-> zidlik: jen fabie, nemá nic moc tvar kanálu, sic tam netrčí vodítko, ale je zahnutej (myslim sani), na hlave s nejmensima kanalama, je jde alespon trochu uměle narovnat....alespon proto se pouzivaj hlavy nizsich modelu s 5k, protoze kde nic neni, nema ani dabel co brat :))
-> Maxx: máš to taky konický ..ale já budu ještě pokračovat až budu mít aspon jeden kanál celej tak pak řeknete jestli dobrý nebo špatný je to spíš taková soutěž mezi mnou a sousedem kdo to bude mít lepší
-> gabo000000: konický to je ale celej kanál se ještě zvětší v zadní části ale tam už se bojim abych se neprobrousil někam kam nemám..ale je to víceméně zkušební hlava-> Maxx: vim že to mám nakraji víc ale je to dělaný na kraji podle těsnění protože i svody by tak měli bejt dělaný tak aby to na sobě celý sedělo..zadní část se ještě kolem vodítka vybrousí
-> zidlik: no tato uprava je takova o nicem jak rika gabo00000 je to jen konicke zvetsení a to neni ono treba ja jsem to nejdriv vyfrezoval na hrubo a pak to brousil a pak lestil ale pomahal jsem si kovovou kuličkou abych mel stejne rozmery v "celem kanalu" ty to mas zvetsene jen na okraji a uprostred jen minimalne.... ale na to prijdes
-> zidlik: je to moc konicke..tak kde treba uberat neuberate a tam kde netreba uberate....ked si videl vyfuvy kanal v reze tak by si mal vediet kde to treba ubrat btw takmto kanalommôzes konkurovat gemovej hlave..vyfukovym..on ich totiz viac menej len lesti...ale sakyho vyfukovym kanalom urcite tymto konkurovat nemôzes
Apple STS Chvojkovice-Brod 07.03.09 20:30:19 napsal: namontil sem burgesa, udělal k němu svody a nevěřil bych jak jde motor lehčejc a má lepší krouták,na to že je lpg pozitivum,a ten zvouček,soudruzi věděli jak na to.
-> gabo000000: jo tak no hele nepodcenuj to ja si je už rači beru od doby kdy se mi rozpulil brusnej kotouč a jedna pulka byla v travě a druha zapichla v plance plotu