skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124212 příspěvků (zobrazeno 105651 až 105700) od 06.12.2007 do 21.05.2025, založil/a iDawe
-> Matthes, záškodník z TechWebu: drát mám 0,8mm a myslím že jsem to měl na pětce v rozsahu od 1-10.na tu 4-5mm sílu materiálu bych mohl asi ještě i víc ale vařilo se dobře.A hlavně sem taky musel u prvního kusu dávat bacha abych neprovařil most skrz když jsem to tam dával přes díru.ten druhej kus už pak pohoda.Nepamatuju si kolik tam bylo proudu na displeji ale myslím okolo 100A.nechci kecat.
-> Vojťas:
absolutne netusim kde se tam vzalo,a me nechybi... 

-> Zeke-ten šestý: petikilo? stastny clovek 

Vyměnil jsem patici v levem prednim blinkru,patici hlavniho svetlometu,dolil olej,vymenil interierove svetylko,upevnil autoradio,vycistil a zprovoznil zadni mlhovku a nakonec sem pri uklidu prihradky nasel petikilo
asi odmena za peci o rapidka

-> Mantrabeach: Jakym dratem tohle varis a jaky proud? :)
-> Nwkt: ba ne kamaráde,máme na to jinej fígl.cesta z madraček až před garáž a pomalu šoupat až ven,potom na madračkách otočit,hodit jakoby na kola a otočit na druhou stranu.No a potom jen znova zatlačit do garáže.
-> gabo000000: dík.no snažím se.myslel jsem si že je lepší svářet v celku ale když jsem viděl jak sváří kamarád kterej to umí tak sem to taky před nedávnem zkusil a docela to šlo.je to úplná paráda s tím svářet.
-> gabo000000: dík.no snažím se.myslel jsem si že je lepší svářet v celku ale když jsem viděl jak sváří kamarád kterej to umí tak sem to taky před nedávnem zkusil a docela to šlo.je to úplná paráda s tím svářet.
-> MOLSO: ty si ale sikulka :)

Dneska som poumyval povysaval sluzobnu feldu, dofukal jej gumy a dobil baterku. A nakoniec som zistil, že tam je olej o 3000km dlhsie a uz mal byt davno vymeneny
a potom som makal na aute, namontil štartér, zapojil, vyskúšal a teraz riešim elektrikuu

a potom som makal na aute, namontil štartér, zapojil, vyskúšal a teraz riešim elektrikuu

-> Mantrabeach: pekne zvaras na to ze si len nedavno zacal

Ultim 27.03.09 21:59:04 napsal: → aceboss: rekni to na rovinu,flakas se …
Njn šak víš jak to s nou je
ale ted už je plotek pěkně venku a zase mám dílnu volnou
takže zase můžu něco udělat....
tunerlada 27.03.09 22:36:21 napsal: Ultim 27.03.09 21:59:04 napsal: → aceboss: rekni to na rovinu,flakas se …
teď se to provalilo 
Ty račí pomlč a už se autoškolu
pač kdy došel větší vítr tak Ti odnese Rapida i s přístřeškem.

ale ted už je plotek pěkně venku a zase mám dílnu volnou

tunerlada 27.03.09 22:36:21 napsal: Ultim 27.03.09 21:59:04 napsal: → aceboss: rekni to na rovinu,flakas se …

a následné nasazení na auto... svítí sluníčko, tak na co letňáky.
-> Mantrabeach: To jste otočili v takhle úzký garáži jo 

Tak já dnes opravil držák stabilizátoru protože už mi prodali všechny origo mosty a druhovýrobní se mi nelíbil.A taky už ty sváry snad stojej alespoň trochu za to.je to radost s tím cočkem dělat
.jo a taky sem otočil kastli na druhej bok aby se mohlo dodělat všechno.Díky TArgovi a tchánovi. 

No tak dnes sme s otcom stiahli cca 100l vinka..
takze kto pride na poharik? 

tak ja som dnes prevetral skodulu :) a prezrel som cvo vsetko mam na \"kilo\"
vysledok...celkom slusne podla mna ...:)
zasterky sice nie na kilo ale su nove mozno do sveta ... , zvyhaky,radio :D,puklice 5ks,tesnenie pod hlavu,spatak-chromovy-zaf arbeny ciernou farbou neviem preco ? :( , stierace komplet nove zabalene este,nejake rameno,smerovka -nova,stitok,akasik hadicka :D , pumpicky, brzdove oblozenie do bubnu,a nova nadobka na ostrekovanie skla :) :D:D:D

vysledok...celkom slusne podla mna ...:)
zasterky sice nie na kilo ale su nove mozno do sveta ... , zvyhaky,radio :D,puklice 5ks,tesnenie pod hlavu,spatak-chromovy-zaf arbeny ciernou farbou neviem preco ? :( , stierace komplet nove zabalene este,nejake rameno,smerovka -nova,stitok,akasik hadicka :D , pumpicky, brzdove oblozenie do bubnu,a nova nadobka na ostrekovanie skla :) :D:D:D
-> Gryzly: hezky

Jsem se včera trochu neudržel a zase jsem si znečistil auto.
-> Kaprof-echt Gottwald: Lakováno komaxitem nebo alkytonem?

