skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124226 příspěvků (zobrazeno 106901 až 106950) od 06.12.2007 do 23.05.2025, založil/a iDawe
Dneska sem měl cestu kolem, tak sem se zastavil podivat v krámě u Mr. Lédra ve Vamberku. A prodavač na mě, že sem tam dlouho nebyl, ať se jdu na něco podívat, Před vánocema koupil menší sbírku aut. Co si pamatuju, tak tam bylo Erko origo, Erko, přestavěný na RS,MBX, 1000MB závoďák. Všechno n ově postavený, v podstatě nejetý, V tý repplice RS je klasika litinovej 8mi kanál, s tlakovým mazáním a wébrama a v tý rávodní tisícovce ani nevym, neměl sem čas, tak sem ani pod kapotu nelez. ALe opravdu radost pohledět. Jen co bude čas navíc, tak se tam zastavým na důkladnější prohlídku a s foťákem.
-> zidlik: prej sem student a nemam prachy :-D co na to doma ? me by vyrazili z fleku :-D
tak já dneska sehnal motor z fabie předělanej do rapida se všim jenom nasadit a jet,s vostrou vačkou hlavou komplet udělanou s dělanym sánim na zakázku s jinejma vstřikama a předělanou řídící jednotkou co mu dělal nějakej známej z vývoje ze škodovky...má najeto 5 tisíc ,na brzdě naměřeno 74kw..chce za něj 10 tisíc..až bude čas tak se na něj pojedu podívat.je to vod učitele ze školy
to bude masakr...už se na něj těšim

-> J3STER: presne ako moslo vravi...ked rychlo vstanes na nohy naval do mozgu zahmlie pred ocami. a ta bolest a WC zrejme iba zhoda okolnosti..si nieco zle pojedol

-> J3STER: No vzhladom na to, co si prezil v poslednych tyzdnoch.... nervove vypatie sa prejavuje vselijako.
mna raz sanitka odviezla z ubytovne v noci s podozrenim na infarkt (mal som 27 rokov)... no a nakoniec to bol nejaky bloknuty nerv na chrbte - stres, sedave zamestnanie a dusevne vycerpanie....
mna raz sanitka odviezla z ubytovne v noci s podozrenim na infarkt (mal som 27 rokov)... no a nakoniec to bol nejaky bloknuty nerv na chrbte - stres, sedave zamestnanie a dusevne vycerpanie....
-> J3STER: nevstal si prudko ? ja mam to iste .... asi pred rokom som asparadne drbol zatylkom o chladnicku ..... bolo veselo doma ... mama z toho robila sceny ... a je to nizkym tlakom - ked sa prudko postavis odkrvi sa mozoG 

-> Klubko_:
Tak tohle se mi o víkendu stalo taky. Probudil se s ukrutnou bolestí břicha a konečníku, vyšel z pokoje do předsíně a to je to poslední co si pamatuju. Pak cítím jak mě někdo drží za hlavu a mluví na mě. Já jsem normálně omdlel, to semi ještě nikdy nestalo. Prý to byla pěkná rána jak jsem s sebou praštil o zem. Jo a ten člověk co na mě mluvil byla máma. Po vzkříšení jsem nevěděl která bije, a po chvíli jsem si uvědomil co ce stalo a kam jsem šel. Tak usednu na hajzlík a třesu se jako při posledním tažení. Návštěvu WC jsem musel opakovat ještě dvakrát než byl klid. Máti mi pak říkala že jsem ji pěkně vyděsil a že jsem byl bílý jako stěna.
No jenom doufám že to byla nějaká mimořádná příhoda, a že v trubkách nic vážného nemám.

vcera sem asi neco spatnyho snedl
a rano po 4. sem se probudil bolesti bricha. Nasledoval uprk
na zachod
vys*at
se a s mirnou ulevou zpatky do postele. Za pul hodky znova. Tak sem cinil asi do 6. este ted se to ve me jaksi hada 

-> Ultim: skôr som daval dôraz na kanalik

-> gabo000000: to auto je mi povedomé

-> Nwkt: No byly vyblédlé a chromy odřené,kdybych věděl ,stříknu je na černo,ale jak bych vytáhl pismena do chromu a čím,to nevím
-> Czkedar: dit si mě zasvětil dotoho.

