-> Apple STS Chvojkovice-Brod :) jak jsem psal nebylo jezdeno v desti:D teda podle byvalyho majite....ani nebyla v nadrzce do ostrikovacu voda:D vubec neoroseny:D ani proste nic:D tak neberte to :) minuly rok jeste bez prepisu za 14 000,-
-> Pavel P.. svata pravda:) skoda s tim jezdit:D ja taky ho mam ted pod povlecenim a navleky na gumach:D JO kdyby nekdo chtel ty kola pristi rok pustim....Jsou to jeste CZECHOSLOVAKIA BARUM OR 34 na plechach 4x130, 99%vzorek:) prejeto jen od byvalyho majitele ke me:)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod diky diky moc:) nevim asi predchozi majitej,jenze rikal ze proste nikdy to nebylo strikano,a vubec nijak neopravovano (lak) ale na druhou stranu muze rict co chce:) spis verim...
-> Jindas: chápu... ale jak řikám, tady to hnije u každý škodovky, protože tam zatejká zezhora a pokud to neni zamazaný od výroby tak to prostě bude nahnillý..... jinak to máš pěkný a zachovalý. pomalu škoda s tim jezdit
-> Pavel P.. samozrejme ze to sundavat budu,ale jak jsem pocuval:D tak s tim lakem jeste nic nebudu muset delat tak 7-10 let:) kdyz se o nej bude starat jako doposud:)
-> Jindas: to poznáš až je někdy sundáš... vršky budou načnutý každopádně, se mrkni na moji 130, taky stejně udržovaná v zimě nejetá a blatníky zvenku hezký ale pod nima už pěkně vykvetlý, tomu se neubráníš... to je výrobní chyba prostě blatníky nalepený na posranou kataforezu a přelakovaný.
-> Pavel P.. hmm lezl jsem pred koupi po aute asi tak 2HODINY:) nasel jsem malinkej skrabanecek na predni kapote....vse bylo vystrikavano asfaltem kazdy 2 roky, komplet udrzba, taky nejete v zime a DESTI!!!! myslis teda jeste ze tam neco bude???? jo samozrejmost je nikdy nelakovano puvodni lak:)