-> Bagrr- máma mele Emu: ale mám za co - bez zázemí a tvých zkušeností bych se s tím asi pral o pár dní déle - sice autogen mám, ale na budíkách je 0, 5t lis jaksi nemám..... nicméně, jak jsem řikal, vše je jednou poprvé ( i ta Škodovka) a člověk se s tím pak naučí žít - a dnes už vím jak na předek (ne že bych ho chtěl měnit za měsíc znovu), ale jeden nikdy neví a hlavně by to snad šlo povolit lépe :-)
s tím zadkem to mě opravdu rozsekalo - včera jsem ještě v polospánku prohlížel různé obrázky co jsem našel po netu a pořád jen doufám, že bude třeba udělat jen zadní brzdy spolu se zadním ložiskem náboje... jinak jsem koukal, že PaM psal, že když prohazuje ty zadní brzdy, tak je podmazával měděnou pastou, což mu zase bylo vytknuto, že i tak dochází k oxidaci, stejnak jak při spoji Al na Fe a výsledkem bylo doporučení pomazat spoj tímto:
www.adep.cz/detail_in.php
?id_prod=13... - je to pasta bez kovu, teplu odolná, takže to by mohlo relativně pomoci...
jinak je to presně jak říkáš - já se na ten nákup dopředu připravil a holt když už to mám rozhodit, tak ať se to dělá celý najednou - nejsem bláhový a vím, že to těch 180 nanovo už nedá, ale když to ujedu 40 tis, budu spokojenej - to mám na dva roky klid :-) a to že se snažím auto ( byť spotřebáka) udržet v kondici je jednak moje povaha - nemám rád zbytečnou práci a jednak i moje svědomí by mě nedalo a jezdit na rozsypanym podvozku a čekat kdy se kde co posere - potřebuju auto, na které se můžu spolehnout, když je třeba. Mnohdy s ním vyrazím na několikasetkilometrový nájezdy v kuse a to není jako když jezdíš kolem komína, kdy tě pokaždý někdo dotáhne...
ještě jednou fakt velikej dík - tak při příštím nákupu u Boba ti přivezu nějaký dárky - příští rok snad už bude veseleji, než letos...