skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 112101 až 112150) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
V pondělí jsem se vrátil z mojí dosavadní nejlepší dovolené.
-> Zdeněk.: jasny mna zimu nema nic na sade

-> Bery: koukám že tě vyvařování taky nemine...za mě to doufám udělal martin :-)
-> Gemini 18.11.08 23:04:09: kráásnej..

Gemini 18.11.08 23:04:09 napsal:
antikor vyfuk hotovo pre seba si spravil ten pozdlzny vyfuk? btw tie trubky si ohybas sam?
antikor vyfuk hotovo pre seba si spravil ten pozdlzny vyfuk? btw tie trubky si ohybas sam?
jaaa som dneska naskenoval 90 obrazkov do katalogu
rapidka.blackh0le.eu.org/ ekatalog
to som ale sikovny co?
rapidka.blackh0le.eu.org/ ekatalog
to som ale sikovny co?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: aaale prd, ja len oslavujem masivny prisun dobrych sprav.... no a ze momentalne nemam spolocnost nevadi.... so schyzofreniou nikdy niesom sam.... no ale flasa je pomaly dopita, dam este jednu spartu, hodim sprchu a rano zase budovat nemecky kapitalizmus.....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): alkoholik samotář

-> Mr_Kubas: to ma na kazdej den jedno auto prece
-> Mr_Kubas: Jasně, třeba fóbiji 1,2 HTTP! :)
-> Mr_Kubas: na zimu? Blázníš?

-> Luda-Roman: Nic ve zlym ale nevyplatí se místo tolika vozů pořídit něco novějšího a spolehlivějšího?
-> Luda-Roman: máš doma autobazar ne? 

-> haso: A to mam este bohovske stastie, ze som doma nenasiel fernet

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí):
to je krasna predstava vecera

Ja som sa dnes zase 9 hodin sral v robote, potom som sa dal ostrihat, prisiel domov, zistil som priaznivu predpoved aktivit na 31.12.2008, tak som zakuril vo vodnici, otvoril flasku Svatovavrinecke suche rocnik 2006, pustil Lenigrad Cowboys a je mi fajn, cely svet mi "muze polibit predel" v litrovej flaske ostalo tak dva deci a vsetci mi mozu zavidiet.... ja mam sukromnu party

-> mathew144: slušná JéZéĎárna

-> Bruno: ahoj to mi je lito naky foto ??? bouch si do toho predsebou nebo nekam do prikopa ???
Tak já dneska rozmlátil auto. Za zatáčkou kolona a měl jsem tak 10 metrů abych to ubrzdil. A jako na potvoru v protisměru taky auto. No zejtra se na to podívám ale zatim to má za sebou asi přední čelo, pravej blatník, kapota a světlo. Policajti tam byli za 60 sekund protože práve dořešili tu nehodu kuli který tam byla ta kolona a uznali že to jsem nemohl ukočírovat. No jsem nasranej teda fest :o(
-> memfis:
prej mas celej kufr od oleje 

-> Plisek: co jsem tak vypozoroval, tak kupéčka všechny měli navaření držáky na čtyřpístky, protože na kupé se dvoupístky nemontovali. A sedany měli navařené držáky na dvoupístky a ty sedany který byli od výroby se čtyřpístkama, tak měli původní držák ohnutej a přišroubovanej držák na čtyřpístky. Šlo to, protože držák na čtyřpístkový hadice je o kousek vedle, takže tam mohli bejt oba zaráz.
-> gabo00000: pekné to bolo niečo ako normál rally? a hovorím daj ju do jednej farby vpredu daj svetla alebo aspoň nech diery niesu a bude ok
-> Zdeněk.:ten se tam přivařoval ten držák na dvoupíst musím ještě odvrtat
stastny majitel doladuje vecicky a hura natocit :)))
ale operace se zdaril a motor uz nema bebinko :)))

pak to vypadalo nak takto po sundani vika ventylu :)
dnes jsem v 13:38 zacali rozebirat motor skoda 105 L duvod tento :)
-> Fén - Neznalej a neodborník:
tywole no nie som si isty ... zajtra pre istotu skontrolujem 

-> MOLSO: Toto. :o) cs.wikipedia.org/wiki/Tri
lobiti
-> Klubko_: vyklepat ani ne ... to su 120 vložky v 105 bloku takze byvaly majitel to daval niekomu stocit a trochu to presvihol a isli krasnučko vybrat
ale ten humus vnutri prekvapil
dalo by sa nejako zapojit tu zatku nad olejovým čidlom nahradit prietokovym srobom a napojit niekam aby to cirkulovalo a neusadzalo sa to tam ?
-> Fén - Neznalej a neodborník: koho ?

dalo by sa nejako zapojit tu zatku nad olejovým čidlom nahradit prietokovym srobom a napojit niekam aby to cirkulovalo a neusadzalo sa to tam ?

-> Fén - Neznalej a neodborník: koho ?
Proto odchazi motory 130
(mimo jine)

-> MOLSO: ty woe, tos musel vyklepat ne? Dyt to vypada uplne zarostly, ze tam ani voda nemohla proudit 

-> Fén - Neznalej a neodborník: Kdyby tam soudruzi pred 25 lety dali nejaky drevo tak z toho ma uhli 

-> MOLSO: Koukal si se jestli tam nemáš trilobita? :o)
Takže ... vložky valco vsom vyberal neskor a az teraz pridavam moju "vodnokamenovú 4. vložku" (mal som pridavat calgon do každého prania 

-> Zdeněk.: tak to by musel a byt asi hodne velka vrstva 

-> Klubko_: asi jo, taky mě to čeká, tak se ptám, abych třeba neměl pod plastizolem ohnutej držák na 4p, ale to by byla asi kravina