Ultim 27.03.09 21:59:04 napsal: → aceboss: rekni to na rovinu,flakas se …
teď se to provalilo 

-> aceboss: rekni to na rovinu,flakas se ...
skoro sem ji dodelal par detailu a zejtra jde na auto
sry za kvalitu fota:(

Chlěl jsem dneska dělat brzdy,ale na konec budu dělat na něčem pro domov tedy spíše pro dvůr
Tak jsem jen uklidil podlahu
opřel o zed a mákám na plotku

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj,to by bylo fajn akorát máme úzký francouzký okno,ikdyž mám jen užovky

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> Kaprof-echt Gottwald: tlmiče v boruvkové omáčce a doplnky s brusinkama
myschaak: tak makej at taky už bydlíš sám když bude lucka na noční tak můžeš v obyváku strojit gls

myschaak: tak makej at taky už bydlíš sám když bude lucka na noční tak můžeš v obyváku strojit gls

Matthes, záškodník z TechWebu 27.03.09 20:04:27 napsal:
→ myschaak – diverzant s koženou brašnou: To by bylo
dobre ne?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Podle toho co by dostal.
→ myschaak – diverzant s koženou brašnou: To by bylo
dobre ne?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Podle toho co by dostal.

MOLSO 27.03.09 16:14:03 napsal:
→ Tomo: tak to ju maš rozladenu … ked je vlhko a studeno
motory idu ako besné
moja ide naopak

→ Tomo: tak to ju maš rozladenu … ked je vlhko a studeno
motory idu ako besné

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co to vařiš

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: To by bylo dobre ne? 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no ty krávo
to by mi doma daly

Dal sem kliku do bloku a pripojil k ni ojnice. Pak dal este hlavu... 

tak po dlouhem schaneni novych blikru sem se pustil do repase tech satarych
-> Max: tak já sem pánem svýho bytu takže pohoda, jen musím jít na chvilku ven, sem jaksi sfetován, ale mám hotovo

a mame novy letni papucky
Kumho 176/65/13
ale stejne by to na tyhle 6" chtelo sirsi a nizsi

ale stejne by to na tyhle 6" chtelo sirsi a nizsi
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak to seš dobrej....mě už doma takovýhle věci tolerovaný nejsou....nejde ani tak o mladou spíš jako o psa. víc barvy by bylo na něm ;o)
-> Tomo: tak to ju maš rozladenu .... ked je vlhko a studeno motory idu ako besné 

ráno sem se byl juknout v zaměstnání,zdali budu mít co dělat, nikoliv, tak sem jel domu, koupil si alkyton, a v kuchyni ,páč venku chčije ,natírám tlumiče a brzdiče na báwo

-> suri: ja sa nechcem hadat
len mne sa zda ze ked idem so skodulou v skaredom pocasi a nastartujem ju tak je taka leniva aj ked sa zohreje ... a ked dam cestou co chodim len 110km/hod. . a ked nastartujem v peknom slnecnom teplom dni,tak motor ide ako besny utrhnuty z retaze a toucestou dam v pohode 120Km/hod , dalo by aj viac len uz ta cesta ta dobra cesta na tych 120Km/hod konci a treba znizit ... 

-> Gryzly: nejses prvni, kdo mi tohle uz rekl 

Dnes se mi podařilo koupit tuhle hadici za neskutečných 150 Kč ....trochu předražené ne?...www.auto-pilot.cz/1314088
/.../Catalog.aspx?product=
19...
-> Klubko_: Do tejdne tam budeš mít aj tachometr, pedály a volant, co? 

upravil sem sklon nadvarenejch drzaku sikmejch. Protoze se tim nadvarenim zmenil uhel a na vnitrni strane se moc mackaly silentbloky v sikmejch
potunil sem tahlo prevodovky. Bohuzel mi to trochu uteklo, takze zatim skoro nejde radit zpatecku
-> Vojťas:
ale ja se nechcu léčit