skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 106851 až 106900) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> gabo000000: to je spiš RAT ne? 

som bol u ocnej vybrat z laveho oka asi 2mm sponu a vraj som mal okolo nej zhrdzavene ako
taze som stuningovany

-> RON: Proto silvera zvedám výhadně za ramena nápravy

ja dneska sundaval kola z Blacka a pri zvedani na heveru mi upadla pulka pravyho prahu... asi to s tou korozi nebude tak ruzovy 

-> M@rtin: rychlý ne,pokusím se z něj udělat co nejvíc originál.žádnej jinej motor,nic.jednou to bude mít stejnou barvu,origo samolepky a meteory když to všechno vyjde.přemýšlím o opískování spodku,alespoň nějakých částí ale to uvidím až to všechno prohlídnu.
-> jarda.u1: jj a jsem spokojenej s ním
-> eresak136: no já zítra budu začínat brousit teprv
-> jarda.u1: jj a jsem spokojenej s ním
-> eresak136: no já zítra budu začínat brousit teprv
-> Mantrabeach: dělam něco podobneho.
ale dnes sem to natřel zakladem.

-> zidlik: jo mnelo by to vydrzet proc by ne.. ked nie.. bude se vystuzovat :D jak cela skodovka ze jo 

-> Mantrabeach: Pekny CO-cko,mam to samy

-> Mantrabeach: Na to jdeš z gruntu, to bude další tvoje rychlý auto?????

Tak weltmeister je konečně doma a zítra se začne brousit všechno,komplet plastizol jde pryč
-> J3STER: mě se to stalo kdysi taky..sem po ránu moc prudce vstal z postele 

-> Duso: myslíš že to ten stahovák vydrží?se mě ty držáky tý dosedací plochy na pružinu zdaj náký slabý

Tak som si dnes udelal pripravok na zatlacenie ventilovych pruzin a vybratie poistiek z ventilu. Na fotke chybaju este diery...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): To to se mi stalo už dřív dvakrát, ale teď jsem i omdlel. Může v tom být i stres.
-> MOLSO znova pojazdný: Odkrvení mozGu se mi stává jen po jídle a když vidím pěknou slečnu. Ale to neomdlévám.
-> (škodec maslový): V jídle to bude učitě. Na pohřební hostině byl řízek s bramborovým salátem, který byl poměrně ostrý. Pak doma nějaké chlebíčky s kofolou. Myslím si, že salát a kofola s bublinkama udělali svoje.
Dneska mi přišel z pohřebnictví dopis, abych si přišel vyzvednout urnu............udělalo se mi trochu mizerně
A včera jsem se dozvěděl, že nám kromě odebrání příplatků a prémií snížili hodinovou mzdu o 15Kč! HAJZLI.......ale můžu být rád že jsem zaměstnaný.
-> MOLSO znova pojazdný: Odkrvení mozGu se mi stává jen po jídle a když vidím pěknou slečnu. Ale to neomdlévám.

-> (škodec maslový): V jídle to bude učitě. Na pohřební hostině byl řízek s bramborovým salátem, který byl poměrně ostrý. Pak doma nějaké chlebíčky s kofolou. Myslím si, že salát a kofola s bublinkama udělali svoje.
Dneska mi přišel z pohřebnictví dopis, abych si přišel vyzvednout urnu............udělalo se mi trochu mizerně

A včera jsem se dozvěděl, že nám kromě odebrání příplatků a prémií snížili hodinovou mzdu o 15Kč! HAJZLI.......ale můžu být rád že jsem zaměstnaný.

-> Tampajs: ecat-online.bosch.de/toc/
.../0000iajt-gnpZN_L8-40aE
jm_p4:-1.srv?view=VInde...
jestli maj značení jako champion tak tam byla 8 či 9
jestli maj značení jako champion tak tam byla 8 či 9
Mohu použít do fabiackýho motoru s kontaktním zapalováním svíčky BOSCH FR8DC??Odpovídají Briskum DR17YC
Díky
Díky

-> suri: tak mě je dnes měl tatík ještě sehnat z práce,tak uvidím,jinak jsem ještě kontaktoval chlápka,co se tím žíví,takže možná jich budu mít dost:-),bud rád,že je máš možnost sehnat:-)
Preinstaloval som ICQ, snad uz pojde oki...

