skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 110301 až 110350) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Bedřich: jemu sa to páči mne nie to je normálna kritika -> aceboss: to neviem nechám sa prekvapiť
-> Surík: Proč mu zbytečně haníš jeho dílo?Které se mu líbí jinak by to nedělal
A navíc ani nevíš do jakého auta k jakému účelu to bude určeno...
-> škodík: Podle mě jo,pokud bude udělaná i nějak podobně palubka tak by se tam ten nápis mohl pěkne vyjímat.

-> škodík: Podle mě jo,pokud bude udělaná i nějak podobně palubka tak by se tam ten nápis mohl pěkne vyjímat.
-> Surík: Pokud se mu to líbí může ti to být úplně ukradené co s tím dělá.Ale já vím napíšeš, že jsi řekl svůj názor.Jak prosté.
-> škodík: čo si urobil že si zhovadil litrovácky budík? ten nápis si daj radšej na rapida ako tam
já dělal toto mám tam dát ten nápis škoda?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kdepak tady je to správně. Kdybych nedoběh pak by platilo co jsi napsal ty.

J3STER 01.01.09 09:11:25 napsal:
Po včerejší přehršli jídla prdel má teď hnědé tóny zpívá. Dnesla
ráno ve 2:00 jsem měl řidší případ.......takže novoroční
sraní
. To odpovídá mému přístupu k životu, pač tohle se děje
rok co rok.
Přiznejte se kdo jste šli přes přepad 

Spletl sis téma, tohle patří do "Co jste dnes Podělali..."

Po včerejší přehršli jídla prdel má teď hnědé tóny zpívá. Dnesla
ráno ve 2:00 jsem měl řidší případ.......takže novoroční
sraní

rok co rok.

Spletl sis téma, tohle patří do "Co jste dnes Podělali..."

Bagrr- máma mele Emu 31.12.08 19:23:35 napsal: → J3STER: Já ho zabiju, čtyřy salámy sežral… To já vám sstrašně žeru… Se v noci probudím hlady. Tak vstanu, du do špajzky a ukrojím půlku salámu… Jdu do postele a tam tu půlku sežeru… pak bojuju se svým svědomým a pak řeknu hovno. A jdu pro tu druhou půlku… HJadej v čem to bylo?:Dto mam moc rad tenhle monolog 

-> J3STER:
nemáš tolik žrat
pak bys tolko nesral 

Po včerejší přehršli jídla prdel má teď hnědé tóny zpívá. Dnesla ráno ve 2:00 jsem měl řidší případ.......takže novoroční sraní
. To odpovídá mému přístupu k životu, pač tohle se děje rok co rok.
Přiznejte se kdo jste šli přes přepad

-> castrol: vies to je tak zapalil rachejtlu myslel ze nehory chytil ju do ruky a jeba a ....

-> castrol: jemu taky?? já sem jen lehce vopálenej

a ja idem kalit ale najprv zavolam kamaradovi zachranku rachejtla mu skurv..ila ruku
-> tunerlada: hej já ještě ne ,,

-> tunerlada: "ja cu jit kalit a soulozit" tiez by som sa pridal
inak asi som dal prvy prispevok na virt v tomto roku v case 00.00.13 (viz Zkouska nespavcu)

já se poprvé v r.2009 vychcal
tohle je první příspěvek v r 2009 na tohle téma joo sem dobréj
kuua sem nasrtanej ja cu jit kalit a soulozit :(

-> Bagrr- máma mele Emu: -> Pavel P..: Přesně tohle jsem měl na mysli.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo, můj táta taky hulí a já do něj hustím že to smrdí ať se na to vykašle. Čím jsou ty cigára dražší, tím je v nich víc svinstva. Dřív cigareta voněla, a dnes to vedle tabáku ani neleželo.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo, můj táta taky hulí a já do něj hustím že to smrdí ať se na to vykašle. Čím jsou ty cigára dražší, tím je v nich víc svinstva. Dřív cigareta voněla, a dnes to vedle tabáku ani neleželo.

dnes jsem nic neudelal ale aspon jsem vfotil mensi sraz u me doma
-> Pavel P..: JJ:D
-> Bagrr- máma mele Emu: slavnosti sněženek

-> J3STER: Slaba vule na zradlo je v pohode
Jen zer dokud ti chutna. Spis mi sere tata ze nema vuli se vysrat na cigara 

-> J3STER: Já ho zabiju, čtyřy salámy sežral.... To já vám sstrašně žeru... Se v noci probudím hlady. Tak vstanu, du do špajzky a ukrojím půlku salámu... Jdu do postele a tam tu půlku sežeru... pak bojuju se svým svědomým a pak řeknu hovno. A jdu pro tu druhou půlku... HJadej v čem to bylo?:D
Dneska jsem zjistil, že mám slabou vůli. Žeru, žeru a žeru.........jen ať se z toho neposeru.
Jak jdu kolem ledničky hned jsem v ní. Kdo ví jak tohle dopadne.

