skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 105401 až 105450) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> eresak136: ja? sem tu vic nez ty

-> Czkedar: co ty tu?

-> iceman.cz1: pěkna

-> Czkedar: hihi dik o to my slo
deda tam u me sedel a prej at nevydru lak

udělal sem vývod na diagnostiku do rapida normálně mě naběhne na vagcomu jednotka ale nejde vymazat chybová pamět a na nic to nereaguje kurva
já už chci jezdit

-> iceman.cz1: vypada jako nove

dneska sem daval auto do pucu
od 12 do 18 sem si hral lestil lestil cistil impregnoval plasty cistil motor od bahna a jine spiny atak dale

-> gabo000000: cim jsi to delal ten kanalek? Hod foto do te nasi diskuze o sedlech ... Dik
-> ondie: pěkná kombinace barev 

-> RON: Koukni na mapy.cz...na těch mejch fotkách "strop" je cca 76.kilometr D1
-> Jakub M.: dˇ
-> Jakub M.: dˇ
-> venni: nebojim...dnes skusim 32ku..len tak zo srandy co to spravi...zvrchuje to uz dost natesno ale zo spodu este amtrosa dost..aj po stranach..t.ak ked madari spravili 46mm kanal tak ja 32 spravim tiez

-> gabo000000: to se nebojíš že projedeš skrz?Třeba budeš mít štestí no...
To já byl letos asi naposled na lyžích ale zato to bylo supr pár lidí slušná cena permice sníh taky dobrej paráda
-> ondie:
hezkyy hezkyyy
hezkyy hezkyyy

-> RON: mezo ledčí n/Sáz a D1,sjezd z D1 Koberovice-na ledeč/n S, v první vesnici vlevo z kopce a jsi tam

-> ondie: prosimte kde ten most je? bejvalo tu kdysi tema s podivnejma stavbama, ale ja uz ho nak nenasel, tam o tom mostu bylo vic... jinak Rapid nadhernej, kola delaj auto
Já si dneska konečně vytáh bordel mezi setrvákem a převodovkou,...
Já si dneska konedčně vytáh bordel mezi setrvákem a převodovkou,...
-> venni: ano

-> disco_punk: Tak tu bielu plesnivu kasnu by som tak na WIPku odniesol.... to musel byt fakt dobry smrad
este cez vikend... sme sa po zime po vypaceny dvier na garazi dostali ku kamaratovmu golfu v garazi..mno teda "puch" tam bol teda riadny a vlhkost ako v dazdovom pralese..bodaj by nie ked mal v jame 40cm vody..aha co to urobilo z volantom a nielen snim
discopunk.rajce.idnes.cz/ Fuzy-project_GOLF_III

discopunk.rajce.idnes.cz/ Fuzy-project_GOLF_III
-> Pavel P..: Mě náhodou hezky táhla i ta 120.. tak sem na tohle zvědavej... na 4q 4,22 

-> Dakos: Počkej až se pořádně svezeš v tvým dnešním nákupu...zapomeneš hned : )))
Přiznám se,že sem z těch gum byl na začátku dost v rozpacích (jak sem nebyl pánem volby),ale je to uplně super
všude tě budu chválit.
Přiznám se,že sem z těch gum byl na začátku dost v rozpacích (jak sem nebyl pánem volby),ale je to uplně super

-> David29: jen doufám že tě nikdy nepotkám.... abys nemusel vidět moje zadní světla mizející v dáli

-> m8rinek: Nevim jestli to nezkresluje trochu ta fotka...respektive mezi kolem a lemem je cca stejně...ale dolu by to možná sneslo vždycky (předek i zadek :D)
-> Pavel P..: To snad ne... mělo by to bejt v pohodě
Spíš si myslim, že se ted se mnou bude chtít honit každej druhej frajer ve Fáčku či Feldě...

to Ondie: Bolí mě u srdce

-> ondie: ještě hoď zadek malinko níž, je to proti předku jako koza, nicméně to vypadá super....
-> ondie: Krasavec
holt pořádný kola udělaj hodně 

-> MATTESS: no jenom takový ALÁ
..je to tažený z Deutchlandu a asi to tam v tý době frčelo...je to takovej ten nástřik jako koženka....přijde mi to celkem hezký,ale neni to dobře udělaný provedením...vrchol slasti pro mě bude až to udělám striktně alá LSE.

..je to tažený z Deutchlandu a asi to tam v tý době frčelo...je to takovej ten nástřik jako koženka....přijde mi to celkem hezký,ale neni to dobře udělaný provedením...vrchol slasti pro mě bude až to udělám striktně alá LSE.
ondie 30.03.09 22:48:27 napsal:
→ U-Geen: kuju..
30.03.09 22:46:43 skoro kábro :-)
to jo, jsem si říkal - další kabrio?
→ U-Geen: kuju..
to jo, jsem si říkal - další kabrio?

-> U-Geen: kuju..
-> ondie: no je to pekny :-)
Tak já sem dneska komplet umyl auto vapkou a schodil sem konečně zimáky,dal letňáky :) a s výsledkem sem moc spokojenej..
(scenérie 2patrového mostu je sice ohraná,ale stále vděčná)
(scenérie 2patrového mostu je sice ohraná,ale stále vděčná)
-> m8rinek: jojo pěknej vývrt tam má

-> petr s: vzal si příklad z hlavně pistole a místo náboje roztáčí směs 

-> Tampajs: To můj děda běžně pytlačil zajíce prostřednictvím své Š 130L. Proto měl furt zmuchlaný spoiler.

-> gabo000000: co je to za hlavu?favo?
-> gabo000000: ok, uz budem ticho... idem vymysliet nejake atrakcie pre zmes, aby lepsie plnila valce.... co ma rada taka zmes? Rozmyslali ste niekedy o tom, co by ju vo vacsom mnozstve a rychlejsie pritiahlo do vlacov? vanilkova zmrzlina? Alebo cokoladova?

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): take veci prosimta inokedy verejne nepis..este by niekto skopiroval moje tajne metody

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tjunynk tobogan 

-> gabo000000: ahaaa, uz chapem, ty chces pre svoje auto len to najlepsie a pre zmes si sprevil aj zabavny park, toto je kolotoc :-) Nic neprida viac koni ako stastna a vesela zmes

-> Zdeněk.: jojo utekl díky bohu

-> petr s: ty nevis ze zavitom tam jde zmes lepe?

-> gabo000000: Proč tam děláš závity?