-> havlik: To ještě jde, sbíhavost snad ani řešit nebudu, to se musí vidět. Jedno kolo jak na užovce, druhý leze z lemu, nebo naopak, obě stejně ale do šípu. A o řízení na "dvojce" škoda slov. To už do Hrochfestu nepoladím ani při zázračné dovolené. Tak snad bude kolem dráhy aspoň zralá kukuřice....
-> Hurdis: no já mam jedno kolo rovně a druhý má sbíhavost asi 3cm:D takže to fakt nejde a nebudu níčit nový gumy a požitek z jízdy je tim pádem taky mizivej
já sem dneska a včera prováděl testovací jízdy a zjistil sem že je
potřeba abych měl sedačky dál, přítáhnul trošku řízení a fakt
akutně dodělal geometrii předku a dofoukal pneu
Na to s*r, já mám řízení na kaši, geometrii na obou autech do 14 dní dokupy nedám, ani kdybych se stavěl na hlavu. Budu rád, když to bude vrčet, řadit, půjde spojka a k brždění nebude třeba vysunout padák. Prostě moje připravenost bude tragická. Ale co za 4 nedělní odpoledne se nedají udělat dvě auta. Počítal jsem s tím, že na přelomu května a června předám svojí dvouletou práci za 4 miliony eruro, a bude volno, ale díky bandě kriplů budu rád, když si udělám jeden víkend volno.
já sem dneska a včera prováděl testovací jízdy a zjistil sem že je potřeba abych měl sedačky dál, přítáhnul trošku řízení a fakt akutně dodělal geometrii předku a dofoukal pneu
ráno sem vyrazil na nákup za karlovy vary,500km tam i zpět ,měli v těch horách i bílo, brr, když sem z auta vylezl v kratasech a bylo 6 stupnů tak na mě prodávající čučela divně....foto z místa toho golfa si nevšímejte, nebyl předmětem mého zájmu, viz dnešní nákup
-> gabo000000: ta první :-D protože v tý druhý nemáš kanál ale díru někam do prdele, vhodnou tak leda na točení 8000. Ale to vlastně není pro virtí motor problém...
-> MOLSO: aha aha, no ja ted nedavno namontoval motorek s prevodama z feldy a rozdil nepozoruju. Klouby mi dokonce v puvodnim mechanismu chodi lip, jak z toho felda mechanismu.
-> Klubko_: stary motorek je takovy vetší a novsi je ze 125L 89 ... je takovej kompaktnejší a podle udaju vyrazenych na obalu by meli byt stejne ... ale stare klouby byly fest zatuhlyy a nedalo se s nima hejbat a sterace šli sakra pomalu