-> gabo000000: noproto ;)
jinak já dneska vytahal z auta asi 2O metrů nepotřebných kabelu :D nechápu jak sem to tam moh všechno nastrkat :D
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 106701 až 106750) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> zidlik: 08.03.09 18:10:00este si malo hlav rozrezal na pulku

-> suri: to nie su fotky
-> Maxx: horsie uz nemôze byt

-> Maxx: horsie uz nemôze byt

-> zidlik: jen fabie, nemá nic moc tvar kanálu, sic tam netrčí vodítko, ale je zahnutej (myslim sani), na hlave s nejmensima kanalama, je jde alespon trochu uměle narovnat....alespon proto se pouzivaj hlavy nizsich modelu s 5k, protoze kde nic neni, nema ani dabel co brat :))
-> m8rinek: no já bych neřek stejně to pak zvětšíš na max stejnej rozměr jako dou zvětšit kanály ve fábkový hlavě..
-> zidlik: prave proto je lepší na upravu použít hlavu s co nejmenšíma kanalama, protože mas vic prostoru pro vlastni iniciativu
-> Maxx: jinak já stim budu mít víc práce než ty stou svoji hlavou ty už máš hlavu z fábky nebo co to tam máš a to už má daleko větší kanály v základu
-> Maxx: máš to taky konický
..ale já budu ještě pokračovat až budu mít aspon jeden kanál celej tak pak řeknete jestli dobrý nebo špatný je to spíš taková soutěž mezi mnou a sousedem kdo to bude mít lepší

-> suri: ano ale ja mu slibil ze je vyfotim primo aby videl az k voditkum....

-> gabo000000: konický to je ale celej kanál se ještě zvětší v zadní části ale tam už se bojim abych se neprobrousil někam kam nemám..ale je to víceméně zkušební hlava-> Maxx: vim že to mám nakraji víc ale je to dělaný na kraji podle těsnění protože i svody by tak měli bejt dělaný tak aby to na sobě celý sedělo..zadní část se ještě kolem vodítka vybrousí
-> gabo000000: a taky se dockas ted budu sundavat potrubí sehnal jsem svody 4 in 1 tak ti to nafotim ju?

-> gabo000000: skoda-virt.cz/cz/.../2773
-maxx-1-4-skoda-136-gl?off
set=20
-> Maxx: ty sa ani neozyvaj lebo dodnes slubujes fotky svojich....ktovie ako to mas

-> zidlik: no tato uprava je takova o nicem jak rika gabo00000 je to jen konicke zvetsení a to neni ono treba ja jsem to nejdriv vyfrezoval na hrubo a pak to brousil a pak lestil ale pomahal jsem si kovovou kuličkou abych mel stejne rozmery v "celem kanalu" ty to mas zvetsene jen na okraji a uprostred jen minimalne....
ale na to prijdes

-> zidlik: je to moc konicke..tak kde treba uberat neuberate a tam kde netreba uberate....ked si videl vyfuvy kanal v reze tak by si mal vediet kde to treba ubrat
btw takmto kanalommôzes konkurovat gemovej hlave..vyfukovym..on ich totiz viac menej len lesti...ale sakyho vyfukovym kanalom urcite tymto konkurovat nemôzes

-> gabo000000: nálitek je vodstraněnej ale ne uplně, to ještě příde dodělat
-> zidlik: inac odstraneny nalitok na voditku?
-> bflm: idem na to

-> zidlik: toto je konicky zvecseny kanal bracho
nie upraveny

-> gabo000000: Si budeš moci založit firmu GabooooTuning
nahrubo opracovanej kanál...asi budu krást sakymu a geminimu zákazníky

odzimoval sem B5tku a rovnou mi našla práci, byl sem ji projet a je KO těsnění pod hlavoum kruciš.
-> MATTESS: -> Gryzly: Výrobní výkres by se mi hodil.

-> Gryzly: kdysi jsem měl výkres půjčený a překresloval jsem ho do CADu (to už je asi 7 let)
-> MATTESS: jo přesně, mám někde i výkres, tady z virtu.
No tak já včera dával lukasy z feldy do fofrmana..Hned to je lepší:-)..
-> Gryzly: toje přesně on

já jsem včera přivezl bika...bez TP abych dal dohromady tu moji :-)
akorát byl při akci úraz...
akorát byl při akci úraz...

.-> Pro všecky Todle je Abarth. Dostal jsem ho od Sepa ani se u mě neohřál (doslova) a šel k Dale Estelovy.
Ten držák jsem tam dovařoval já.
Ten držák jsem tam dovařoval já.
Včera jsem rodičům vytmelil odřené disky od obrubníků a stříknul do metly
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jak vesničko ma středisková
na břehu jezera statny strom starý to dub
a dal to neumim:D

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: prej pacient no

-> Pilot 105: přesně tak, celejch 25km z práce sem jel s otevřeným oknem(pršelo) a kochal se, pacient no

-> Pilot 105: Náhodou mě se zvouček abarthu líbil:-) Pakliže myslíme pod pojmem abarth dvě trubyk, tři komory:-D
Apple STS Chvojkovice-Brod 07.03.09 20:30:19 napsal: namontil sem burgesa, udělal k němu svody a nevěřil bych jak jde motor lehčejc a má lepší krouták,na to že je lpg pozitivum,a ten zvouček,soudruzi věděli jak na to.
Jj, zvouček krásný
jak nálet na Drážďany.
Jj, zvouček krásný

-> gabo000000: jasný

-> kaprof von Bahnhof:): musim aj ja zacat pouzivat lebo velmi nepriemne boli posledne 4-5 dni

-> gabo000000: jasny že by nezabranili ale vod ty doby sem bez nich ještě nedal

-> Matthes, záškodník z TechWebu: uz viem....
-> kaprof von Bahnhof:): tu neviem ci by nieco brejle zachranili...ale stejne je to suepr poaucenie
-> kaprof von Bahnhof:): tu neviem ci by nieco brejle zachranili...ale stejne je to suepr poaucenie
-> gabo000000: jo tak
no hele nepodcenuj to ja si je už rači beru od doby kdy se mi rozpulil brusnej kotouč a jedna pulka byla v travě a druha zapichla v plance plotu

-> gabo000000: Ja si je radsi vzdycky beru, nestoji to za to...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: necitim sa frajer..spis sem roztrzitej a uponahlanej na to abychom si dal brejle

-> gabo000000: Patris k frajerum co nepouzivaj brejle? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
neje kvapky som dostal na rozsirenie zrenicky..vraj sa to tak lepsie hoji..som si nadelal flexou do oka
-> kaprof von Bahnhof:): ne jenom flexa
-> bflm: to je na tom spatny ze nic
-> Mr.Lumpy: to by se malo takhle prejavovat?:D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé:
neje kvapky som dostal na rozsirenie zrenicky..vraj sa to tak lepsie hoji..som si nadelal flexou do oka
-> minno: dobre co?

-> kaprof von Bahnhof:): ne jenom flexa

-> bflm: to je na tom spatny ze nic

-> Mr.Lumpy: to by se malo takhle prejavovat?:D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé:

-> minno: dobre co?

-> gabo000000 07.03.09 20:09:58: omg ja umriem

-> gabo000000: tos dostal po palici ?? nebo to samo,, pokud samo tak upaluj k dr.voštěpoj !