedy ma brali rodicia ako dieta, pokial som nezacal rozhodovat sam za seba a prestal sa ich pytat ci mozem to a to spravit
moja skusenost je taka, ze dovtedy ma brali rodicia ako dieta, pokial som nezacal rozhodovat sam za seba a prestal sa ich pytat ci mozem to a to spravit
-> tomo227-koniec !!!: proste si domov dones kilo prehlásené a všetko že iné sa už nedá robiť a ak ti povedia že v ňom máš spávať tak to sú potom nie rodičia .... a kľudne by som sa vysral a týždeň prespal aj s autom u kamaráta a potom by si videl aký by boli radi že si sa vrátil
-> pitrs-84@: u mna by nebol problem !!! ale u oca !!! ja si tak mozem akurat .... !!!

-> tomo227-koniec !!!: skoda-virt.cz/cz/.../9637
5-bosorka-anicka
nacpi do toho tech 10tis a budes chlap jak hora
nacpi do toho tech 10tis a budes chlap jak hora
-> Pavel P..: Pěkný... šikula, máš nějaké tajné místo?
dnes jsem si přivezl domů nalakovaný ATS který mám na zimu na pick-upa. škoda toho že jsou vyžraný ale jsou z roku 78 a byly levný:)
-> disco_punk: pěkně... já taky v neděli sbíral, ale né houby

-> disco_punk: To je takovej problém kliknout na ten křížek u příspěvku?
-> NWKT: ty si teda ochotny
a dakujem Tuxikovi

a dakujem Tuxikovi

-> disco_punk: Si to smaž sám ne 

keby sa mi zobrazovalo cca poslednych 15 prispevkov ked som prihlaseny tak bych to zmazal..asik si budem musiet pockat..abo ak to tu vidi nejaky moderator pls delete jeden..dakujeeem

-> Max: Pěknej...co si za něj dal ? 

-> disco_punk: Tak to smaž ne ?
kua preco to sem dalo dva krat

-> disco_punk: wole 4 košiky hribov ?

-> maca: Dva jezevcici jsou fajn, ja mam jen jeden takovy hever takze ta prace trva dele... :)