-> eresak136: toho zase vis

-> doly120-ten třetí:o): jaky asfalt? zadny tam nemam, jen tlumex

-> doly120-ten třetí:o): a asfalt nebude škrabat prej

-> Czkedar: ja nevim ale moc si toho neudelal.

-> doly120-ten třetí:o): ja nevivim ale moc nemame.

-> Petuli: Cos jim to proboha udělal 

-> Czkedar: Budeš škrábat ten asfalt?
-> gabo000000: Saci , to bys mel poznat ne?
-> Petuli: Dobra prace chlape

zospodu tuning prah prilepime nejakym maglajzom a sme tunery

tak já si dnes pohrál se štítky,pač nebyly v nejlepším stavu:-)
Já dneska rozebral a vyčistil čtyřpísty na repas 

dnes som tunil....
videte na foto neikde sruby?
videte na foto neikde sruby?
-> Ultim: to co za kanalicek?
ani vám nemůžu ukázat co sem dneska proved s motorem z rapida protože by ste mě zjebali..každopádně motor je nasračku rozebranej a študuju kde nastala chyba..a to sem se tady ještě včera chlubil jak to jezdí
bude fabie

ani vám nemůžu ukázat co sem dneska proved s motorem z rapida protože by ste mě zjebali..každopádně motor je nasračku rozebranej a študuju kde nastala chyba..a to sem se tady ještě včera chlubil jak to jezdí
bude fabie

-> doly120-ten třetí:o): jo ja vim...
no zacal sem predkem zitra asi zhodim napravu, nevim kolik bude casu a zacnu postupne brousit...
no zacal sem predkem zitra asi zhodim napravu, nevim kolik bude casu a zacnu postupne brousit...
-> Czkedar: Tak rapid mi taky chytil na drc
Co si na ni začal rozebírat?

Co si na ni začal rozebírat?

Trochu ofrezoval kanal v hlave a zalestil ....
-> doly120-ten třetí:o): chytla na drc, byl to trochu nezvyk, ale slo to

-> Czkedar:
Konečně:) jak jela?
Příští tejden oživuju rapida.. už asi o víkendu

Příští tejden oživuju rapida.. už asi o víkendu

-> Klubko_: : ha už máš vybráno jo,tak já asi počkam až ti dorazeji a budeš je mít obutý :-) posles mi pak fotku jak to vypada prosim: _:-)
tak sem dnes probral skodocvu ze zimniho spanku a chvili na to zacal rozebirat

-> Tomo-DK som späť !!!: stímhle mám 4 ale dlouho nebude půjde do věčných lovišt
-> doly120-ten třetí:o): 

-> Tomo-DK som späť !!!: No co? nejsem na tom z bratrem o nic lepé

-> doly120-ten třetí:o): ale tolko aut ? 

-> Tomo-DK som späť !!!: Řek bych že tohle je na díly

-> Plisek: kolko vlastne mas tych aut ?
stale akesik ine ...

-> Nwkt: No co co - ma konkurenci 

-> Syny: Počkej až si to přečte mladá 

-> Nwkt: Koukal sem kam couvam, pak sem si vsim nesvitici brzdovky a pak slecny 
Ale byla prijemna - se mi asi 10x omlouvala ze nemaj teplomer s vlhkomerem co chci pro pafouka...

Ale byla prijemna - se mi asi 10x omlouvala ze nemaj teplomer s vlhkomerem co chci pro pafouka...
-> Syny: Ajo tak na slečnu čuměl 

-> Nwkt: Bych prejel tu hezkou slecnu za ni za pultem 

-> Syny: Ještě že si do tý výlohy nenacouval, když si to zkoumal 

Ja dneska opravil nesvitici brzdovku na leve strane - myslim, ze nesvitila uz pekne dlouho vzhledem ke stavu kontaktu po ohledani problemu... Sem se toho vsim kdyz sem couval k vyloze