-> doly120-ten třetí:o): ja som testy napisal na super :) a zvary som mal zrazu na trojky :(( a z PA tupeho som mal jedinu dvojku ... kua :(( sere ma to :( to na zaciatku zvaracskeho som lepsie polepil nez teraz ...
Před chvilkou jsem si na vlastní kůži vyzkoušel losí test v 80km za hodinu. Jel jsem po jižní spojce v prostředním pruhu, z připojovacího pruhu se cpalo pár aut, jeden šoumen vyrazil z připojovacího pruhu rovnou do prostředního před ostatní, kteří se připojovali. Asi mě přehlídnul protože jsem byl zrovna v mrtvém úhlu nebo se špatně podíval. Losí test jsem započal zhruba když se míjel můj čumák s jeho zadkem. Minul jsem ho tak o 30cm Měl jsem štěstí, že jsem v tu chvíli dokázal rychle reagovat a v levém pruhu nic nejelo. Také pneumatiky zareagovaly perfektně a i v 80km za hodinu na mokru mě podržely. Musím přiznat, že po tom co mi znovu začlo tlouct srdce jsem líbal volant. Taky byl nepříjemný pocit, po tom co jsem si uvědomil, že jsem mohl jeho nabrat na řidičovy dveře, což by se chlapec smíchy neudržel, a sám skončit ve vysoké rychlosti ve svodidlech.
já si dnes sehnal birgádu za 200kč/h služební telefon a auto samozřejmostí to sem na to zvědavej ve 4 mám schůzku...bude ze mě organizátor prodeje...tohle mě fakt nakecali..tak mě držte palce
Tak já dneska přidělal PP držák brzdiče, a PL dotáhnul... zase sem mobilní
A to byste něvěřili, co jsem našel... asi před tejdnem mi praskla struna plynu, a já pak při demnotáži někde ztratil pana Pružinku z plynu... Dneska jsem ji našel Jednim koncem se chytla za nárazník, a najezdila se mnou dobrejch 100km
-> stika87: fí-há, jojo, na gps jsem si to nasel, u hnoje doprava tak ted po 8 hodinach sněžení, kdy napadlo zase 7-10cm sněhu začalo pršosněžit. takový mix... to bude ráno ledovka
já si včera umyl autíčko, i ze spodu... tolik té soli a štěrku jsem neviděl... dalo to na belik saijrajtu