Na škodovce sem sice dneska neudělal nic, ale postoupil sem ve šplhu
Bohužel

-> Tampajs: Na www.meteor.cz - jsi koukal? Co potřebuješ za svíce?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj da sa na tie narazniky spolahnut
-> Jožynek : som to bol teraz omrknut, ja mam len jej farbu na narazniku a skrabancek ziadny

-> Jožynek : som to bol teraz omrknut, ja mam len jej farbu na narazniku a skrabancek ziadny

Kde v praze maji na výběr zapalovací svíčky? Benzínky nevedou a v autokelly nemaji ty co chci...
-> Petuli: eštež viem zohnať aj veľké aj malé aj 100 prevedenie
-> haso: parada

-> suri: tak já sehnal ty,co jsou hned za miskami,takové ty vyšší,a ty kontra nižší,které jsou na velkém čepu navíc po třech na každé straně nebyly nikde:-(,takže celkem 16kusů mám:-)
haso 04.03.09 18:31:59 napsal: nove auta su z papiera stare z plechu

Nojo... je fakt ze ty skodovacky narazniky sou dost odolny na tyhle maly kolize 

tak mne sa stala teraz taka usmevna prihoda...
parkujem uz od vcera na zakrute, behaju ku nam na parkovisko vseliake auta od hummera az po smart4two...su tu aj podzemne garaze takze tu je cula premavka...tato isiel asi dole k autu mojmu a bavil sa tam s kamaratom ked tu zrazu prichadza biele polo myslim...a to zrazu sa priblizuje k mojmu narazniku a je len pocut skkkkrrrrt
a polo ide dalej...mne a tatovi stara znama firma, jedna pani z naseho domu ktora nevie parkovat raz parkovala 10minut prisaham bohu lebo nevedela vyskocit na obrubnik
tak ju tatko odchytil hned a povedal jej ze ma stastie ze tu nieje syn
(ja), a kuka a tetka prevalene obe dvere, oskrabany lak
a pride k skodovke a tam iba malinky skrabancek na plaste naraznika
a pak isiel stou pani vo vytahu domov a ona ze: mna to tak strasne mrzi...a tatko jej na to odpovedal ze: vidite, nove auta su z papiera stare z plechu

parkujem uz od vcera na zakrute, behaju ku nam na parkovisko vseliake auta od hummera az po smart4two...su tu aj podzemne garaze takze tu je cula premavka...tato isiel asi dole k autu mojmu a bavil sa tam s kamaratom ked tu zrazu prichadza biele polo myslim...a to zrazu sa priblizuje k mojmu narazniku a je len pocut skkkkrrrrt

-> Petuli: tie menšie snáď majú všade nie?
dneska jsem jel shánět matky M12 se stoup.1,5 na čep ramene,sehnal jsem:-),pak jsem sjel na vrakáč a tam koupil v super stavu zadní nápravičku z Rapida,jen za 800kč,co říkáte na cenu?
-> Vojťas: taky že nemám ale tak když už musim vrazit prachy do motoru tak něco pořádnýho
proč by tě doma sejmuly já si na to vidělávám sám

