skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124200 příspěvků (zobrazeno 112951 až 113000) od 06.12.2007 do 12.05.2025, založil/a iDawe
tak další dnešní práce zase s Lukášem a ješte se čtyřnohým pomocníkem Tápou
-> Plisek: To se mi stalo před dvěma lety 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj to stroj, taky sme meli ...
dneska jsem si udelal GO zadnich brzd,pac me vyhodili z stk.jinak cely den jsem cekal pravy hak a ono nic 

-> Syny: to sem este nezral, tak to me by se takle z oleje melo kourit kazdou chvili 

-> MOLSO: Asi si chtěl napsat zadobrab
Tak v dnešní době bych asi neměl sílu ani žaludek jezdit 742kou normálně

-> Borin: holt zlaty predohrab
-> Klubko_: asi aj hej ... furt je malinko bielej emulzie na viečku ... a teraz bol ten vyjeťák extra tekutý
holt by to asi chcelo hlinikovu vanu
-> suri: jo jo velebnosti ... končí

-> Klubko_: asi aj hej ... furt je malinko bielej emulzie na viečku ... a teraz bol ten vyjeťák extra tekutý

-> suri: jo jo velebnosti ... končí

-> Klubko_: protoze byl preratej ten olej - upek to 

-> MOLSO: proc se z toho kourilo? ti jde voda do oleje?
-> MOLSO: ja myslím že už končí
-> MOLSO: njn začla chcát...a to sem nedávno do týhle svině lisoval novej silentblok...zejtra ji musím přehodit abych v pondělí mohl jet do práce...sere mě to vyvěšování motoru...

-> suri:
asi prve varovanie

-> MOLSO: boha ja su mu divím tomu motoru
-> Borin: to poteší
ja som dnes skoro odsral motor
. Valím si to do kopca na 4000 otacok a prejdem cez horizont a zrazu sa rozsvieti kontrolka mazania (asi 2000 ot/min) okamzite som vypol motor a zastavil pri krajnici, teplomer pekne vystúpal na 130°C a z otvoru na nalievanie oleja sa veelmi pekne dymilo
Po 4 minútach vše v pohode a dalo sa na tom prísť domov (oleja bolo dosť, ale asi bol moc riedky)

ja som dnes skoro odsral motor

Já dneska po obědě sháněl novou vodní pumpu na feldu...po obědě sedám do auta a čumím co to je za flek pod autem a ona to byla 3dny stará nemrzka od Wurthu namíchaná na -30°C 

dnes sme dovarili(díky Gabe 666) a nastrojili Heduš konečně je bez se bez rezu všude už jen lak a snižit predek

-> Zdeněk.: Já nevim jak ostatní, ale já s tim hodlám jezdit celeročně v soli a podobně, takže to udělam radši pořádně
-> Nwkt: -> Tichy Radek: no tak jo no, ale když ta ochrana na tom drží, auto je celý zdravý tak mi to přijde zbytečný to nasílím dostávat dolu, kdyť to tam nechával i Majkl nebo Tuner#2 a nemyslím si, že zrovna oni by do auta cpali tolik peněz s tim, že jim to nekdě pod tím gumoasfaltem hnije
ale je to můj názor, možná špatnej...

-> Zdeněk.: Aby to vypadalo krásně dál, nerezlo a bylo bez děr 
přesně tak,a hlavně to sundávám kvůli pískování

přesně tak,a hlavně to sundávám kvůli pískování
-> Fén - Neznalej a neodborník: Bohužel
Na Garde mě to čeká znova

-> Bedřich: -> Nwkt: To jsem zrovna slyšet nechtěl. :o)
-> Nwkt: no jasně, další škrábal

-> Zdeněk.: Aby to vypadalo krásně dál, nerezlo a bylo bez děr 

-> Tichy Radek: proč to vlastně všechno sundaváš? Kdyť zatím na všech fotkách co jsi sem dal to vypadá krásně, nezrezle a bez děr

-> m8rinek: ne ale mám otestovane kapalinu ferodo racing na skodovackych gumach
-> suri: to se dělaj nějaký ferodo, racing gumičky pro 2p?
-> Bedřich: ja stejne jeste neviem čo tam nalejem ale ferodo racing gumky nezere
-> suri: Víš jistě, že ti DOT 5,1 nerozeřere gumičky?DOT 5,1 je na jiné bázi než DOT 3 a DOT4.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: podtlak v sacom potrubi .... dufam
lebo ukazuje teraz cervene pasmo

-> MOLSO: Co progresuje ten metr? Miru rozpadu vozu? 

-> suri: btw DOT 3ka je na to mooc agresivna podla mojich zdrojov
Dnes som udelal ..
nastavil som budík teploty aby ukazoval viac ako 45°C
, vymenil budík rýchlomeru, dal do neho 4W ziarovku, vymenil symboly kontroliek na prístrojovke a nahodil do auta PROGRESS METER 

Dnes som udelal ..

-> MOLSO: dot 5,1 uvidím čo povie inak ja to okydať nemienim
-> suri: odporučam potom DOT 4 brzdovku - ta nerozleptava alkyton
(aspon mne nie
)

-> MOLSO: neboj sa je to pekné uvidím ako sa to bude chovať
-> suri: n vidis predsedo ja ti to rikal ... a ty si hovoril (pamatas sa ?) ze obycajna synentika je najlepsie a ti "nase moderne sračičky" su nahovno ---
-> Zdeněk.: áno je to krása na pozinkované strmene som to natieral pekne sa rozleje a vytvorí súvislú vrstvu nesteká ani nič podobné a na kopu toho čo som natrel som spotreboval asi milimeter farby
-> suri: to je ten zlatý alkyton?
-> Plisek: jj,tet se bude makat celej tejden když máme ty prázdniny

-> Tichy Radek: koukám že si konečně taky něco dělal
-> Kabal: to mě taky čeka ,právě kvůli pískování to sundávám dolu

-> Fén - Neznalej a neodborník: Ne musíš ho sundat ručně
Pavel P.. 24.10.08 19:18:53 napsal:
-> gabo00000: tahle maska je jen na zimu, bejva driv tma a snih tak dalkovky jsou treba a nemusim davat decku pred chladic, zakrejva ho to dobre ;-)tak potom nieje o com..to mas fakt praktice
-> gabo00000: tahle maska je jen na zimu, bejva driv tma a snih tak dalkovky jsou treba a nemusim davat decku pred chladic, zakrejva ho to dobre ;-)tak potom nieje o com..to mas fakt praktice

-> Kabal: tohle mě čeká taky v nejbližší době
-> Fén - Neznalej a neodborník: Ne nesundá.A myslím, že na fotkách dříve je karoserie oškrabaná.