-> RON: Ty jo,ten fekál je hodně super... já mám už pár let rozdělanou 05ku 64´..mám na ní koupený nový chromy,všechny detaily z hliníku leštěný...jakoby "jen" lak a složit..
Máš to moc hezký,nějak takhle pečlivou renovaci si taky představuju.
Jak si chyt odstín té slonové kosti ?
A takhle žlutá barva,to se taky origo dělalo,nebo je to tvoje úprava ?
dneska jsem zase přispěl četnikum na nové auto asi.300kč.Minulou neděli na stejným místě,téměř tan samej čas,ale jinej četnik.minule zadarmo,dnes za kola
-> Vojťas: ono to niekedy urobi dobre dat si pokoj od aut a motorov, vyslapat do 1000m s 20kg batohom a pustit sa dole tento rok som mal dost rachotu a je cas si odpocinut a obcas aj zajst do prirody
tak a mam tu aj videjko ako to vyzera zhora je to nadherne a prajem to kazdemu......na konci je aj maly crash, ten neprajem nikomu...pomaly sa zotavujem
-> Klubko_: tak to očalounění těch nejtků mě zas tak nesere, pudou tam místo těchle šroubů imbusy a zakrejt znakem šloda by to taky šlo.. hlavně to potřebuje nábu, je to na stovkový a není to 100% košer
-> Vojťas: paradni vecicka, jde to hodne rychle.. zaklady byly za 6 hodin vylity... :-) ted pripravy na desku a jeste do zimy ji stihnout a zbytek zas na jare..