Dneska sem měl cestu kolem, tak sem se zastavil podivat v krámě u Mr. Lédra ve Vamberku. A prodavač na mě, že sem tam dlouho nebyl, ať se jdu na něco podívat, Před vánocema koupil menší sbírku aut. Co si pamatuju, tak tam bylo Erko origo, Erko, přestavěný na RS,MBX, 1000MB závoďák. Všechno n ově postavený, v podstatě nejetý, V tý repplice RS je klasika litinovej 8mi kanál, s tlakovým mazáním a wébrama a v tý rávodní tisícovce ani nevym, neměl sem čas, tak sem ani pod kapotu nelez. ALe opravdu radost pohledět. Jen co bude čas navíc, tak se tam zastavým na důkladnější prohlídku a s foťákem.
-> zidlik: prej sem student a nemam prachy :-D co na to doma ? me by vyrazili z fleku :-D
tak já dneska sehnal motor z fabie předělanej do rapida se všim jenom nasadit a jet,s vostrou vačkou hlavou komplet udělanou s dělanym sánim na zakázku s jinejma vstřikama a předělanou řídící jednotkou co mu dělal nějakej známej z vývoje ze škodovky...má najeto 5 tisíc ,na brzdě naměřeno 74kw..chce za něj 10 tisíc..až bude čas tak se na něj pojedu podívat.je to vod učitele ze školy
to bude masakr...už se na něj těšim

-> J3STER: presne ako moslo vravi...ked rychlo vstanes na nohy naval do mozgu zahmlie pred ocami. a ta bolest a WC zrejme iba zhoda okolnosti..si nieco zle pojedol

-> J3STER: No vzhladom na to, co si prezil v poslednych tyzdnoch.... nervove vypatie sa prejavuje vselijako.
mna raz sanitka odviezla z ubytovne v noci s podozrenim na infarkt (mal som 27 rokov)... no a nakoniec to bol nejaky bloknuty nerv na chrbte - stres, sedave zamestnanie a dusevne vycerpanie....
mna raz sanitka odviezla z ubytovne v noci s podozrenim na infarkt (mal som 27 rokov)... no a nakoniec to bol nejaky bloknuty nerv na chrbte - stres, sedave zamestnanie a dusevne vycerpanie....
-> J3STER: nevstal si prudko ? ja mam to iste .... asi pred rokom som asparadne drbol zatylkom o chladnicku ..... bolo veselo doma ... mama z toho robila sceny ... a je to nizkym tlakom - ked sa prudko postavis odkrvi sa mozoG 

-> Klubko_:
Tak tohle se mi o víkendu stalo taky. Probudil se s ukrutnou bolestí břicha a konečníku, vyšel z pokoje do předsíně a to je to poslední co si pamatuju. Pak cítím jak mě někdo drží za hlavu a mluví na mě. Já jsem normálně omdlel, to semi ještě nikdy nestalo. Prý to byla pěkná rána jak jsem s sebou praštil o zem. Jo a ten člověk co na mě mluvil byla máma. Po vzkříšení jsem nevěděl která bije, a po chvíli jsem si uvědomil co ce stalo a kam jsem šel. Tak usednu na hajzlík a třesu se jako při posledním tažení. Návštěvu WC jsem musel opakovat ještě dvakrát než byl klid. Máti mi pak říkala že jsem ji pěkně vyděsil a že jsem byl bílý jako stěna.
No jenom doufám že to byla nějaká mimořádná příhoda, a že v trubkách nic vážného nemám.

vcera sem asi neco spatnyho snedl
a rano po 4. sem se probudil bolesti bricha. Nasledoval uprk
na zachod
vys*at
se a s mirnou ulevou zpatky do postele. Za pul hodky znova. Tak sem cinil asi do 6. este ted se to ve me jaksi hada 

-> Ultim: skôr som daval dôraz na kanalik

-> gabo000000: to auto je mi povedomé

-> Nwkt: No byly vyblédlé a chromy odřené,kdybych věděl ,stříknu je na černo,ale jak bych vytáhl pismena do chromu a čím,to nevím
-> Czkedar: dit si mě zasvětil dotoho.

-> eresak136: toho zase vis

-> doly120-ten třetí:o): jaky asfalt? zadny tam nemam, jen tlumex

-> doly120-ten třetí:o): a asfalt nebude škrabat prej

-> Czkedar: ja nevim ale moc si toho neudelal.

-> doly120-ten třetí:o): ja nevivim ale moc nemame.

-> Petuli: Cos jim to proboha udělal 

-> Czkedar: Budeš škrábat ten asfalt?