skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105751 až 105800) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> Dave - ten pátý: no...střikal jsem je barvou vlastní výroby
...pane ty puvodni co jsem lakoval byvaly majitel tak vyborně opravil že prostě musely jít jiný (z druhe strany byly laty plechu jedna dokonce 10 x 15 cm..nabodovana asi pěti bodama a zvnku byla tuna kitu...ja sem u toho brečel..ale smichy...v lete se planuje komplet celolak do černé perleti..

dnes sem hlavne zkoumal, proc mi nejede starter. Vymontoval sem ho a zkusil ho na nabijecku. Zdalo se, ze vrci. Pak sem zkousel, esi tece ze spinaciho dratu stava. Tekla. Tak sem ho tam dal zpatky a vali to. Asi byl je zoxidovanej ten spinaci faston
no a pak sem se vrtal v cocku (cistil) az sem rozvrtal pistolu
ulomil sem tam spinaci plisek posusvu dratu viz obrazek. Misto plisku je bila cara

no a pak sem se vrtal v cocku (cistil) az sem rozvrtal pistolu

-> Dave - ten pátý:

-> MOLSO: tam sa môze vela veci diat
-> Tuneman2: Hmmmm, vypadá to zajímavě...
Ty dveře u spolujezdce jsi stříkal, ne? Nevim jestli ti to už někdo řekl, ale nějak si netrefil odstín...
-> TOMIK--007: A copak pán provedl?

-> TOMIK--007: A copak pán provedl?

-> gabo000000: on sa moze tocit zle ?

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ale kadety a ostatni keply bych kosil jak kombajn ječmen

-> Kaprof-echt Gottwald: může bejt
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ja bych ještě měl slitovani s autama ruske provience ty mam taky rad:o)
-> Kaprof-echt Gottwald: to asi my všichni tady na fóru

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: koukam že mame stejny uvažovani

-> vaclav785: ne to ne...nebudu,ikdyž by mě to třeba bavilo...škodovky by procházeli všechny,cizí auta každý druhý Cčkový a všechny Bčkový závady
jen se snažim dělat jim kšefty aby byly vstřícnější

-> MOLSO: ja som si tiez myslel ze starter toci dobre ked som prvy krat robil GO a netocil:Dskus to aj s elektromagnetom zapojit;)
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jo ty budeš na STK? to bych někdy zajel
ale ne často tak jednou za dva roky možná víckrát podle aktuálního počtu aut

-> Kaprof-echt Gottwald: no nevim,abych se toho dožil

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jasny
na to zatim ja nemam takže musim pres spojku až se staneš tak dej vědět

-> Kaprof-echt Gottwald: já se snažim se na stk stát tím "známým automechanikem".....
uvidíme

-> gabo000000: ze sa to toci a ze som to nezlozil zle
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: to bude v sobotu

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: to bude v sobotu

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jasny
ja to davam pres znamyho automechanika 

-> MOLSO: na začátku toho videa jsem myslel že budeš startovat ten motor co je tam na zemi

a zjistil jsem že to mam moc vysoky ještě..takže dopředu misto gum 195/5O pujde profil 45

-> Kaprof-echt Gottwald: jj,já osobně si myslim že vždycky to nějak půjde...stačí mít to v určitým stavu,třeba i nějaká ta známost,všimný a co....
-> MOLSO: to je na co dobre?
Ja sem dnes na zkoušku nasadil letní plecháče na barumkách OR 34...ale stačí mi to....neeeeee kecam...sou to RHčka z porsche:-)...kola dělaj auto...slintal sem u toho
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: kde
jako u nas ve velimi sou taky mirny no
laka me to nač mit dvě emka
když mužu mit užovku na mko podvozku atd

-> Kaprof-echt Gottwald: hele ptal jsem se na jedný stk zda projdu když mám auto úzká kastle 81 rok,na 130 nápavách a bylo mi řečeno že pokud to bude svítit,brzdit.....tak neviděj problém)
Já se musel představit řidičákem,občankou,techni
čákem a hlavně průkazkou ZTP/P klukum od POMÁHAT a CHRÁNIT

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: twado ja bych ze svy šedy rad udal oužu vzadu už to mam ale že by se mi chtělo každy dva roky prendavat blatniky

-> Kaprof-echt Gottwald: to auto je dělaný podle časopisu UROB SI SÁM

-> havlik: jo ta 77 prdelka má taky svoje kouzlo,asi to už takhle zůstane,lr vana byla jen na zkoušku,bylo to zajímavý ale co si budem povídat řidičák mám jen jeden....

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jj dik nepotešil si mě

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ale vypadá to takhle líp 

křídlo čeká na půdě,je ještě děštivo,tohle je úprava na obodbí dešťů
kastle 84,papíry 81,nápravy 89,motor cca 92/93...auto složeno cca z 10ti aut

lepší foto snad zítra,jsem to dělal po práci-za tmy)))

kastle 84,papíry 81,nápravy 89,motor cca 92/93...auto složeno cca z 10ti aut

lepší foto snad zítra,jsem to dělal po práci-za tmy)))
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Dej lepší fotky těch Ronalů
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: pekny:) hele jak to maš s papirama ty to maš puvodně mko snad žj ale z čeho maš papiry ja uvažoval že bych jedno mnko predal na oužu:)
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: kam jí upadlo to křídlo

po půl roce v akci,musel jsem startovat teda na prdíky,nějak vyprchal benzín ale na druhou baterku chytla,za odměnu dostala posléze hned ronaly)

Po pul roce sem zas zapojil zasuvku na vlek :)
som skusal tunit:D ako nebude tot ak dobre ale jeden testovaci ventil..no..aspon viem ze sa to sda nejak sustruzit

-> Klubko_: No kdyz je motor v zaberu no 

Co jsem dnes udělal? Teď jsem se pěkně zasmál: skoda-virt.cz/cz/.../1057
07-s-sipkovou-nebo-se-zeli
m Ona je totiž s Pavlem P.. vždycky sranda.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: muze to zmenit vuk randalo co auto vytvari, ale motoru asi ne
ale chapu, jaks to myslel 

Volove :) Ta origo totiz neni pevne uchycena, tak me napada, jesi to nak nerezonovalo... tuhle mam pevne 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: pri kolika promile si ji montoval

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

Mladezi, je mozny ze se s tou novou nadobkou zmenil zvuk motoru?

-> Pavel P..: Tak nebud takovej nabrucenej dneska 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak klekne no, tak to vyhodim a koupim si feldu