skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 105551 až 105600) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
a objevil jsem sériově přidávanej budík-zájímavej,ještě jsem ho nikdy neviděl
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: no to byla taky šou, ty jsi hroznej škodič lakýrníků

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou:
ti dam oprit
ti prinesu židli rači

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ok,tak nic...ale pojedu s tebou,chci se o to aspoň opřít až to poleješ,jako tenkrát u toho fáva

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: to bych z tebe udělal 4 ještě zakrslejší

hodnej

-> filcek: 

-> Kaprof-echt Gottwald: jj,dej vědět,vezmu wdčko a přijedu ti udělat přípravu pod lak

myschaak - diverzant s koženou brašnou< to neni treba sem rad ze se kola dostali k tobe na pekny auto

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: už sme dohodlý

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tady máš potencionálního adepta na lak-> Kaprof-echt Gottwald: 

-> David29:
jako s tou 130cou jo?? a co na to kamarádi?
v šoku!

-> Kaprof-echt Gottwald:
ty o sobě říkáš vocas,o tobě nepadla ani zmínka.....ba jo....JOKE

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: zejtra snad jo, ale jedu do expepanova erka dávat motor, tak to snad stihnu
-> Nwkt: ee,široký 130cový...ty loukotě co tam byly předtim,byly ještě na podložkách (předek na každý straně 2,5cm a zadek 3,5cm)))
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ti dam vocasa
jinak.. 

-> filcek: jj,dík...největší zásluhu na tom máš stejně ty!všude tě budu chválit
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: njn,to víš časově náročnej den...vlastně spíš rok....zejtra doufám dorazíš na benzínku,minulej tejden tam byl jen kuba a já

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: njn,to víš časově náročnej den...vlastně spíš rok....zejtra doufám dorazíš na benzínku,minulej tejden tam byl jen kuba a já

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou 28.03.09 20:57:48: To je na úzkejch nápravách?
> myschaak - diverzant s koženou brašnou< ty kola ji slusej daleko vic nez erku

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ty kráááááso, ny těch ronalech pecka, ses měl stavit u mě v garáži, kde sem nervově kolaboval

před a po)pak jde na řadu filc a pasta...jo abych nezapomněl ještě jsme dopoledne navozili do baráku dvě palety ytongu a něco málo vyzdili
den využit na 120%

pak jsem jel ke kámošovi oholit jeho matky exauto něž půjde na likvidačku,pak šup k dědovi do dílny a až teď jsem vylezl....dva kousky ze čtyř nahrubo hotový....zítra pokračování
beluska - jo prach na to nejakej je ale budem pastovat a polepovat

já dnes umyl červenou a zajel jsem na ten srázek v čáslavi to omrknout....potkal jsem tam pár lidí,i jednoho vocasa odtud....pak pokračovala ekolikvidace daewoo...
-> beluska: Venku bude min prachu nez vevnitr pokud nema box. Samozrejme pokud tam nema prasnou cestu jako ja 

-> VeTëV: krásná fotka,už abych byl taky ve stadiu nastrojování...zatím je to jen vozidlo-předrenovační stav

filcek:to si vonku striekal??nemas v dieloch vela prachu?

-> Nwkt:
To zkusim nekdy pouzit 

-> David29: Kamarád taky rád, kamarádka musí dát
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pro kamarády... já radši kamarádky nevedu..pač když nějakou mám, tak ji chci 

-> David29: Tak vole kamarady nebo kamaradky? 

prach na tom nejakej je ale budem to jeste brousit pastou a budeme jeste polepovat

-> Turda: No, a to ještě nevíš, že o půlnoci jsem jel pro tři kamarády
Vešly jsem se tam všichni 

-> Nwkt: To sme dva 

-> Bery: Na to koukam a řikam si co to je za divnou vlečku 

> ZbyŠek
barkas brzdí jako nikdy,ale celej den práce,ještě jednou díky Štěpánovi!ta náprava ještě bude něco stát,ale malými krůčky vpřed:-)
foto z průběhu...byl jsem tak hotovej,že jsem finále ani nevyfotil
foto z průběhu...byl jsem tak hotovej,že jsem finále ani nevyfotil
-> filcek: když dám tu moji potvoru dokupy tak jo, viz moje auto

-> David29: jj
-> filcek: pekny, ale jak uz tu nekdo pise co prach a havet co lita ?
> Apple STS Chvojkovice-Brod< no dopadlo to dobre s mochama problrm nebyl ale vitr byl horsi jinak jesi jedes do humpolce na rally tak ji tam uvidis snad

-> David29: tak koukám žes to dopravil ve zdraví 

-> filcek: ty woe ,venku jo? jak to dopadlo? mouchy snad ještě nelítaj

-> Kaprof-echt Gottwald: Celkem mě sere, že k autu se dostanu až v pondělí :/ Sem se těšil, jak tu 130cu proženu...
-> David29: Jasan
kdyby už takle bylo krasně minule jeden den ležim pod autem v triku a druhej den hrnu sníh

-> Kaprof-echt Gottwald: Jenom občas, ale na moje nervy to stačilo. Jinak bylo celkem krásně
-> David29: Prosimte jak mohlo prset, ja sem od praglu kousek a zadny dest