-> minno: magor no
ale připadá si dobrej

Ja som sa dnes na rovinke bez premavky dal na predbiehanie Fabky, ktora sla asi 90. Ked som uz bol vedla nej, chumaj zacal zrychlovat a tak som musel aj ja, ked som ukon dokoncil uz bolo na tachaci 140 a potom som este nejaky usek siel tiez touto rychlostou. O par km dalej pozriem do spataku a za mnou ta ista fabka, pred nami neprehladna zakruta a oproti auto. Ujo Fabiator nemohol zozrat, ze ho predbehla stara skodovka, zacal predbiehat na oplatku on mna...Mierne som spomalil, fabiator sa ledva stihol zaradit aby sa nestretol s protiiducim, tak som ho este aj pekne vytrubil..... Ideme si klidanko dalej a o dalsich par km fabiator na dalsej rovine vyhodil smerovku a zastal na krajnici. Nechal ma prejst okolo neho a on znova zacal tu jeho turovacku.....

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: tyjo vyprávěj a přeháněj 

-> Klubko_:
tady jsou stranky
www.stebel.it/stebel/inde x2008.htm
-product
-vlevo dole auto (z obrazku)
-v levo uprostreded TM 80 Magnum
-klikni si prehrat zvuk
Jinak pokavad chces sliset to v mem auto tak to nahraji ale asi az zitra
tady jsou stranky
www.stebel.it/stebel/inde x2008.htm
-product
-vlevo dole auto (z obrazku)
-v levo uprostreded TM 80 Magnum
-klikni si prehrat zvuk
Jinak pokavad chces sliset to v mem auto tak to nahraji ale asi az zitra
mne sa vcera splnil davny sen, bol v skoda muzeu v Mladom Boleslave 

-> venni: 

-> vzrušená registrace: medzera je, ale mala...sak uvidim
-> Kuladmin: a ventilator funguje, pripadne to manualne zapnem
podstatne je ze bude teplo 
-> Kuladmin: a ventilator funguje, pripadne to manualne zapnem

-> haso: Pokud ti maka ventilator na chladici a v topeni tak se stim da jezdit i v +10stupnech - vyzkouseno akorad musi topit topenim na max a ventilatorem na max a stazeny okynka mit jinak se upeces
Taky sem to takhle jednou mel v zime ok ale pak se najednou silene oteplilo a to byla prca ale stabilne kopec nekopec 95 stupnu na budiku 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 30.12.08 22:16:47: aby ses "nevopupínkoval"
; 

-> haso: ziadnu emdzeru si nenechal?
-> Klubko_: snad to bude chladit

-> haso: kdysi sem mel zakrytou este ne uzovce celou tu masku a problem to byl 

-> vzrušená registrace: hej hej najvacsieho kalibru...a sranda by bola keby mi teraz vyvrelo auto ze tam nejde vzduch

-> castrol: Pac to neumite pane, prihazovat se ma tak 5s pred koncem 

-> haso: tuner si:))
-> vzrušená registrace: karton je zabaleny v tvrdej folii ktora je omotana okolo viackrat a je dokladne prilepena a aj po obliati vodou to nepresiaklo na karton
sak som z mesta musim vedet ze karton sa kruti vo vlhkosti

sak som z mesta musim vedet ze karton sa kruti vo vlhkosti

-> Klubko_: praveze ja mam podozrenie ze ten termostat nefunguje tak ako by mal
ale dneska som si vsimol ze po 5km uz kurenie pekne funguje a to tam este ten karton nebol...uvidime 

haso 31.12.08 14:19:44 napsal:
a teraz som namontoval karton tuning masku
to je dobre len to cele treba nafarbit ciernou syntetikou..ja to tak mam a nenasaje to vlhkost..neskruti sa to a nevidno to
a teraz som namontoval karton tuning masku

-> haso: respekt +5
ale jeden typek mi tvrdil, ze kdyz ti spravne funguje termostat, tak tohle nepotrebujes. Co si o tom myslite?
Ja ted teda mam chladic odkrytej a po cca 7km jizdy mam trubku od chladice u motoru este studenou. Topeni ale vali.

ale jeden typek mi tvrdil, ze kdyz ti spravne funguje termostat, tak tohle nepotrebujes. Co si o tom myslite?
Ja ted teda mam chladic odkrytej a po cca 7km jizdy mam trubku od chladice u motoru este studenou. Topeni ale vali.
-> ZbyŠek: nahrat zvuk a hodit sem 

-> haso: tak brčko a máš ledovou tříšť