skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 105701 až 105750) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
a este nieco zo vcera. ou len naliat olej a nove gufera a sup do auta

-> peter13789: tusim si sa nakazil uz od molsa..tiez vsetko co sa bude dat v zltom a cervenom alkytone?

-> Tomo: neviem ako to je neviem čím to je ale je to tak , chceš mi povedať že keď je dusno pred búrkou ide motor lepšie ako po nej??? blbosť ..
viem ako sme pred dvoma rokmi išli s kamošom ( ja babeta 210 on skúter Keway ) na dosť ďaleké prevezenie za prales . išli sme okolo 14 00 a bola pred búrkou suchý vzduch teplo a dusno , prišli sme do pol kopca a motorky nič absolutne mrtve , bohove zahriate a začali brhlať . ok vypli sme motory išli domov .... asi 3 hodiny bola búrka a potom krásne vlhký vzduch a išli sme znova a vyšli až tam kde sme ani pôvodne nechceli , motory zohriate akurát a bez menšieho poklesu akcelerácie . podľa mňa na takejto slabej 50 tke to cítiť dosť dobre ..
viem ako sme pred dvoma rokmi išli s kamošom ( ja babeta 210 on skúter Keway ) na dosť ďaleké prevezenie za prales . išli sme okolo 14 00 a bola pred búrkou suchý vzduch teplo a dusno , prišli sme do pol kopca a motorky nič absolutne mrtve , bohove zahriate a začali brhlať . ok vypli sme motory išli domov .... asi 3 hodiny bola búrka a potom krásne vlhký vzduch a išli sme znova a vyšli až tam kde sme ani pôvodne nechceli , motory zohriate akurát a bez menšieho poklesu akcelerácie . podľa mňa na takejto slabej 50 tke to cítiť dosť dobre ..
suri 26.03.09 19:53:40 napsal:
→ Tomo: studenší a vlhšídobre, ale nacvo je taky dobry ??? ja by som skor povedal ze ked je teplejsi lepsie ide celkovo motor ... ako ked je hnusne pocasie ...
→ Tomo: studenší a vlhšídobre, ale nacvo je taky dobry ??? ja by som skor povedal ze ked je teplejsi lepsie ide celkovo motor ... ako ked je hnusne pocasie ...
-> VeTëV: s peniazmi má každý problém .(
-> VeTëV: jaká je čistá....
natři jí tlumexem aby splynula se spodkem

-> suri: diky - snad se povede - naplanovane cinosti se zatim docela darej, jen to stoji nejak moc penez 

-> minno: prečo si si nezrepasoval tú svoju? -> VeTëV: stejne paráda , gratulujem nech autíčko čoskoro jazdí 

-> minno: rikam je to repasovka - jj to ej jedna z veci co proste nova nebude
-> VeTëV:
a ešte jeden by nemali?

-> suri: nove to neni - je to repas - novej jsem proste vzdal
-> VeTëV: jejda , krása čo stál tento 5 kvaltík? predpokladám nový ... radšej SZ díky :)
-> Tomo: studenší a vlhší
stika87 26.03.09 16:54:23 napsal:
tak sjem dneska na zkousku podle rad zkuseneho motristy privedl studenejsi
vzduch do karbecu
na co studenejsi ??? skor potrebujes tepli nech to lepsie ide nie ??? ja som bol dodnes v tom cim teplejsi,tym lepsie pre karbec :)
tak sjem dneska na zkousku podle rad zkuseneho motristy privedl studenejsi
vzduch do karbecu

-> maca: Ja se ptal na na veci okoro superba (ale je to u vsech aut VW...) a nikdo nic. Pred nedavnem sem tam poslal kamarada co resil problem s chrochtou a taky bez odezvy... 

Matthes, záškodník z TechWebu 26.03.09 17:37:05 napsal:
→ maca: Na skodahome skoro nechodim, to je forum na houno.
Nevim jesi tam sou lidi neznaly nebo neochotny, ale kdyz clovek potrebuje radu
tak je ticho po pesine. Maximalne se bavi mezi sebou jaky kola dat na auto, ale
jak je potreba neco technickyho…
No a na TW je toho moc ke cteni, nestiham vsechno cist, ale na uzovku sem se
dival, pekna
Konecne poradny sedan a ne coupe 
njn skodahome je špatné forum na starší škůdky,ale dal jsem ji i tam na oživení
→ maca: Na skodahome skoro nechodim, to je forum na houno.
Nevim jesi tam sou lidi neznaly nebo neochotny, ale kdyz clovek potrebuje radu
tak je ticho po pesine. Maximalne se bavi mezi sebou jaky kola dat na auto, ale
jak je potreba neco technickyho…
No a na TW je toho moc ke cteni, nestiham vsechno cist, ale na uzovku sem se
dival, pekna

