-> ZbyŠek: dík vubec nesmrdí ale na údržbu to není sranda musíš mít dvě speciální žárovky v terárku jednu tepelnou druhou UVB jinak sežere to všechen hmyz co tomu hodíš ale musíš to vobalovat v D3 vitamínech a ve vápníku vodu to z misky moc pít nechce tak mu musíš hodně rosit terárko já tam u něj mám kapradí to von vokusuje..jinak mu vodu ještě kapu přímo do pusy..dneska dostal 4 cvrčky vobalený ve vitamínech ale kdybych mu těch cvrčků hodil 20 tak je taky zblajzne-> Tomo: no on ještě není dospělej tak se tolik nezbarvuje dospělý už sou daleko pestřejší a uměj se líp zbarvovat.....ale jinak poslušný zvíře hodíš mu jídlo sní ho.. vypneš mu světlo ihned jde na svoje spací místo a hned usne
-> Majkl: parááda, celou dobu koukám na kábro a řikám si je to stejná barva nebo neni?? teď sem sice zjistil že neni stejná jako mám já na autě....za to mám 4631 safírová modř, ale to jen tak že mě to zaujalo každopádně ať se zadaří
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: cca ano :) snazil jsem se to trefit ale nevim no.. kazdopadne Kralovská modř 4633 pouzivana co ja vim jen v roce 1990 na export
a toto som robil vcera. vymenil som sinchron 1 a 2. vymedzil jednu volu na hnacom hriadeli. dovod hucania. normalne pod 5kovim koleckom to lozisko malo taku volu ze som ho hybal do stran
Práve som zobudil DuriQ-a. Volám mu takto o 7:08 a on proste spí... V Prešporku, o siedmej ráno, a spí... Tie diely, pre ktoré si idem, budú asi s prirážkou...