njn skodahome je špatné forum na starší škůdky,ale dal jsem ji i tam na oživení

z pieskovne som dovliekol ramená z BMW E30 na kabrio
-> maca: Na skodahome skoro nechodim, to je forum na houno. Nevim jesi tam sou lidi neznaly nebo neochotny, ale kdyz clovek potrebuje radu tak je ticho po pesine. Maximalne se bavi mezi sebou jaky kola dat na auto, ale jak je potreba neco technickyho...
No a na TW je toho moc ke cteni, nestiham vsechno cist, ale na uzovku sem se dival, pekna
Konecne poradny sedan a ne coupe 
No a na TW je toho moc ke cteni, nestiham vsechno cist, ale na uzovku sem se dival, pekna

-> maca: je to supr prave mame vyhlidlou tu novejsi tu prostredni verzi :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: asi mě to tak přišlo,na TW nereaguješ a ani na skodahome....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já vim a proto žádný neberu
-> havlik: Drogy sou spatny 

-> maca: Tak to ti prislo spatne nebo si me s nekym pletes, ja bych nikoho neodsuzoval ze prodal rapida 

-> maca: aha tak nevim proč já furt myslel že máš vínovýho superba:D

havlik 26.03.09 17:26:12 napsal:
→ maca: neměl si superba?ne supa jsem neměl,ale uvažoval jsem o něm........nakonec zvítězil kombík
→ maca: neměl si superba?ne supa jsem neměl,ale uvažoval jsem o něm........nakonec zvítězil kombík

Matthes, záškodník z TechWebu 26.03.09 17:26:09 napsal:
→ maca: Ja se s tebou nekdy nebavil?
mě to tak přišlo,když jsem prodal rapida....tak jsi moc na mě nereagoval
→ maca: Ja se s tebou nekdy nebavil?

-> maca: neměl si superba?
-> maca: Ja se s tebou nekdy nebavil? 

stika87 26.03.09 17:23:41 napsal:
→ maca: taky mame v planu koupit :) teda ansi vypada to
takhle velice dobre ;-)jj jsem spokojen,kufr jak kráva.....tam se kočárek do budoucna vejde
→ maca: taky mame v planu koupit :) teda ansi vypada to
takhle velice dobre ;-)jj jsem spokojen,kufr jak kráva.....tam se kočárek do budoucna vejde

-> maca: taky mame v planu koupit :) teda ansi vypada to takhle velice dobre ;-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: čoveče ty se semnou již bavíš???
njn okta je jiné svezení
njn okta je jiné svezení

-> maca: Mels ji koupit davno a ne jezdit fobii bez motoru 
Jinak ja sem myl kliku a nejaky dily v benzinu, to byla jizda, nejak se mi toci hlava

Jinak ja sem myl kliku a nejaky dily v benzinu, to byla jizda, nejak se mi toci hlava

-> zidlik: je to o 15cm delsi nez vyvod na favo filtr( origo ) a prumer je stejnej ;-) je to zatim provyzorni nez to vychytam z nakejch nerez trubek nebo tak ;-)
-> stika87: no nevim jestli to není moc dlouhý a úzký

tak ja som dnes dal plechy do zakladnej a pohral sa z alternatorom

tak sjem dneska na zkousku podle rad zkuseneho motristy privedl studenejsi vzduch do karbecu 

tak já dneska ukostřil blinkr a větrák chaldiče, vyměnil 2 prasklý žárovky a vyměnil házející kolo...
Jo, a tři kolový šrouby jsem předělával ze 17 na velikost hlavy 16
Jo, a tři kolový šrouby jsem předělával ze 17 na velikost hlavy 16

-> Tuneman2: no snad dočkám rapid furt nepojízdnej a za 4 dny mě končí technická....potřebuju diagnostickou zásuvku s kabelama

-> vaclav785: to lizatko je z ABS..beru s nim snad o všecko co jde..ale co bych neudělal pro parádu:-)...pravda je taková že naopak budu davat lizatko z obyčejne verze CL ktere je nižší aby to bylo výš:-(
-> Tuneman2: pak chytíš kámen na zemi a máš to na výměnu nárazníku
-> zidlik: dockas se...ja jdu jeste niz

-> Tuneman2: takhle jednou položim rápka na zem abych nemusel vodhazovat sníh ručně
ale to by nejdřiv musel jezdit

-> Dave - ten pátý: no...střikal jsem je barvou vlastní výroby
...pane ty puvodni co jsem lakoval byvaly majitel tak vyborně opravil že prostě musely jít jiný (z druhe strany byly laty plechu jedna dokonce 10 x 15 cm..nabodovana asi pěti bodama a zvnku byla tuna kitu...ja sem u toho brečel..ale smichy...v lete se planuje komplet celolak do černé perleti..